Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben İstanbul'dayım canım.. sana da başarılar ve kolaylıklar
bu sabah itibariyle halen 88,6 kg.
sabah küçük sandviç ekmeği içinde beyaz peynir, domates, salatalık.. yanında şekersiz çay..
şimdi de yeşil çayımı içiyorum.. normalde aktardan açık yeşil çay alıp demleyerek içiyorum ama geçenlerde bir kutu doğadan'ın "naneli yeşil çayı"nı aldım. yeşil çayı limon sıkmadan içemiyordum ağır ve acı geliyor ama naneli yeşil çay güzel geldi.. tavsiye edebilirim. ferahlatıyor.
tabii ki açık alıp demlemek daha sağlıklı ama olsun bakalım kutu bitene kadar :)
Tatlım çok sagol inşallah amacımıza ulaşırız.Benden tavsiye sık sık ye ama az ye öğünlerini çoğalt sadece sabah öğlen akşam degil daha fazla yapmalısın doktorumun tavsiyesi.![]()
evet bu günlüğü yeniden aktive etmenin zamanı.
bıraktığımda 88,3 kiloymuşum.
halen öyleyim. bu sabah tartıldım.
hedefim ilk etapta 78 görmek.
yani 10 kg.
sonrasında 72 kilo olmak ve onu korumak hedefim.
aslında "6" ile başlayan bir rakam görsem süper olacak ama şimdilik bir hayal benim için.
sabah 1 simit ve peynir yedim. şekersiz çay ile.
(akşama kadar bir daha ekmek yok çünkü 1 simit = 4 dilim ekmek ve ben bu hakkımı sabah kullanmış oldum.)
arada yeşil çayımı içtim.
öğlen ızgara tavuk yiyeceğim.
bir ara öğün daha yaparak akşam yemeği yememeyi planlıyorum.
Ben de yine diyete başladım 3 gün önce ama yürüyüş de şart offf, yaza kadar nasıl olacak bu iş. Birbirimize destek olalım nolur. Bir de yürüyüş arkadaşı bulsam kendime, tek başıma uzun yürüyemiyorum hemen sıkılıyorum![]()
Cuma günü 69,6 kilo idim, şişman sınıfındayım. Normal sınıfına girmek için en fazla 56 kilo olmalıyım. Yani 13-14 kilo fazlam varsenin kaç kilo vermen gerekiyor?
destek olalım valla. tek başına daha zor. biriyle paylaşınca gaza geliyor insan
bu arada ben her gün tartılıyorum doğru değil belki ama.
her gün yazıcam kilomu.
Cuma günü 69,6 kilo idim, şişman sınıfındayım. Normal sınıfına girmek için en fazla 56 kilo olmalıyım. Yani 13-14 kilo fazlam var![]()
benim vücut 72 kiloyu iyi kaldırıyor.
normal görünüyorum o kilodaşimdi bende şişman sınıfındayım obeze doğru gidiyorum hatta
![]()