Makarnalar Fırında Makarna Börek Tadinda-Resimli

ayyyyy harikaaaaaaa olduuuu
muhteşem saol canım yaaa
birde misafir geldi üstüne biz sıcakken yemiştik dilim dilim olmadı ama soğuyunca dilim dilim oldu muhteşem bir görüntü
aklıma üstene sos yapmak gelmişti ama kalmadı kiii
bir paket hoppp gitti vallaaa
harikasın saol

elerne saglik canim
firinda makarnanin her turlusune bayiliyorum ,yumurtali, besamel soslusuna
ama yogurtlusunu daha once duymadim yapmadimda
aceba yogut firina girince eksime falan olmuyomu
gerci cok arkadasimiz denemis onaylandi tarif begendilerde
iste benim kafama takildi yogurt sicak firinda eksimezmi diye
ama bende bi ara denice
tekrar ellerine saglik

alkisalkisalkisoooooooooo süper ya begendiyseniz ne mutlu bana canim
esinde sevmis anlasilanyerimseniben
evvet canim cok sicakken kesildimi dagilabiliyo ama emin ol soguk olarakda tüketilebiliyo tabii kalirsakaydirigubbakcemile3
aklina üstüne sos yapmak gelmis diye yazmissin ya ne gibi sos tatlisim merak ettimCADIARZU
cok tskler canim övgü dolu sözlerine
bizim evde en az haftada 1kez yapiliyo iple cekiyoruz firinda makarna günümüzükaydirigubbakcemile3

tskler canim benimyerimseniben
emin ol canim eksime falan olmuyo inanyerimseniben
kessinlikle tavsiye ederim hele bide firinda makarnanin diger cesitlerinide seviyosan bunuda begenicegine emeinimyerimseniben

denersen eger fikrini paylasirsan sevinirim canim kolay gelsinyerimsenibena.s.

evet canım eşim ki peynirli makarnayı ve yoğurtluyu hayatta yemez ken buna bayıldı
sos olarak biraz salça biraz da baharat yağda kızartıp her dilimin üstüne bir kaşık konulabilir ve üstlerine de bir dal yeşil nane süslemek babından harika görüntü olur sunum açısından maisafirim gelirse bunu yapcam da hayal ediyorum şimdiden :)

ama kıymalısın denedin mi hiç
onunla ilgili bir trifin varsa paylaşırasn sevinirm canım

wowwwwwww harika fikirmis seninkide gercekdende canim denemem lazim benimde
esininde begenmesine gercekdende sevindim
tatlisimm ben et yemedigim icin kiymali tarifim yok kusuruma bakma ltfen

hamarat incim benim,hemen bugün deniyorum,görünüsünden belli güzel oldugu yapayim yorumu yapacagim tekrar.ellerine saglik canimmmm.

canimsin ya simaracam simdi ha
mutlaka dene canim bunu sevmeyen begenmeyen kalmadi tadina bakanlardan
hatta esimin amcaoglunun hanimi nezaman yemege gelseler tel acip özel siparis veriyobende diyom herzaman aynisi olucak diye olsun ccok lezzetli diyo seviyorum senin elinden yemeyi diyo saolsun

opuyorumnanaktankessinlikle fikrini ve yorumunu beklicem canimopuyorumnanaktan

dün akşam denedim tarifinizi eşim normalde fırın makarnayı pek sevmez ama buna bayıldı ellerinize sağlık çok güzel olducokacimcoook

incim bugün makarna böregini yaptim.esimde bende cok severek yedik.arkadaslar mutlaka deneyin diyorum hem cok basit hemde cok lezzetli oluyor,tarifin icin tekrar tsk ederim canim.Şeniz

incim bugün makarna böregini yaptim.esimde bende cok severek yedik.arkadaslar mutlaka deneyin diyorum hem cok basit hemde cok lezzetli oluyor,tarifin icin tekrar tsk ederim canim.Şeniz

:kedi::kedi::kedi::kedi:

opuyorumnanaktancanimsin ya begendiyseniz ne mutlu bana sevgi kelebegim benimopuyorumnanaktanaffiyet bal seker olsunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

canım benım tarifini aldım en kısa zamanda denıcem makarnalı hersey benım için harıkadırr...ellerine,emeğine sağlıkkk tatlımmm:kedi:

canım benım tarifini aldım en kısa zamanda denıcem makarnalı hersey benım için harıkadırr...ellerine,emeğine sağlıkkk tatlımmm:kedi:

:kedi:begendiysen ne mutlu bana canim:kedi:
cokacimcoookdenersen pisman olmicagindan eminimyerimseniben
kessinlikle tavsiye ederimzemuszemus
eger yaparsan resmini ve fikirlerinide beklerim canim benim:kedipuyorumnanaktan

evet tatlımm buakşam yaptım fırında makarna süper olduu çok sağol tatlımm.fotoğrafta eklıyorummm....çok sağol canım arkadaşım paylaşım için....

evet tatlımm buakşam yaptım fırında makarna süper olduu çok sağol tatlımm.fotoğrafta eklıyorummm....çok sağol canım arkadaşım paylaşım için....

ooooooo masallah canim benim ellerine emegine saglik
cokacimcoookcok lezzetli görünüyo inankicokacimcoook
opuyorumnanaktanbegendiyseniz ne mutlu bana canim benimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…