Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
Ben de Diyetisyenim ile birlikte diyetime başladım. Burada da günlük tutmak istedim.
27 yaşında 130 kiloyum ve 161 cm boyum var. (evet farkındayım baya kiloluyum:) ) Ama inşallah bu günlükte de göreceksiniz ki kilolarımdan kurtulacağım.
DİYET'E BAŞLARKEN
Kilo:129.6
Hedef:70
Ortalama Süre: Tercihen 1 Yıl
Her hafta tartılacağım. Ve her hafta burayı güncelleyerek nasıl ilerlediğini ileteceğim.
Umarım başarılı olurum. Çünkü zayıflayıp bebiş yapmak istiyorum =)
Edit.
14.05.2016: 129.6
21.05.2016: 126.7
Merhabalar günlüğünüz hayırlı olsun ben de 101.4 kiloyla burada günlük tutmaya yeni başladım forum çok iyi bir motivasyon sağlıyor gerçekten inşallah birbirimize destek olarak yılmadan usanmadan hedeflerimize ulaşabiliriz hedeflerimiz büyük sonunu hep birlikte görürüz inşallah :)
Günaydınlar.Yeni gün yeni umutlarla dolu olsun:)
Dünkü pide faciasından sonra akşam ekmeksiz taze fasulye yemeği yedim sadece..O da bünyeyi aç bırakmamak için.
Bu hızla başlamışken bir daha bozmamak için kendime söz veriyorum:):)
Kızlar Selam,
2.8 gitmiş :) toplamda verdiğim kiloların 3ü yağdan :) Çok mutluyum :):)
Canım bozmamak için söz verme kendine.. Yolumuz uzun 1-1,5 sene bu yoldayız illaki bozacağın zamanlar olacak ama her zaman telafi edeceğim diye söz ver.. eğer bi kaçamak yaparsan da yemeğinden eksilterek değil enerji harcayarak telafi et benim tavsiyem
Tebrik eederim canım. Gitsin kilolar![]()
Teşekkür ederim canım.. Çok muyluyum ya. Diyetisyenim de çok iyi maşallah =) Bu kadar doyurucu bir liste ile nasıl veriyorum anlamadım. Hele bu haftaki listemde bir küçük pizza ile bir gofret var =) Düşün yani.
canım nerde yaşıyorsun? bi de diyetisyenin özel mi yoksa bi hastane diyetisyeni mi?
haftada 3 kilo. süper gidiyorsunuz.