gokorella Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 42 20 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gokorella #1 Merhabalar, Fisher Price Jumperoo arıyorum. Bebeğim 4 aylık ancak yatmaktan prk hoşlsnmıyor. Bu hoppala ile çok güzel vakit geçireceğini düşünüyorum ancak sıfır fiyatı çok yüksek. Yardımcı olabilecek annelerden mesaj bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Merhabalar, Fisher Price Jumperoo arıyorum. Bebeğim 4 aylık ancak yatmaktan prk hoşlsnmıyor. Bu hoppala ile çok güzel vakit geçireceğini düşünüyorum ancak sıfır fiyatı çok yüksek. Yardımcı olabilecek annelerden mesaj bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
kaania YaRab onu bana bağışla Kayıtlı Üye Katılım 28 Temmuz 2008 Mesajlar 635 Emoji Skoru 21 Puanlar 118 Yer İstanbul 26 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gokorella #2 Bende var istanbuldayım
gokorella Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 42 26 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gokorella #3 Merhaba Çok teşekkürler ilginiz için. bana birkaç tane resim gönderebilirimsiniz?