Fişek tadinda kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gama Capella

Matruşkanın parçalarıyız 🪆
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
8.205
27.803
748
Babaniz kendi yegeni icin havaii fisek atsa ne dusunurdunuz? Baska sehire kadar gidip dugunde.. Bu babagilden de hicbir zaman yarar gormemis oldugunuzu dusunun. Artı Samimiyetsizler cimriler hic unutmadigim bicok sey var

Bu havai fisek hasebiyle tartisma oldu gereksiz curcuna musriflik bizce borclar var ayrica... Acik acik belli ettik cunku evin butcesine kardeslerimde destek veriyor baba kisisi size mi soracagim diyor sabaha kadar uyumadik bizi uyutmadi fisek tadinda savas oldu yanii anlayacaginiz

Eğer borclar babanızın ve siz ödüyorsunuzda o müsriflik yapıyorsa havai fişeklere para harcayıp gösteriş yapıyorsa haklısınız kızmakta.

Vermeyin bi ay ,aklı başına gelsin,hatta biz ev tutup gidiyoruz diyin ,madem herkes kafasına göre harcıyor ,
O zaman fişek yerine kendini patlatır

Evet bu konuda bizde oyle hemfikiriz cok canim skldı konu actim haklı mıyız diye tesekkur ederim

Eğer borclar babanızın ve siz ödüyorsunuzda o müsriflik yapıyorsa havai fişeklere para harcayıp gösteriş yapıyorsa haklısınız kızmakta.

Borc ev borcu ama hep para kismasini istiyor herkesin kendisi bol kepce harciyor. Cunku birikim yapip memlekette de ev plani var. Bize gram faydalari olmuyor baba tarafinin. Dugunumuz olsa kalkip gelmezler

Borc ev borcu ama hep para kismasini istiyor herkesin kendisi bol kepce harciyor. Ustelik birikim yapip memlekette de ev planimiz vardi. Bize gram faydalari olmuyor baba tarafinin. Dugunumuz olsa kalkip gelmezler

eminim ki o yegenler bayramda bile gelip elini öpmüyordur babanizin.
bu ay eve katkida bulunmayin. evdeki hesabi carsiya uydurmamak neymis, gorsun babaniz.

Tee aksam en son bize gelirler elleri de bostur aksam yemegini de arada cikarirlar bayramda. ((Uzakta kiler de aramiyorlar sagolsunlar ) Tabi ki bunda degilim bisey alsinlar ama biz bu tur incelikleri dusunuyoruz yani her zaman onlara anne tarafim ayni sekilde.
Zaten gorecek ne olcagini.

Havai fişek kaç para ki yahu

Takildigin tek nokta bu mu fiyatlarini bende biliyorum Sorun para degil bizi ilgilendirmiyo bunu yapmak zorunda degil mesele onlara özel bisey yapilmamasini istemek zaten baska sehirde gidicek taki takcak su bu zaten masrafa gircekk anlatabildim sanirim.

siz babayi "paranizla" "dövmeye" calisiyorsunuz galiba- calisan ve eli ekmek tutan, yetiskin bir insan, anne babasina zaten maddi acidan yardimci olur. ya fatura öder, ya alisveris. yani kebap osman hayati yakismaz.
bir havayi fisek kac lira? babaniz demekki yegenini seviyor, adam jest yapmis- sizede yapar vakti zamani gelince (adami tabiki o gün gelene kadar paranizla dövmezseniz).
kisaca, kendinize ev acin (ozaman görürsünüz zaten bir evin masrafini :). yok ev acmam derseniz, bütceyi belirleyin ve babaniza verin- gerisine KARISMAYIN. koskaca adami maddi acidan tehdit ederek egitecek degilsiniz.

not: benim koskoca cocuklarim, maddi destekde bulunup, benden kalem kalem hesap sorsa, harcadigim 10-100 lirayi hor görse, yeminle atarim evden.
net.
bende genc oldum, anneme maddi destek verdim- aklima bile gelmedi annemi sustali maymun yapmak. görende adam deve kesmis sanar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…