Fırsatçılar canımı sıktı

heysiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
165
375
18
Kızlar sizden başka danışacak kimse gelmedi aklıma. Öyle yazları tatile giden biri değilimdir zaten ama şu dönemde çok bunaldım bari yamaç paraşütü felan deneyim dedim ücret araştırıken kadın pilot var mı diye sordum var ama 1000 tl dendi, 200tl yazmışsınız neden öyle dedim özel uçuş çünkü diye cevap verdiler. Cinsi mi özel diyorum cevap evet, fırsatçılık bu diyorum cevap yine evet. Hala ama erkek pilot 200tl diyor normal mi arkadaşlar bu? Yapacağım bir şey var mı bu durum karşısınca bana çok saçma geldi ve dalga geçer gibi konuşulmasına sinir olduğum için yapabilrceğim bir şey varsa yapmak istiyorum.

Yapılabilecek ne olabilir ki açıkça söylemişler kadın pilotla bu fiyat erkek bu diye yapılabilecek tek sey ya erkek hocayla atlayacaksınız yada yamaç paraşütü yapmayın 1000 tl vermek istemiyorsanız
Kendilerinin de kabul ettiği fırsatçılık karşısında diyorum

Sizin için önemliyse yapın. Benim de ölmeden önce yapmak istediklerimden biri mesela bu. Tabi o görüştüğünüz yer ile yapmayın

Erkek olmasi sıkıntı degil ki oturaklar ayri

Ekmek, su mu aliyorsunuz hanimefendi?
Oyle bir yazmişsiniz ki sanki yamaçtan atlamak bir ihtiyaç bi de kadin olsun diye özel istek yapiyorsun sonucta. İstedigi fiyati koyar alirsin veya almazsin bu ne trip.

Millet giyilmiş 10 liralik donunu 500liraya satiyor internette. Kim ne diyebilir?

200 tl idi gecen sene de 150 tl de fotograflara vermistim. Erkek pilotla yapin atlayışınızı hic kadin pilot görmedim fethiye de. Mesela ucurumun kenarina kosmak zorundasiniz ya ruzgar o kadar kuvvetliydi ki sonki atlayisimda ben adim atamamistim sagolsun pilot arkadas iyi idare etmisti. Güç bakimindan da kadın zorlanabilir atlayista bir erkek gibi degildir.

Haklısın umudum boşa çıktığından içimi dökmek istedim sanırım

Ben arkadaslara katılmıyorum bence sonuna kadar haklisiniz, kesinlikle sacma sapan bi firma. Kadin olunca 5 kat fark cidden cok fazla ve fırsatçılık ama hizmetverenin sizinle o üslup ile konusma hakki da yok. Hem çalışanlarının müşteriye saygisi yok hem de fırsatcilar. Para kazanmayi hak etmiyorlar.

Ben stajyer dr um, o zaman bütün gün bana gelen hastalarla dalga geçeyim begenirsen içersin ilaci begenmezsen aha kapi derim surekli sallarim dalga geçerim? BUnun normal karşılanması icin 1000 tl mi istemem lazim

Bu devirde 200 yamaç paraşütü var mı ya? Benim memlekette bile daha pahalliydi birkaç sene önce.ozelden firmanin ismini ya da numarasını paylaşır mısın???
Konuya gelince evet saçma. Ben de şeye uyuz oluyorum mesela. Turlarda hem dil destegi yok, hem konuğun dilinde tercüme yapmıyorlar. Hem de utanmadan yabancı kimlikli birine yüzde onbeş kadar daha fazla para alıyorlar (anadili seviyesinde Türkçe konuşsa bile). Ya da benim yıllık müze kartım öğrenci belgemle otuz lirayken TC vatandaşı olmayan misafirim sadece 3 günlük ve sadece kapadokyada kullanacağı Karta 190 lira ödüyor. Oradan Denizli'ye geçse 3 günlük Kapadokya karta 200 lira ödüyor.
Yani otuz lira nerede, bir açık hava eseri gezeceğim diye 200 lira ödenek nerede
İşte devlet bunu yaparsa vatandaş ne yapar. Ellerinden geldiği gibi , kim kime ne kadar geçirirse kâr

Ne alakası var bunu her mesleğe uygulayamazsınız.

Mesela ben bir tasarım elbise yaparım 1.000 tl derim başkası 100 tl der . İsteyen alır isteyen almaz. Görüyoruz ne saçma sapan ürünlere ne fiyatlar biçiliyor. Ama talep var ki satılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…