Örgü firkete şal örnekleri arıyorum

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ssys75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
34
0
86
Antalya
Arkadaşlar merhaba firketeden şal örmek ve öğrenmek istiyorum. bana anlatımlı şal örnekleri gönderir misiniz.:1rolleyes:

Arkadaşlar merhaba firketeden şal örmek ve öğrenmek istiyorum. bana anlatımlı şal örnekleri gönderir misiniz.:1rolleyes:

firketenin nasıl yapıldığına dair sitede çok güzel anlatımlar var onları inceledin mi canım?
ben de kendime yapmak istediğimde netten bi kaç model bulmuştum bizim siteden ve netten toparladıklarımı birazdan eklerim buraya

emek sahiplerine saygıyla resimlerdeki yazıları silmekle uğraşmadım umarım sorun oluşturmaz bu davranışım...

Eklentiler

• $firketeoyasbirletirilmehs9.webp
    $firketeoyasbirletirilmehs9.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 1.895
  • $kopyasi_pict0118.webp
    $kopyasi_pict0118.webp
    35 KB · Görüntüleme: 1.114
  • $r_rp76ero70s6xqgl7i9b6.webp
    $r_rp76ero70s6xqgl7i9b6.webp
    58 KB · Görüntüleme: 559
Son düzenleme:
ışte beş resim burda var kalanları da eklicem firkete ile yapılan tüm değişik bulduğum modeller bunlar beğenirsen birini anlatabilirim de en azından denerim :sm_cool::sm_cool:

Eklentiler

• $DSC00444.webp
    $DSC00444.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 345
  • $dsc00606co8.webp
    $dsc00606co8.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 825
  • $dsc00609it9.webp
    $dsc00609it9.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 321
  • $dsc00628vv7.webp
    $dsc00628vv7.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 382
  • $DSC00899.webp
    $DSC00899.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 1.607
Son düzenleme:
ikinci grup resimler de burda;

bu da firkete kolye :) şalk değil ama olsun

Eklentiler

• $DSCF1051.webp
    $DSCF1051.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 376
  • $elislemeleri_firkete1.webp
    $elislemeleri_firkete1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 287
  • $f_tiftikatkm_afe863a.webp
    $f_tiftikatkm_afe863a.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 461
  • $f_yesilatkim_015e887.webp
    $f_yesilatkim_015e887.webp
    10 KB · Görüntüleme: 375
  • $FirketeOrnegi1.webp
    $FirketeOrnegi1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 860
Son düzenleme:
bunlar da elimdekilerin sonuncuları canım umarım beğenine uyar bişiler vardır

yukardaki her bir örnekten istediğin tarj şal oluşturman çok kolay;

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $firkete1tp5.webp
    $firkete1tp5.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 26.113
  • $7004190711km2.webp
    $7004190711km2.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 1.844
  • $8.webp
    $8.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 30.391
son ekledikleriniz özellikle nefis
nasıl yapıldığınız anlatabilir misiniz teşekkür ederim ayrıca yardımlarınız için

son ekledikleriniz özellikle nefis
nasıl yapıldığınız anlatabilir misiniz teşekkür ederim ayrıca yardımlarınız için

hepsinin detayı aslında yukarda var ama firketeyi ne kadar bildiğini söylersen yardım etmeye çalışırım .

aşağıdaki üç konuyu incelersen öncelikle firkete yapılışı hakkında epey fikir sahipi olursun canım sonrasına gelince işin hallederiz a.s.

burda detaylı resimler mevcut bağlangıç için;
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/200862-filkete-isi-bilen-var-mi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-teknikleri/134902-firkete-teknigi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/aksesuarlarsal-fular-canta-bolerolar-vs/137037-firkete-sal.html

ben son krem mavi ve kremi çok beğendim. firketeyi sizinki gibi şemalarda gördüm bilen bir ablam var o da gösteririm mantığını dedi ve daha denemedim açıkçası elimde başka bir şal örüyorum onu bitirince başlayacağım. ama yapabilirim diye düşünüyorum.

ben son krem mavi ve kremi çok beğendim. firketeyi sizinki gibi şemalarda gördüm bilen bir ablam var o da gösteririm mantığını dedi ve daha denemedim açıkçası elimde başka bir şal örüyorum onu bitirince başlayacağım. ama yapabilirim diye düşünüyorum.

yapabilirisn tabi canım o kadar kolay ve hızlı ilerliyor ki çok hoş anlatımlı videoları da var o ablayı beklemene gerek yok bi iki denemeyle kaparsın işi :dance::dance:

sağolun ilginize elimdeki şal biter bitmez başlayacağım ben ice tiftiklerden yapmayı düşünüyorum firketede de şişlerdeki numara olayı var mı varsa kaçka yapayım. yine takıldığım nokta olursa yazarım tekrar tşk ederim bilmiyorum yaşça benden büyük müsünüz ama ablacım demek geldi içimden
hihoyyyt

sağolun ilginize elimdeki şal biter bitmez başlayacağım ben ice tiftiklerden yapmayı düşünüyorum firketede de şişlerdeki numara olayı var mı varsa kaçka yapayım. yine takıldığım nokta olursa yazarım tekrar tşk ederim bilmiyorum yaşça benden büyük müsünüz ama ablacım demek geldi içimden
hihoyyyt

numara olayı bir tığın numarası ipine uygun olcak ona bişey diyemiyorum o yüzden ,firketede numara değil de genişlik var onlar enlerine göre satılıyor diy ebiliyorum..

İçinden ne geliyorsa onu de canım yaşını profilinden göremedim valla abla de farketmez arada ben de sana abla derim ödeşiriz a.s.

krem rengı cıceklıyı bılen bırı anlatabılırmı ? ben yenı ogrendm en bastakı fotograftakı qıbı yaptım.ıc ıce gecırerek ekledım sdce.ciçekliyi cok begendm nasıl yapabılırım?:43:

Back
X