fıstıklı baklava aşeriyorum malesef alcak param yok :(

canım komşun falan yokmu 3-5 borç alabileceğin biri bi hamile olarak o kadar iyi anlıyorum insan aklından cıkaramıyo bi turlu

başlık dikkatimi çektiği için girdim ve ilk sayfadan itibaren yazdıklarınızı okudum.
7 haftalık hamilesiniz. 6 yaşında bir evladınız var.
yarın için sadece 1 ekmek alacak paranız var.
eşiniz anlayışsız ve siz baklava istediğiniz halde bir dlim bile alıp gönderme zahmetinde bulunmamış.
zaten eşiniz günlerdir çalışıyor eve bile gelmiyormuş.
maddi imkansızlıklardan bahsetmişsiniz param yok alamadım demişsiniz.
birde mobilden giriyorum diye belirtmişsiniz yani en kötü ihtimalle internete girebilen akıllı telefona sahipsiniz.

bu duruma 1 günde gelmediniz heralde.
ani bir iflas ya da icra söz konusu değildir.

çok merak ediyorum hem eşinizle aranız hemde maddi imkanlarınız bu kadar kötüyken neden 2. çocuğu düşündünüz.
evladınıza daha iyi bir gelecek sağlamak için ikinciyi hiç düşünmeseydinizya madem.
kazara oldu diyecekseniz sağlık ocakları bedava dkh dağıtıyor.

sizin yerinizde olsam madem yardım tekliflerini kabul etmiyorum o zaman internete girebilen telefonumu satar 1 dilim baklavamı da alırım. yarın için evladımın kahvaltısınıda alırım.

bende hamileyken yanlızdım dolma sarma yapnayı bilmiyordum yada aşure yapacak kimsede yoktu eşim sağolsun akşamları makarna haşlar tavada birşeyler kızrtırdı.makarna çoğu zaman lapa olurdu..:)

Aşermesine birşey diyen yok da, insan gelip buraya konu açar mı yani?
Siz eşinize börek aratırken illa ki şöylesi olsun böylesi olsun deyip çeşidini tarif etmemişsinizdir eminim.

İnternete vereceği parayı boğazına harcar zor durumda olan insan..

zaten bayanı inandırıcı bulmadığımı belirttim. ama şu bir gerçek ki fıstıklısını aşeriyorsan cevizlisini istemezsin. mangalda böbrek aşermiştim. ancak mangal yapma imkanım olmadığı için tavada yapmıştım ama 10 gün sonra kurban bayramıydı. sırf mangalda böbrek yemek için kurban bayramında memlekete gittim. yoksa gitmeyecektik. bir tanıdığım sıcak baklava aşermişti soğuk getirdi eşi yemedi. illaki sıcak olacak dedi. ben hamile kalmadan önce kadınların nazlanması derdim bu duruma ama biranda aklına geliveriyor işte. buraya bu konunun yazılması saçma zaten. maddi durumum iyi. karı koca öğretmeniz. şükürler olsun kendi kendimize yetiyoruz. o halde 2. çocuk düşünüyoruz ancak 3. çocuk düşünmüyoruz. bakacağın kadar çocuk yapacaksın. geçen gün bir kadında bebeğini kaybeden annelerden bebek kıyafeti istiyordu bu sitede bir forumda. gerçekten zor durumda olan zaten buralarda dile getirmez.

Kimseyi inandirmak zorunda degilim benim normalde para sorunum yok Allaha sukur ama iste insanlik hali parasiz kalabiliyor insan bazen size olmayabilir olmasinda kimse yasamasin boyle sorun istemem gercekten ben konuyu actim ama pisman oldum inanin bu tepkilerinizi yorumlarinizi hic hak etmiyorum yemin ederim ben 7 haftalik hamileyim asermem normal sadece esimin ilgisiz olmasi is yogunlugundan eve bile gelmemesi soyledigim halde tatli almamasi falan filan dertlesmek istemistim ben...
O tatliyi yedim Allah razi olsun tatliyi ismarlayan kardesimden acaip rahatladim yiyince ya belki psikolojik bilmiyorum nasil anlatayimki bu duyguyu
Mesela yedikten sonra ilk segirme titreme tarzinda bebegimin hareketlerini hissettim ayrica ikinci cocuk niye yapiyosun diyenlere oglum kardes istedi
anneannesiyle namaz kilip Allaha kardesim olsun diye dua ettigine sahit oldum... Banada israrla anne dr.a git karnindan bebek cikarsin artik yaaa yalnizliktan biktim diye isyan etti yani ben ilk hamileligimi 9 ay yatarak gecirdim plasenta previa yuzunden cok istedim hamis hamis gezmek dolasmak .... Bu aciklama yeterli olmustur umarim size....
Ha bu arada esimin ailesiyle sorunlari varmis ben hamileyim diye bana yansitmak istememis simdilik bukadar bildiklerim

valla arkadasım hem burada yazdıklarını hemde geçmiş mesajlarını okudumda anlattıkların bana pek bi tezat geldi.
eşinle sorunlar yaşarken sadece evladın kardeş istiyor diye bu riski alman mantıklı gelmiyor.
eşinle ayrılıp tekrar evlenmişsin bir sürü sorun yaşamışsın üstüne evladım kardeş istiyor diye yaptım demişsin.
ayrıca 7 haftalık bebeğin kalp atışları yeni duyulmaya başlamışken hareketlerini hissetmen tamamen mucize!! gibi geldi bana.
neyse sonuçta baklavayı yemişsin dilerim rabbim birdaha böyle zor durum göstermez sana

