Mezeler - Ordövrler Fırında Sucuklu Patates (Resimli)

bir dahakine öyle yapayım bari hımm evet canım haklı olabilirsin benim fırın tepsim küçük biraz

bir dahakine öyle yapayım bari hımm evet canım haklı olabilirsin benim fırın tepsim küçük biraz

Kuzeyyciğim tekrar merhaba.Epeydir bakamıyordum yorumlara ancak okudum.
Evet aynen tepsi çok önemli bu mezede..Küçük olursa harç fazla gelir içi pişmez kalın olur daha doğrusu pişer ama katılaşmaz normal şartlarda orta boy borcamda en iyi sonucu alabilirsiniz.İnce ve gayet kıvamlı olur.
Kabartma tozunu da bir paket yerine yarım paket kullanarak deneyebilirsiniz.
Sevgiler

ınşallah musait vaktinizde denersin kardeşceğzim:)
ıskender dedin canevimden vurdun bu arada alacağın olsun..Ellerinize sağlık

Amannnnnnnnnnnnn üstadım ben nasıl olmuşta bu tarifi görmemişim hayret ettim.
Gerçekten çok güzel görünüyor,patateside sadece haşlama tarzında yediğim için gönül rahatlığıyla deneyebilirim bunu.
Paylaşımın için çokkkkkkkkkk teşekkürler Libi cim.

Amannnnnnnnnnnnn üstadım ben nasıl olmuşta bu tarifi görmemişim hayret ettim.
Gerçekten çok güzel görünüyor,patateside sadece haşlama tarzında yediğim için gönül rahatlığıyla deneyebilirim bunu.
Paylaşımın için çokkkkkkkkkk teşekkürler Libi cim.

Mısraam çok teşekkür ederim gülüm:kedi:
Umarım sen de dener ve beğenirsin..
bazen ben de çok güzel tariflerle karşılaşıyorum gözden kaçabiliyor ;gönüller bir olsun arkadaşımŞeniz

Ctesi yine yaptım bu meşhur sucuklu patatesi, süper oldu. Kendim yaptım diye demiyorum:ukala kuzu smilesi: birkaç defa denedim, içlerinden en iyisi bu oldu. 1 bardağı biraz geçkin su koydum ve tam kıvamında oldu. Mis gibicokacimcoook

canım çekti yaa hamiş hamiş:)) yapıcam en kısa zamanda harika görünüyor..

Dün akşam yapıp yedik afiyetle.Ama biz içine hiç su koymadık.Öyle de oldu.:uhm:Elinize sağlık.Teşekkürler bu güzel tarif için.a.s.

Bunu mutlaka denemeliyim, resimleri görünce bile ağzım sulandı :)
Ellerine sağlık...

Ellerinize sağlık arkadaşlar..

Beğenmenize sevindim..

Yorumlar için teşekkürler

Amonra,teşekkürler gülüm.
Evet kahvaltıya çok yakışıyor , lakin akşam yemeklerinde de güzel oluyor.
Patates benim her öğün vazgeçilmezim :)

Çıktısını aldım tarifin .. teşekkürler.. ellerinize saglık.. tariflerinizi begenerek takip ediyorum:)

mmmmmmm çok güzel :56::56::56:
ya bu ağız sulandıran tarifler böle karın açlığına denk gelince çok fena oluyo yaw :63:

Back
X