- 9 Şubat 2013
- 479
- 199
- 123
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir haftada 200 gram gitmiş olarak değil de 1,5 ayda 10 kilo vermişsiniz, olayın bu tarafından bakın bence
ara sıra tabi ki duraklama yaşayacaksınız. siz daha iyi bilirsiniz ama vücudu şaşırtsanız nasıl olur acaba ? ya da normalde yaptığınızdan daha farklı bir spor mu yapsanız ?
Tebrikler 10 kilo vermişsin bence buyük bir gelişme ben de ilk kilo verdigimde çok hızlı bir sekilde 6 kilo vermistim ama daha sonrası 1 ay boyunca hic bir degisiklik olmadı ama vazgecmedim devam ettim ve kilo verdim artık sebze yemegi kepek ekmek tuketmeyi diyet olarak kabul etmiyorum saglıklı yaşam stili olarak kabul ediyorum
merhaba tebrik ediyorum,asla vazgeçmeyin :) ben de takibinizdeyim konunun.
vücudunuzda sarkma veya çatlama problemleri var mı? ben de diyetteyim 10 kilo kadar verdim yaklaşık fakat böyle sorunlarım var![]()
canım bende daha çok artıyor sanki,hacim küçüldükçe çatlaklar daha çok göze batıyor.Teşekkür ederim canım. Ben de çok mutluyum. Şimdi düşününce eskiden ne kadar sağlıksız beslendiğimi anlıyorum.
Teeşekkür ederim :) Benim göbeğimde çatlaklarım var bir de göğüs yanlarımda. Ama genelde kilo verdikçe kayboluyorlar :)
canım bende daha çok artıyor sanki,hacim küçüldükçe çatlaklar daha çok göze batıyor.
bir de çatlaklar geçmiyor ne yazık ki,keşke kaybolsalar ah:)
neyse kilomuzu verelim de.
diyetin nasıl gidiyor?
O kadar ćok mesaj varki takip zorGünaydın kızlar. Burayı pek takip eden yok anladığım kadarıyl sorayım :) Size de hiç kilo vermeye başlayınca hemencecik zayıflama isteği oluyor mu. Bir çırpıda oluversin istiyorum :)
devam canımm.
takipteyim.
gidecek bu kilolaar![]()
O kadar ćok mesaj varki takip zor.hayır. hayat ffelsefe m sağlıklı beslenme.zayıflama kendiliğinden gelir.
![]()
Aman sakin ha! !! O istegin arkasindan hemen bikkinlik duygusu geliyor tecrubeyle sabittir.Günaydın kızlar. Burayı pek takip eden yok anladığım kadarıyla ama yine de sorayım :) Size de hiç kilo vermeye başlayınca hemencecik zayıflama isteği oluyor mu. Bir çırpıda oluversin istiyorum :)
Aman sakin ha! !! O istegin arkasindan hemen bikkinlik duygusu geliyor tecrubeyle sabittir.
Ben de 100 kiloyla diyete basladim onumuzdeki hafta bi ay olucak 4 kilodan fazla vermek istemiyorum kilom 80 olunca 2 kiloyla devam edicem cunku aynen geri almaktan sarkmalardan ve en onemlisi sikilip yarida birakmaktan korkuyorum .
Cok guzel vermissin nazar degmesin ...
tebrik ederimmm :)Merhaba kılar,
3 haftalık bir sürecin sonunda tartılmaya gidebildim diyetisyene. 3 haftanın sonucu 5.6kg :) Yani Toplamda 16kg'ı devirdik :) Çok mutluyum çok çok çok :):)
tebrik ederimmm :)
kaç kilo kaldı hedefinize :)