- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Gama Capella
-
Yeğeni.Takildigin tek nokta bu mu fiyatlarini bende biliyorum Sorun para degil bizi ilgilendirmiyo bunu yapmak zorunda degil mesele onlara özel bisey yapilmamasini istemek zaten baska sehirde gidicek taki takcak su bu zaten masrafa gircekk anlatabildim sanirim.
havai fişek pahali bir şey mifiyatlarini bilmiyorum da
bu tüm ailelerde var anneme bana ve abime defalarca kazik atmalarina ragmen annem hala diplerinden ayrilmaz mesela bazen banada demekki bizim onurumuz gururumuz daha degersizmis gibi geliyor ama insan oyle pat diye kardesinide yigeninide atamiyor demek kiSorun babamin bizden daha cok onlara deger vermesi havai fisek fiyati degil pahali degil o kadar. Yegenlerinin bize o kadar deger vermemesi hatta dedikodu yapmalari bizi sinir etti. Burda herseyi aciklamadigimdan bazilari sacmalamis ama cevap vermicem.
Havai fişek pahalı birşey değil aslinda ama zorunuza giden yigeni için gösterdiği ilgi sevgi olmuş bence kalbiniz kırılmış maalesef herkes aile konusunda şanslı olamıyor ama kizdikca kirildikca kendi ruh sağlığınızı bozmaktan başka birşey degistiremezsiniz ne yazık ki babanizi öyle kabullenip affedin rahat edin
Gereksiz anne baba edebiyati yapanlarda bir tuhaf gorunuyor cidden.
Kadin bizimle ilgili birsey yapmadi yigenlerine havai fisek patlatiyor diyor.
Parasini fln gectim yani bu bile gosteris insani oldugunu ortaya koyuyor.
Tabii ki haklisiniz.biraz kendi haline birakin bencede.
Bir anne baba once evlatlarini dusunecek ondan sonra cevresindekileri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?