*Fit Günlük*

Günaydınlar,

Ofiste kahvaltı zamanı :) Kahvaltımız fiks. Ve öncesinde 2 bardak suyumuzu içmeyi unutmuyoruz. Ölsün yağlar :):)

Merhabalar :)

Ara öğünümüz yarım çikolatalı gofret öncesinde bol su :) Tatlımız da eksik olmasın o zaman :)

Evett akşam da güzel geçti ama bugün öğlen mevlit için yaptırılan pidelerden tane yedim.. Vicdan azabından duramıyorum şu an :( Diyetisyene whatsapp'tan yazıp hemen itiraf ettim. Nasıl telafi edeceğim bilmiyorum :(

Günaydınlar.Yeni gün yeni umutlarla dolu olsun:)

Dünkü pide faciasından sonra akşam ekmeksiz taze fasulye yemeği yedim sadece..O da bünyeyi aç bırakmamak için.

Bu hızla başlamışken bir daha bozmamak için kendime söz veriyorum:):)

Merhabalar,

Bu ara kendimi rüyamda zayıflamış görüyorum. Bilinç altıma iyice yerleşmiş olmalı. Bugün öğle yemeğimde bir değişiklik yaparak Balık ve salata yedim. :)

02.06.2016 tarihine randevum var. Tartılmayı dört gözle bekliyorum =)

Merhabalar,

Ben de Diyetisyenim ile birlikte diyetime başladım. Burada da günlük tutmak istedim.

27 yaşında 130 kiloyum ve 161 cm boyum var. (evet farkındayım baya kiloluyum:) ) Ama inşallah bu günlükte de göreceksiniz ki kilolarımdan kurtulacağım.

DİYET'E BAŞLARKEN
Kilo:129.6

Hedef:70

Ortalama Süre: Tercihen 1 Yıl

Her hafta tartılacağım. Ve her hafta burayı güncelleyerek nasıl ilerlediğini ileteceğim.

Umarım başarılı olurum. Çünkü zayıflayıp bebiş yapmak istiyorum =)

Edit.

14.05.2016: 129.6
21.05.2016: 126.7

Merhabalar günlüğünüz hayırlı olsun ben de 101.4 kiloyla burada günlük tutmaya yeni başladım forum çok iyi bir motivasyon sağlıyor gerçekten inşallah birbirimize destek olarak yılmadan usanmadan hedeflerimize ulaşabiliriz hedeflerimiz büyük sonunu hep birlikte görürüz inşallah :)

Merhabalar günlüğünüz hayırlı olsun ben de 101.4 kiloyla burada günlük tutmaya yeni başladım forum çok iyi bir motivasyon sağlıyor gerçekten inşallah birbirimize destek olarak yılmadan usanmadan hedeflerimize ulaşabiliriz hedeflerimiz büyük sonunu hep birlikte görürüz inşallah :)

Amin canım inşallah :) Bu sefer kararlıyım artık. Bebiş yapmak için kilolara bay bay demem gerek :)

Merhaba kızlar,

Hergün yediğim şeyler aynı olduğundan ardarda sürekli aynı şeyi yazmamak için çok canlı tutamıyorum burayı kusura bakmayın. Bu ara heyecanlıyım. PErşembe günü tartılma günüm bakalım nasıl durumlar :)

Günaydınlar.Yeni gün yeni umutlarla dolu olsun:)

Dünkü pide faciasından sonra akşam ekmeksiz taze fasulye yemeği yedim sadece..O da bünyeyi aç bırakmamak için.

Bu hızla başlamışken bir daha bozmamak için kendime söz veriyorum:):)

Canım bozmamak için söz verme kendine.. Yolumuz uzun 1-1,5 sene bu yoldayız illaki bozacağın zamanlar olacak ama her zaman telafi edeceğim diye söz ver.. eğer bi kaçamak yaparsan da yemeğinden eksilterek değil enerji harcayarak telafi et benim tavsiyem :KK39:

Kızlar Selam,

2.8 gitmiş :) toplamda verdiğim kiloların 3ü yağdan :) Çok mutluyum :):)

Tebrik eederim canım. Gitsin kilolar :21:

Canım bozmamak için söz verme kendine.. Yolumuz uzun 1-1,5 sene bu yoldayız illaki bozacağın zamanlar olacak ama her zaman telafi edeceğim diye söz ver.. eğer bi kaçamak yaparsan da yemeğinden eksilterek değil enerji harcayarak telafi et benim tavsiyem :KK39:

Tebrik eederim canım. Gitsin kilolar :21:

Teşekkür ederim canım.. Çok muyluyum ya. Diyetisyenim de çok iyi maşallah =) Bu kadar doyurucu bir liste ile nasıl veriyorum anlamadım. Hele bu haftaki listemde bir küçük pizza ile bir gofret var =) Düşün yani.

Günaydın kızlar.

Yeni liste ile tam olarak ilk günüm. Sabah kahvaltım 1 bardak şekersiz çay, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta ve 1 dilim peynirle omlet :):)

Herkese şimdiden sağlıklı diyetler =)

Teşekkür ederim canım.. Çok muyluyum ya. Diyetisyenim de çok iyi maşallah =) Bu kadar doyurucu bir liste ile nasıl veriyorum anlamadım. Hele bu haftaki listemde bir küçük pizza ile bir gofret var =) Düşün yani.

canım nerde yaşıyorsun? bi de diyetisyenin özel mi yoksa bi hastane diyetisyeni mi?

canım nerde yaşıyorsun? bi de diyetisyenin özel mi yoksa bi hastane diyetisyeni mi?

Canım Ankara'da yaşıyorum ben. Özel'e gidiyorum. Zamanında hastaneye de gittiğim oldu ama açıkçası bu kadar ilgi görmedim. Özelde birebir takip ediliyorum. Ve bu benim için çok faydalı oluyor. Doktorum İbrahim Taşdelen.

Selam kızlar. Bu ara iş yoğunluğundan sık sık bakamadım kusura bakmayın. Malum ramazan geldi. Diyetisyenime danıştım. Ramazanda hem oruç tutup hem de diyetime devam edebilirmişim. Bunun için ramazan menümü de almış bulunuyorum..

Ramazan menüm şöyle ki;

Sahurda maksimum 4 bardak suyumuz var. 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 kaşık reçel, iki dilim ekmek, 1 bardak süt, domates salatalık vs.

Akşam ise 1 kase çorba ve 2 hurmadan sonra 25dk mola veriyoruz. Ardından kuru baklagil veya sebze ile pilav 5er kaşık yiyebiliyoruz.

Yatmadan evvel meyvemiz var :)

Allah kabul etsin :)

Selam Kızlar,

Yarın tartılma günüm. Çok heyecanlıyım. Umarım ilerleme vardır. Bana dua edin. :)

Günaydın kızlar,

Bugün tartıldım. bu hafta az vermişim. 1.2 kg gitti bu hafta. Darısı önümüzdeki haftanın başına :)

Günaydın kızlar. Bugün niyetlenemedim malesef. Özel sebeplerden. O yüzden normal diyetime devam ediyorum.

Sabah yağzıs kepek ekmeğine beyazpeynirli domatesli tost yedim sadece :) ve bol su tabiki :) Bu hafta amacım daha çok kilo vermek. 1.2 beni pek tatmin etmedi:skandal:

Back
X