Börekler Fırında Paçanga Böreği (Sponsorum:Arzu'nun Mutfağı)

adram ellerine sağlık çok leziz görünüyor...paçanga böreği hiç yapmadım...bi deneyecem bende...
ama pastırmayı pek sevmem...

adram ellerine sağlık çok leziz görünüyor...paçanga böreği hiç yapmadım...bi deneyecem bende...
ama pastırmayı pek sevmem...
Aaaaaa Gazel pastırma sevmezsin,domates çorbası sevmezsin.Hem pastırma sevilmez mi yahu.Ben onu çiğ çiğ bile yiyorum.Teşekkür ederim canım yorumun için.

Paçangayı yapmak isteyenler yağlı sevmiyorlarsa yağ miktarını azaltabilir.Ben yağlı sevdiğim için bir bardak kullandım.İsteyen yarım bardak kullanabilir.Bir de püf nokta olarak domatesi diğer malzemelerden biraz daha az koyun.

canım çok yoğun bir dönemdeyim bir börek bile yapamıyorum düşün artık...
katılsam biri tatlı biri tuzlu böreklerimle katılacaktım...
laz böreği ve kol böreği olacaktı...
gerçekten tariflerimi paylaşmak isterdim sizlerle ama nasip değilmiş...

Böreklerini yapıp yine paylaşabilirsin yemek bölümlerinde.Mahrum bırakma bizi güzel böreklerinden:)Laz böreğini çok merak ettim bak.Çok güzel bir börektir.

Canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
Zorlu bir oylama süreci bekliyor kk yı :)
Başarılar

Canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
Zorlu bir oylama süreci bekliyor kk yı :)
Başarılar

Teşekkür ederim canım.Evet zorlu bir oylama olacak:)

Ellerinize,emeklerinize sağlık Paçanga böreğini çok severim,hep hazır yufka ile yaparım :)) Sizin böreğinizde çok güzel görünüyor,eminimki tadıda harikadır..Olsada yesek
Yarışmada başarılar,bol şanslar dilerim :13:

Teşekkür ederim canım güzel yorumun için.Güzel bir börek ben de çok severim.

Aslı ya gece gece nerden geldim ben buraya :):)
Ayy acayip canım cekti anlatamam
gece ruyama girer bu börekler benim :):)
Cok guzel gorunuyorlar
seninle damak zevkimiz kesinlikle bir
ama ben hiç börek açmadım
çokta canım çekti aklım kaldı :)
Yapabilirmiyim acaba bende :):):):)
Yarışmada başarılar canım bol şans :)

Gözde'ciğim teşekkür ederim.Rüyalarına girmesin yap hemen bugün.Açmak zor gelirse hazırdan yapıver.Evet damak zevklerimiz çok benziyor.

ben bu böreği yağda kızartılmış daha çok severim çıtır çıtır ama bu da güzel görünüyo emeğine sağlık

Bol şans..

ben bu böreği yağda kızartılmış daha çok severim çıtır çıtır ama bu da güzel görünüyo emeğine sağlık
Evet aslı öyle ama böyle de güzel oluyor.Teşekkür ederim yorumunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…