Fisir fisir konuşma

Sizi hep eleştiren, hiç beğenmeyen adamla niye evli kaldınız, bir de ustüne çocuk yaptınız ki?

Sana bir tiyo vereyim, eğer iPhone kulaklığın varsa, ( veya eşinin varsa) kablosuz olanlar, telefonunu ve bir kulaklığı odada bırakıp dışarı çıkabilir diğer kulaklıktan odayı dinleyebilirsin :)
Veyahut, telefonunu kayıta alıp odadan çık, bu kadar basit
Beğeni puanın düşmesin tatlım.. Onların fısıldalması normal de senin bu yaptığın mı anormal🙄 Al sana:"Arkamdan konuşanlar mikrofon önde"

Ya ne diyecekler en kötü bizim gelin çocuk bakmayı bilmeyen beceriksizin teki derler. Boşver sallama

Merhabalr.. bebeğim var izindeydim.kvalidem kpeder bebeğime bakmak için ize geldiler. Göreve başladım. Geçen akşam odaya geçtim bebeğimi uyutmaya cabuk da çıkamadım. Kalktim lavaboya gidecektim salondan alçak seste konuşalar geliyor. Sadece kvalidemin karsi tarafta biraz (dikkat etmeli mi )orayı anlamadım şöyle olmalı tarzı cümlesini ve kpeder veya eşimin duyacak duyacak kelimesini duydum sonra gitemdim de yanlarına..
Biraz vakit geçti eşime yazdım hayiridr ne konusuyirdunzu diye o da çocuktan fln dedi diğer gün oldu yine konuşma arasında eşime sordum yine bsy demedi hakkında konuştukları belliydi..
Anlamadım. Buz gibi soğudum onlardan
Soğuma ya insanın olduğu yerde normal böyle şeyler seni çekiştiriyosa bile eşin sana yansıtmıyosa salla gitsin işin yürüyor mu ona bak.

Duyamadım işte. Sadeve kvalidemin karşı taraf da olmali tarzı cümlesini ve duyacak duyacak demelerini duydum
iyi bari duyup alınacaksınız veya kırılacaksınız diye hassasiyet göstermişler bari onu yapmışlar. İnsanlar konuşurlar, duysanız da duymasanız da. Sizde mi kalacaklar yani bundan sonra? Bence ev üzerine ev olmaz ama.. Bakıcı tutun derim.

"Eş" dediğim insanla arkamdan kimse konuşamaz ya, üstelik benim evimde, ne münasebet. Burada (eger gerçekten senin hakkında konuşulduysa) problem eş kişisidir.

Back
X