- Konu Sahibi maviboncuk06
-
facede de bulamadım seni ya.... bi mesaj yolladım birine ama senmisin acaba o...
siz hiç aşermediniz bence. gecenin saat 11inde eşime böbrek arattım ben. ki normalde böbreği hiç sevmem. bu bayan için konuşmuyorum sonuçta baklava dediğin tane olarak da satılıyor. internete girebilen birinin 1 topak baklava alma imkanı da vardır diye düşünüyorum.
Aşermesine birşey diyen yok da, insan gelip buraya konu açar mı yani?
Siz eşinize börek aratırken illa ki şöylesi olsun böylesi olsun deyip çeşidini tarif etmemişsinizdir eminim.
İnternete vereceği parayı boğazına harcar zor durumda olan insan..
İlk bebegimdede hissetmistim ultrasona girdgmde dr.a kanitladim hissediyorum iste yalanmi soyluyorum yani hamile hamile ya bu ithamlariniz hic hos degil... İnsanlar ayrilir barisir zorluklardan gecer binbir cesit herkes herseyi bilmek zorunda degilki hem yani burda okuduklarinizla beni yargilayamazsiniz ... Adresim herseyim acik sandiginiz gibi biri olsam burda hala size cevap vermezdim sanirim....
Evet o benim cvp yazdim
bu topiğe olumsuz yorum yapan arkadaşlara cvp olarak yazıyorum...Bir ev aldık ev kresi ödüyoruz vs. vs. başka kredi masraf dolu ikimizde çalışıyoruz ...1,5 yıllık evliyiz...şuan eşimin cebinde sıfır lira sadeceİndirimli akbil var:) benimse 5 tl:) evin alacak vereceklerini ben hesapladıgım için...anlayacağınız dışardan lüks yaşıyor gibi gözüküyoruz ama günlük ihtiyaclarımızı ben işyerinden aldıgım yemek parasından artırarak çıkartıyorum...malum yeni bir aile kurmak kolay değil...bu olanlara rağmen tü bana kaka ben bide utanmadan bebek istiyorum ....şimdi bebek istiyorum diyede kızarsınız...kızında zaten 6 aydır oda olmuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?