- 29 Ocak 2015
- 7.019
- 127.729
- 748
Bulursun kız bulursunDaha önce hiç yarısmadım simdi kuralları falan bilmiyorum ben bide ben köydeyim ya bebegim sponsor olcak marka bulamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulursun kız bulursunDaha önce hiç yarısmadım simdi kuralları falan bilmiyorum ben bide ben köydeyim ya bebegim sponsor olcak marka bulamıyorum![]()
Bence de kaçmaya çalışıyor NevoşummmSen şimdi kaçmaya mı çalışıyorsun![]()
Canım benimYok kız niye kovalayayım, canım sağ olsun derdim :)
Art niyetli olmadığını biliyorum çünkü![]()
Lafin gelisi dedim ayolOooo çok hamaratsın yani, merak ettim bekliyorum![]()
Aaa kaçmiyorum yaaa yapcam ama yapacagim yemegi yeni yedik bir iki gun sonra yapcamBence de kaçmaya çalışıyor Nevoşummm![]()
Ayyyy şimdi merak ettim, hangi yemeği yapacaksın kız :) ip ucu verseneAaa kaçmiyorum yaaa yapcam ama yapacagim yemegi yeni yedik bir iki gun sonra yapcam![]()
Lafın gelişi deme, yap yemeği. Sonra bana da ikram etCanım benim
Lafin gelisi dedim ayol![]()
Yapcam canikom ama sana süylemem ne yapcam zira birisi okuyup benden önce yapabulurLafın gelişi deme, yap yemeği. Sonra bana da ikram et![]()
O zaman kulağıma söyle, ben meraktan çatlarımYapcam canikom ama sana süylemem ne yapcam zira birisi okuyup benden önce yapabulur![]()
Şşşş kimse duymasın yanaş banaO zaman kulağıma söyle, ben meraktan çatlarım![]()
Kimsecikler duymaz beyaaaŞşşş kimse duymasın yanaş bana![]()

Şşş bak duymadi kimseKimsecikler duymaz beyaaa![]()

Katılma sen kız, boşver katılıpta naaapcanŞşş bak duymadi kimse
Ben kazancam hic sansin yok
![]()
AhahahahahaKatılma sen kız, boşver katılıpta naaapcan![]()

Korkuyorum sendenAhahahahaha
Söz verdik artık söz senettir![]()
Busted yakalandın Bexy, neyse neyse Nevreste uyarmış ben şöyle bir büstümü gösterip çekileyimHahaha sen istemiyon ki ben istiyomsana neyse susuyum ne olur ne olmaz güven olmaz bu yoneticilere
![]()
Acemiyim ben bacımmm ne korkuyonKorkuyorum senden![]()
Ayy abla korkutuyorsunuz beniBusted yakalandın Bexy, neyse neyse Nevreste uyarmış ben şöyle bir büstümü gösterip çekileyim![]()
Ayy abla korkutuyorsunuz beni![]()
Keşke butün musibetler senin gibi tatlı olsa abla
Bu korku yetmiştirne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir, sitenin musibeti olarak vazifemi tamamladım
![]()
Ablacım gelmiş, hoş gelmişBusted yakalandın Bexy, neyse neyse Nevreste uyarmış ben şöyle bir büstümü gösterip çekileyim![]()