Fit bir vucut icin tekrar saglikli yasama dönüs

fitolmakistiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
45
5
8
Diğer
Merhaba arkadaslar , ben 21 yaşında , 169 cm boyunda, 56.5 kg bir kızım. Kilom boyuma göre normal olsada memnun değilim:110:. Cunku selülit problemi yaşıyorum ve beslenmemi düzeltmeye çalışıp fiziksel aktivitemi arttırmaya çalışacağım :KK49:. Gün içinde yaptığım egzersizleri ve yediklerimi buraya yazicam her aksam :KK54:. Ve her pazar günü kilomdaki ve vücudundaki değişikleri yazicam:KK73: Yorum yapmak isteyen arkadaşların başımı üstünde yeri var :KK50::KK50:

Başlangıç kilosu(3 ocak) : 56.5
HEDEF : sağlıklı ve fit bir vücut , mümkünse 2017den önce .

Merhaba arkadaslar , ben 21 yaşında , 169 cm boyunda, 56.5 kg bir kızım. Kilom boyuma göre normal olsada memnun değilim:110:. Cunku selülit problemi yaşıyorum ve beslenmemi düzeltmeye çalışıp fiziksel aktivitemi arttırmaya çalışacağım :KK49:. Gün içinde yaptığım egzersizleri ve yediklerimi buraya yazicam her aksam :KK54:. Ve her pazar günü kilomdaki ve vücudundaki değişikleri yazicam:KK73: Yorum yapmak isteyen arkadaşların başımı üstünde yeri var :KK50::KK50:

Başlangıç kilosu(3 ocak) : 56.5
HEDEF : sağlıklı ve fit bir vücut , mümkünse 2017den önce .
at kılı fırçası duydun mu selülit için birde masaj o bölgeye benim de vardı diyet yaparken masaj aleti vardı günlük yarım saat tutuyordum inan düzeldi orada ki yağları dağıtıyor mus

3 ocak 2016 itibariyle yediklerim:
kahvaltı: tereyağlı krep, 1 dilim beyaz peynir, yarım tabak domates salatalık (zeytin yağlı), 4 adet zeytin, bir dilim ekmek (kepekli)
Akşama doğru: 1 avuç çikolata o_O
Aksam yemeği: hamburger ve patates kızartması :110:
Yemekten sonra da yeşil çay ve armut .

Fiziksel aktivite: yok .

Bugün kötü bir başlangıç oldu ama yine de yazdım ileriyle kıyaslamak için

Back
X