İlk bebegimdede hissetmistim ultrasona girdgmde dr.a kanitladim hissediyorum iste yalanmi soyluyorum yani hamile hamile ya bu ithamlariniz hic hos degil... İnsanlar ayrilir barisir zorluklardan gecer binbir cesit herkes herseyi bilmek zorunda degilki hem yani burda okuduklarinizla beni yargilayamazsiniz ... Adresim herseyim acik sandiginiz gibi biri olsam burda hala size cevap vermezdim sanirim....

1,2 gramlık çocuğumu hissettin. neyi ispatladın bilmiyorum ama tıbben bebek 9. haftadan sonra hareket etmeye başlıyor. 7 haftalık bebek ancak supermen falan olmalı ki sen hissedesin. henüz ortada tam anlamıyla bir bebek yok ki. daha organ gelişimini tamamlamamış, beyin gelişimi devam eden bir bebeği hissettiyseniz buna kim inanır bilmem ama ben inanmam. eşinizi seviyorsanız burada önce kötüleyip sonra aklamaya çalışmayın. özeliniz sizde kalsın.sadece bana açılan başlık çok saçma ve ters geldi. bence bu konu burada kapansın. baklavanı yediysen afiyet olsun.

7 haftalık bebek hareketlerini hissetmek miii çok hasssas bi bünyen varmış canım bence dünyada senden başka kimse yoktur bu kadarcık bebeğin hareketlerini hisseden !!!!!!!!!!!!! neyse tatlını yemişsin afiyet olsun

bu topiğe olumsuz yorum yapan arkadaşlara cvp olarak yazıyorum...Bir ev aldık ev kresi ödüyoruz vs. vs. başka kredi masraf dolu ikimizde çalışıyoruz ...1,5 yıllık evliyiz...şuan eşimin cebinde sıfır lira sadeceİndirimli akbil var:) benimse 5 tl:) evin alacak vereceklerini ben hesapladıgım için...anlayacağınız dışardan lüks yaşıyor gibi gözüküyoruz ama günlük ihtiyaclarımızı ben işyerinden aldıgım yemek parasından artırarak çıkartıyorum...malum yeni bir aile kurmak kolay değil...bu olanlara rağmen tü bana kaka ben bide utanmadan bebek istiyorum ....şimdi bebek istiyorum diyede kızarsınız...kızında zaten 6 aydır oda olmuyor:)

Gercekten emin olmadan bukadar agir ithamlarda bulunurken acaba yaa gercekse diye vijdaniniz sizlamadimi bu konu biraz geride kalmis ama ilk yazildiginda okusaydim sizin gibi bilmislik, dedektiflik yapacagima gerceklik payini dusunup ALLAH rizasi icin yardimci olurdum belkide yalan soyluyordur bunu bilemeyiz ama kaybeden siz degil o olacalti bukadar neye kızınız anlamadim cidden yaziklar olsun hepinize

Ben aşermeyi şımarıklık olarak görüorum biz tek maaşla geçiriyoruz kiradaiz . Ve ben buna ragmen karşu tarafı düşünmem lazım canla başla çalışan kişiyide düşünmem lazım 6aylık hmileim daha hiç bişi aşermedim. Normal yaşantm naslsa öle gidiorum maaş zamanı gelince tatlıyıda meyveide alıoruz az az yeter . 1 ekmekle beslenip 3.5 kilo doğuranlar var . Rabbm öle büyükki herşein gidişatına ayak uyduruo.

ne kadar acımasızsınız ya illa para istemek için mi yazılır. ben söylenmez ama 3 milyar maaş almama rağmen borçlar yuzunden elimde para kalmadığını ve canım çok ayva istediğinde çekine çekine ayva aldığımı (5 lira kilosu) yada alamadığımı biliyorum. herşeyi demagojiye vurmayın... allah yardımcın olsun arkadaşım umarım düzelmiştir durumun...

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım... benim cebimde şu an 1 lira yok eşim götürüp getiriyor. insanların aldığı maaş yanıltıcı olabilir. yada dışardan görüntüsü ve meslekleri. kimin ne yaşadığı bilinmez. ben üst düzey memurum eşim mühendis eve giren her ay 6 milyar en az ama o kadar çok borç var ki cepte kalmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…