Kızlar sizden başka danışacak kimse gelmedi aklıma. Öyle yazları tatile giden biri değilimdir zaten ama şu dönemde çok bunaldım bari yamaç paraşütü felan deneyim dedim ücret araştırıken kadın pilot var mı diye sordum var ama 1000 tl dendi, 200tl yazmışsınız neden öyle dedim özel uçuş çünkü diye cevap verdiler. Cinsi mi özel diyorum cevap evet, fırsatçılık bu diyorum cevap yine evet. Hala ama erkek pilot 200tl diyor normal mi arkadaşlar bu? Yapacağım bir şey var mı bu durum karşısınca bana çok saçma geldi ve dalga geçer gibi konuşulmasına sinir olduğum için yapabileceğim bir şey varsa yapmak istiyorum.
Kendilerinin de kabul ettiği fırsatçılık karşısında diyorumYapılabilecek ne olabilir ki açıkça söylemişler kadın pilotla bu fiyat erkek bu diye yapılabilecek tek sey ya erkek hocayla atlayacaksınız yada yamaç paraşütü yapmayın 1000 tl vermek istemiyorsanız
Valla hele ki şu dönemde herkes fırsatı ganimet biliyor siz şikayet falan mi etmek istiyorsunuzKendilerinin de kabul ettiği fırsatçılık karşısında diyorum
Erkek olmasi sıkıntı degil ki oturaklar ayriKızlar sizden başka danışacak kimse gelmedi aklıma. Öyle yazları tatile giden biri değilimdir zaten ama şu dönemde çok bunaldım bari yamaç paraşütü felan deneyim dedim ücret araştırıken kadın pilot var mı diye sordum var ama 1000 tl dendi, 200tl yazmışsınız neden öyle dedim özel uçuş çünkü diye cevap verdiler. Cinsi mi özel diyorum cevap evet, fırsatçılık bu diyorum cevap yine evet. Hala ama erkek pilot 200tl diyor normal mi arkadaşlar bu? Yapacağım bir şey var mı bu durum karşısınca bana çok saçma geldi ve dalga geçer gibi konuşulmasına sinir olduğum için yapabilrceğim bir şey varsa yapmak istiyorum.
200 tl idi gecen sene de 150 tl de fotograflara vermistim. Erkek pilotla yapin atlayışınızı hic kadin pilot görmedim fethiye de. Mesela ucurumun kenarina kosmak zorundasiniz ya ruzgar o kadar kuvvetliydi ki sonki atlayisimda ben adim atamamistim sagolsun pilot arkadas iyi idare etmisti. Güç bakimindan da kadın zorlanabilir atlayista bir erkek gibi degildir.Kızlar sizden başka danışacak kimse gelmedi aklıma. Öyle yazları tatile giden biri değilimdir zaten ama şu dönemde çok bunaldım bari yamaç paraşütü felan deneyim dedim ücret araştırıken kadın pilot var mı diye sordum var ama 1000 tl dendi, 200tl yazmışsınız neden öyle dedim özel uçuş çünkü diye cevap verdiler. Cinsi mi özel diyorum cevap evet, fırsatçılık bu diyorum cevap yine evet. Hala ama erkek pilot 200tl diyor normal mi arkadaşlar bu? Yapacağım bir şey var mı bu durum karşısınca bana çok saçma geldi ve dalga geçer gibi konuşulmasına sinir olduğum için yapabilrceğim bir şey varsa yapmak istiyorum.
Biliyorum da o durum benim dedikoducu tayfaca bir erkeğin kucağına oturmuş diye dillenecekErkek olmasi sıkıntı degil ki oturaklar ayri
Ekmek, su mu aliyorsunuz hanimefendi?
Oyle bir yazmişsiniz ki sanki yamaçtan atlamak bir ihtiyaçbi de kadin olsun diye özel istek yapiyorsun sonucta. İstedigi fiyati koyar alirsin veya almazsin bu ne trip.
Millet giyilmiş 10 liralik donunu 500liraya satiyor internette.Kim ne diyebilir?
Biliyorum da o durum benim dedikoducu tayfaca bir erkeğin kucağına oturmuş diye dillenecek
serbest ekonomi diyorsunuz yaniiBir urun aliyorsunuz ,sonucta saglik yada yiyecek degil,fiyat icin tavir yapmak sacma uygun gelmiyorsa almazsiniz
Ne alakası var bunu her mesleğe uygulayamazsınız.Ben arkadaslara katılmıyorum bence sonuna kadar haklisiniz, kesinlikle sacma sapan bi firma. Kadin olunca 5 kat fark cidden cok fazla ve fırsatçılık ama hizmetverenin sizinle o üslup ile konusma hakki da yok. Hem çalışanlarının müşteriye saygisi yok hem de fırsatcilar. Para kazanmayi hak etmiyorlar.
Ben stajyer dr um, o zaman bütün gün bana gelen hastalarla dalga geçeyim begenirsen içersin ilaci begenmezsen aha kapi derim surekli sallarim dalga geçerim? BUnun normal karşılanması icin 1000 tl mi istemem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?