- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
Amway diye bir marka var ürünlerinden bazılarını kullanıyorum beğeniyorumda geçen bi tanıdık fırın için olanından almış çok memnun kalmış içini dışını silmiş daha yeni alınmış gibi olmuş yani o öyle söyledi bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum çünkü ürünlerinden memnunum gerçekten bende loc var heryere kullanılıyo mesela önce toz alıyorum sonra yer siliyorum sonra da suyunu çiçeklerime döküyorum , her insanın içmesi gereken balık yağını kullandım ,yakın zaman öncede hepimizin derdi olan duşakabinin üstündeki lekeler kireçler için aldım süngere döktüm sildim ve sonuç gerçekten mükemmel ...
Canım biraz uzattım ama kusra bakma yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
Amway diye bir marka var ürünlerinden bazılarını kullanıyorum beğeniyorumda geçen bi tanıdık fırın için olanından almış çok memnun kalmış içini dışını silmiş daha yeni alınmış gibi olmuş yani o öyle söyledi bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum çünkü ürünlerinden memnunum gerçekten bende loc var heryere kullanılıyo mesela önce toz alıyorum sonra yer siliyorum sonra da suyunu çiçeklerime döküyorum , her insanın içmesi gereken balık yağını kullandım ,yakın zaman öncede hepimizin derdi olan duşakabinin üstündeki lekeler kireçler için aldım süngere döktüm sildim ve sonuç gerçekten mükemmel ...
Canım biraz uzattım ama kusra bakma yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
slm tecrübeli hanımlar,fırınımda yanmış yağ lekeleri var bu yaglardan kurtulmak için bircok deterjan kullandım ama tavsiye edebileceginiz kolay ve praatik püf noktalarınız var mı,fırınımı nasıl temizlemeliyim?
Arkadaşlar tavsiye etmişler ben de edeyim.
Amway fırın jeli ağır kurumuş kirlere çok iyi geliyor.
Ocak içine de zoom ürününü kullanıyorum.
Hatta daha demin ocağımı fırınımı temizledim oh mis gibi
Çok şükür yağ sökücülerden kurtuldum hele o zoom ele zara vermiyor ve mis gibi çıkarıyor yağı
Arkadaşlar tavsiye etmişler ben de edeyim.
Amway fırın jeli ağır kurumuş kirlere çok iyi geliyor.
Ocak içine de zoom ürününü kullanıyorum.
Hatta daha demin ocağımı fırınımı temizledim oh mis gibi
Çok şükür yağ sökücülerden kurtuldum hele o zoom ele zara vermiyor ve mis gibi çıkarıyor yağı
Canım bende zoom da var. Saolsun kayınvalidem almıştı kendine bana verdi hepsini. Ama bende buğulu bir görüntü bırakıyor nedense bu anway ürünlerinin hepsi. Herkes loc la filan fayans siliyorum diyor, bende siliyim diyorum fakat fayans görünmüyor buğudan.Ne kadar sulandırmamız gerekiyor bu ürünleri biliyormusun?
Cnm ben sprey kutusuyla ve pompayla kullandığım için rahat seyreltiyorum
Loc için; 4lt suya 30ml diye yazıyor ama bana tavsiye edenler bir kova sıcak suya 2 pompa 6ml ediyor yerleri öyle siliyorum, makinede deterjan olarak kullanıyorum bazen
Eğer spreyle kullanıyorsan 9 da 1 oranda yani 450 ml suya 50 ml oluyor
Zoom için normal temizlik için 2:1 inatçı temizlik için 1:1 öneriyor firma ama ben 3:1 kullanıyorum
Kaynar olmayn sıcak suyla seyreltiyorum ürünleri
Umarım faydalı olmuştur, sen de böyle mi kullanıyordun
Bende sprey şişesine dolduruyorum genelde toz alırken filan rahat olsun diye ortalama aynı ölçüleri kullanıyoruz ben neden bir türlü beceremedim şu işi anlamadım.
Zoomu fazla kullanıyormuşum ama o yüzden olabilir biraz daha azaltarak deneyeceğim.
Teşekkür ederim canım
Loc sanırım bende her çeşidi var ama sanırım ben kullanamıyorum.Yeterli miktarda su ile karıştırmadığımdan mıdır nedir herşey buğulu kalıyor
fırının içine yag çözücü sıkın normal ısıda 10 dakıka çalıştırın fırın biraz soguyunca içini silin pırıl pırıl olur ben öyle temizliyorum
Açıkcası bu ürünün bu kadar iyi olacağı aklımın ucundan geçmezdi. O kadar anlatıldı aldım ve sonuç mükemmel. Ben fırınım çok pis değil diye düşünüyordum. Fena halde pislik çıktı ve sanki yeni alınmış kadar iyi oldu kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu üründen önce cif mutfak power cream kullanıyordum öğrendim ki yeterince çıkarmıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?