- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
canim perdelerini takinca resmini koy bakalim merak etim simdi
güle güle kullan canimmm iyi günlerdeeeeeee benimkilerde degiscekte bakalim seneye izine gidincek artikkkkkkkk
sen bu sene gitmedinmi yada erkenmi gitin geldinnnnnnnnnnnnnna.s.
Selam kizlar, fikirlerinize ihtiyacim var:enbuyukkk:
Benim koltuklarim turuncu renginde daha yeni aldim bu sene türkiyede perde diktirdim fistik yesili ve krem renginde kanatlari var tülleri beyaz icinde kücük fistik yesili cicekler var cok hos bir takim lakin benim sorum sizce bu renkler uyumlumu??CADIARZU
Satici bu renkler cok uyumlu ve hos duruyor dedi daha perdeleri takmadim kornesleri taktiktan sonra bakicam.:sm_confused:
Yorumlarinizi bekliyoruma.s.
Selam kizlar, fikirlerinize ihtiyacim var:enbuyukkk:
Benim koltuklarim turuncu renginde daha yeni aldim bu sene türkiyede perde diktirdim fistik yesili ve krem renginde kanatlari var tülleri beyaz icinde kücük fistik yesili cicekler var cok hos bir takim lakin benim sorum sizce bu renkler uyumlumu??CADIARZU
Satici bu renkler cok uyumlu ve hos duruyor dedi daha perdeleri takmadim kornesleri taktiktan sonra bakicam.:sm_confused:
Yorumlarinizi bekliyoruma.s.
Canım herşeyi tamamladıktan sonra fikir sormuş.Hayırlı olsun.Bu sene herkesin evi fıstık yeşili ve turuncuyla kombine edilmiş şekilde.Yapmadan önce sorsan yapma derdim.yerimseniben
bu renkler uyumlu olmaz mı gülsüm sultan harika renkler insana yaşama sevinci veren içimi karartmayan renkler ben bazı evlere gidiyorum içim kararıyor aman o ne kasvet benim evimde salonum yani devamlı kullandığım yer cıvıl cıvıl duvarlarım limon sarı koltuklarım mavi yan yastıkları turuncu küçük yastıkları fıstık yeşil halım krem üstüne aynı renklerden desenli yaşadığın ortam kasvetli olmıcak çok iyi yapmışsın perdeler tüllerde harika olmuş güle güle otur canım
kesinlikle cok uymlu renkler..bizim salonumuzda turuncu yeşil ve cok ferah bir görüntü oluyor.
hatta tesdüfen bebek odamızı da böle almışız.
bakmak istersen işte resimleri :
http://www.kadinlarkulubu.com/kizimin-odasindan-kareler-t200170/index.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?