- Konu Sahibi maviboncuk06
-
Bir anne icin en berbat anlardayim
Bir anne icin en berbat anlardayim
Hamile olup karnını doyuracak ekmek bulamayan insanlar var.
Siz baklavayı geçtim fıstıklısını aşeriyorsunuz. Adresi de yazsaydınız gönderen olurdu belki...
arkadaşım hesap numaranı gönder bana özelden. baklava alacak kadar para yollayabilirm 1 saat içinde... evet geçici bir çözüm ama içim cız etti. yolla hemen bekliyorm. ancak sakaryadayım iş bankası hesabı lazım hemen gelebilmesi için.
iş bankası hesabı yoksa tc no ve cep tel no yollarsanda yollaybilirim hemen. herhangi bir işbankası bankamatiğinden cebine gelcek şifreyle çekebilirsin parayı
arkadaşım hesap numaranı gönder bana özelden. baklava alacak kadar para yollayabilirm 1 saat içinde... evet geçici bir çözüm ama içim cız etti. yolla hemen bekliyorm. ancak sakaryadayım iş bankası hesabı lazım hemen gelebilmesi için.
iş bankası hesabı yoksa tc no ve cep tel no yollarsanda yollaybilirim hemen. herhangi bir işbankası bankamatiğinden cebine gelcek şifreyle çekebilirsin parayı
O dönemi yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Hamilelik döneminde bir defa aşerdim diyebilirim.Zeytin yağlı yaprak sarması öldüm yaaa
Eşim işteydi aradım,yaprak sarması istiyorum diye,eşimde görümcemi aramış iki saat sonra bir kazan sarma göndermişti görümcem.
İnanın kocaman bir kazan sarmayı birgünde yedim bitirdim.En azından evde kendiniz tatlı bişeyler yapıp yiyin.
Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin
Hamile olup karnını doyuracak ekmek bulamayan insanlar var.
Siz baklavayı geçtim fıstıklısını aşeriyorsunuz. Adresi de yazsaydınız gönderen olurdu belki...
siz hiç aşermediniz bence. gecenin saat 11inde eşime böbrek arattım ben. ki normalde böbreği hiç sevmem. bu bayan için konuşmuyorum sonuçta baklava dediğin tane olarak da satılıyor. internete girebilen birinin 1 topak baklava alma imkanı da vardır diye düşünüyorum.
Ozel msj atamiyorum ... Ama tekrar tesekkur ederim kabul edemem ve Allahim size ve cevrenizdekilere bu benim yasadigim duyguyu hic yasatmaz insallah...
Bu arada facede .... aratarak nasil biri oldugumu inceleyebilir merak edenler...
Asla asla bazi arkadaslarin yaptigi muameleyi hak etmedim ben
her insan bi donem parasiz kalabilir... Buraya yazmamdaki tek amac o an uzuntumu birisiyle paylasmak
istememdendi...
Birde okadar yol yurudum bi umutla bankaya malesef onlarda bsy yapamayinca cok sinirlerim bozuldu
Ben kimseden para istemem ki esimden bile istemiyorum onemli olan istemeden yapilmasidir sonucta biliyor ihtiyacim olabilecegini dmi
Hadi isten gelemiyor yogun tamam anladik yollayabilirdi istese pastaneden
En cokta onun bu davranslari uzuyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?