Makarnalar Fırında Makarna Börek Tadinda-Resimli

çok çok tesekkur edıyorummmm ellerıne saglık sütlüden daha hafif olur gibi geliyoo birde beyaz peynir daha lezzet verir sanırım teşekkürleropuyorumnanaktan

çok çok tesekkur edıyorummmm ellerıne saglık sütlüden daha hafif olur gibi geliyoo birde beyaz peynir daha lezzet verir sanırım teşekkürleropuyorumnanaktan

:kedi:ben tsk ederim asil canim:kedi:
acikcasi sütlüsünü esimin yengesi yapar ben cok sevmedim sulu gibi oluyo ama ne yalan söyliim esim onuda cok severyerimseniben
kaydirigubbakcemile5kessinlikle tavsiye ederim canim pisman olucagini sanmiyorumkaydirigubbakcemile5
denersen eger yorumunu ve resminide beklerim
a.s.a.s.a.s.

fırında makarnanın her türlüsü harika oluyo cnm
annem boncuk makarnayla bile yapar
ama bu hangi makarna bilmeicem

o resimler ne oyle masallah hepinize hepsi cok guzel gozukuyor spaghetti ilemi yaptiniz hangisiylen daha leziz oluyor? acaba cokacimcoook

canim o senin damak zevkine kalmis
ama ben genelde kalin uzun makarnayla yapiyorum adi ne bilmiyorum inanki
resmini cekip eklerim
kimisi spagettiyle
kimisi ortasi delik uzun makarnayla yapiyo
ama ben kendimi bildim bileli
eriste gibi olan yalniz daha yassisi ve kalin makarnayla yapiyorum
yerimsenibenumarim denersin ve begenirsiniz canimyerimseniben
yorumunu mutlaka bekliyoruma.s.

ay harka görünüyor.. imkanı olsa uzanıp alası geliyor insanın ekrandan.. iftarda da afiyetle yiyesi.. ellerine sağlık canım

ay harka görünüyor.. imkanı olsa uzanıp alası geliyor insanın ekrandan.. iftarda da afiyetle yiyesi.. ellerine sağlık canım

:teselli::teselli::teselli:
opuyorumnanaktanoy canimsin benim ya kiyamam
inanki keske imkanim olsada
ikram edebilsem canim
ama tavsiye ederim denemeni
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

incitanemtuana bütün tariflerin birbirinde güzel hangisini yaptıysam çok güzel oldu bu akşam nöbetçiyim yarına yemege davet edildik artık cuma gününe kaldı işten gider gitmez makarnayı yapıcam resmini de eklicem teşekürler

:kedi::kedi:
oy canimsin benim ya
tariflerim ilgini cekiyosa begeniyosan ne mutlu bana inanki
CADIARZUkiz hangilerini yaptin merak etdim yazarsan sevinirimyerimseniben
ellerine emegine saglik affiyet bal seker olsun canim benimcokacimcoook
simdiden kolay gelsin
yorumunuda resminide bekliyo olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…