- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
çok güzel gözüküyor
bayılırım patatese ve her çeşidine
ellerinize sağlık
:kedi:aman incim agzindan bal damliyor sen böyle yazinca bende simariyorumzemuszemusalkisalkisalkisoh oh yandan
sagdan soldan
arkadan önden
ohhhhhhhhhhhhhalkisalkisalkis
cokacimcoookharikasin yengosum pirlantamcokacimcoook
zemuszemusbiliyosun esim patatezin her türlüsünü cok seviyo yeterki patatez olsun ona elinden gelse her gün ayri bi cesidini istiyo bendenzemuszemus
cokacimcoookki bugünde öyle oldu köp köp dogradim kizartdim patatezleri üstünede bolca yogurt döktüm ve kizarmis kirmizi biber özel istegiydi cünkücokacimcoook
bu patatoyu ve sosunuda daima hazir buzluk posetlerde aliyodum ben
sosuda mayonez tarzi kutularda:kedi:
opuyorumnanaktanama sayende noldiiiiiiiiiii yeni bir tarifim oldiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
eline koluna saglik pirlantam benim
opuyorumnanaktancok cok tsklerrrropuyorumnanaktan
tüh yaa bak yakin olsaydik bende hepsi vardi tam teskilatli cevat kelleyim:roflol:ay bugün yapasim var
ama ne baharatim kalmis nede o soganimdan var evde
nasil canim cekti anlatamam
ama nasilda üseniyorum onuda anlatamam :)
ben ptato diye biliyorum demekki öylede deniyormusyerimsenibenElma dilimli patates..
Bayılırım,ellerine sağlık baharat ve çeşniler işe de müthiş olur hatta isot da nasıl yakışır bah..
:)
Burda ben gibi büyük çocuklar varken küçüklere kalmaz bunlar zannımca
tüh yaa bak yakin olsaydik bende hepsi vardi tam teskilatli cevat kelleyim:roflol:
kocisine söyle gelirken getirsin canim madem canin cekti bisey olur allah muhafaza:1hug:
kiz üsenenin oglu kizi olmaz derler:roflol: senin bi kizin var neyseki biricigimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok lezzetli görünüyo...ellerine sağlık..
tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmuhteşemm cokacimcoookcokacimcoook
aman aman aman benim yegenim neler yapmis böyle maharetli yegenim benim masallah:kedi:üsenenin oglu kizi olmaz derler ama tuana zaten kim vurduya gitmisdi tasinirken bi ara oluvermisdi:kedi:
zemuszemuseski evimdemi yeni evimdemi oldu hala bilemiyorum:kedi:zemuszemusopuyorumnanaktan
valla yengosum pirlantam yaptimda yaptimzemuszemus
cokacimcoookhazir baharatim yoktu baharat olarak kuru nane kuru dereotu kuru sogan sarimsak tozu tuz vegeta kirmizi biber kullandim accuk yagini fazla kacirmisim
sosunuda yogurt ve mayonez sogandan esim bulamamis sadece salatalik tursusu koydum artik biraz tuzlacokacimcoook
cokacimcoooksonuc esim bayildi herzamanki gibi:asigim:
zemuszemusaffiyetle yedik tsklerrr yengosum pirlantamopuyorumnanaktan
evet simalcim ben yengesiyim anlata anlata sonunda benide kk üyesi yapti yapmakla kalmadi bagimlisi yaptiyerimsenibenBenim eşim ve kızımda çok sever bende mutlaka deniycem, nefis görünüyor... cokacimcoook
İncitanem kardeşini biliyordum ama güllerdiyarının yengen olduğunu bilmiyordum kız...:uhm:
Onu da tarifle birlikte öğrenmiş oldum...kaydirigubbakcemile3
canim ellerine saglik cok güzel görünüyor sana msj yazdim,müjdemi isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?