Fit Olun

Bilgiler içi teşekkür ediyorum.Bir aydır tibetin beş hareketini yapmaya başladım.Üç gündür de göbek ve yanlar için çalışmalara başladım.Karen hill tk 500 videosu var biliyor musun? On dakika ile başlayıp her gün beş dakika artırıp yapmaya başlamak istiyorum.Haftada üç gün bunu diğer günlerde leslie ile yürüyeyim diyorum.Sence programım nasıl?

Bu arada yukarıdaki videoları da gördüm.Nerden başlasam bilemiyorum.Boyum 1.50 kilom 57.4 38 yaşında iki çocuk annesiyim.Hipotroid,vertigo,fibromiyalji ve bağırsak sendromum var.Yazık bana yazınca çok geldi ama pozitif bir insanım.Bana bir program oluşturmanı istesem :) 50-52 kilo olsam yeterli.46 kiloya indiğim zamanlar oldu ama çok zayıf oluyorum.

Oruç tuttuğumdan beri tansiyonum düşüyor.Çok kötü oluyorum.Zaten normalde düşük.Tuz yememek gerekiyor ama tansiyonumu nasıl dengelemem lazım?8-5 oluyor tuzlu ayran ile yükseliyor.Kısaca hocam olur musun?

Sağlık problemleriniz olduğu için size kesin bir şey söyleyemiyceğim. Spor salonuna gelen ve sağlık sorunu olduğunu söyleyen insanlara,basit bir hastalık dahi olsa mesela gözlük kullanıyorsa bile önce sağlık raporu ister,öyle programlarını hazırlarım. Bu yüzden daha profosyonel bir yardım almanızı öneririm ancak,tuzlu ayranın bir sorun olucağını düşünmüyorum. Siz yine şekeri ve unu hayatınızdan uzak tutmaya çalışın,tam buğday ekmeğini tercih edin,yeşil çayı günde 3-4 bardağı geçmiycek şekilde tüketın ancak yeşil çay tüketirken günde 2 litre su içmelisiniz. Yoğurt,yumurta,tavuk tüketin. Programınız güzel,sizi gereğinden fazla zorlamıyor ise devam edin derim. Bana istediğinizde sorularınızı iletebilirsiniz,2 haftada bir tartılın.
Kolay gelsin efenim :)

Size bu sefer başkalarından soru getirdim :)
Annem diyet yapıyor 9 kilo civarında verdi. Fakat su aralar durakladığını söylüyor. Önerileriniz neler

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağlık problemleriniz olduğu için size kesin bir şey söyleyemiyceğim. Spor salonuna gelen ve sağlık sorunu olduğunu söyleyen insanlara,basit bir hastalık dahi olsa mesela gözlük kullanıyorsa bile önce sağlık raporu ister,öyle programlarını hazırlarım. Bu yüzden daha profosyonel bir yardım almanızı öneririm ancak,tuzlu ayranın bir sorun olucağını düşünmüyorum. Siz yine şekeri ve unu hayatınızdan uzak tutmaya çalışın,tam buğday ekmeğini tercih edin,yeşil çayı günde 3-4 bardağı geçmiycek şekilde tüketın ancak yeşil çay tüketirken günde 2 litre su içmelisiniz. Yoğurt,yumurta,tavuk tüketin. Programınız güzel,sizi gereğinden fazla zorlamıyor ise devam edin derim. Bana istediğinizde sorularınızı iletebilirsiniz,2 haftada bir tartılın.

Teşekkür ediyorum .Mesajlarını okuyorum sıkılmadan cevap yazıyorsun ve seni güzel gönlün için kutlarım :)

Size bu sefer başkalarından soru getirdim :)
Annem diyet yapıyor 9 kilo civarında verdi. Fakat su aralar durakladığını söylüyor. Önerileriniz neler

Diyet sırasında kilo vermenin durmasının sebebi vücudun kendisini korumaya almasıdır. Metobolizmanız yavaşlamış demektir. Bir süre diyetteki yemeklerin dışında yemekler yemeli. Özellikli lifli gıdaları tercih etsin. Ağır bir diyet uyguluyorsa hafifletsin,yoksa yağ yakımı yerine kas kaybınız olur. Çok su içsin. Bir süre sonra düzelicektir.

Diyet sırasında kilo vermenin durmasının sebebi vücudun kendisini korumaya almasıdır. Metobolizmanız yavaşlamış demektir. Bir süre diyetteki yemeklerin dışında yemekler yemeli. Özellikli lifli gıdaları tercih etsin. Ağır bir diyet uyguluyorsa hafifletsin,yoksa yağ yakımı yerine kas kaybınız olur. Çok su içsin. Bir süre sonra düzelicektir.

Teşekkür ederim

Merhaba!!
Bugün ilk yazımı paylaşmaktayım,kendimi tanıtmak isterim.
Gördüğünüz üzere adım Alison efenim,heh tabiki değil. Ancak siz bana Alison diye hitap edebilirsiniz.
Ben çocukluğunu annesinin hamur işleri,çikolatalar,cipsler ve bunun gibi yiyeceklerle geçirmiş olup yıllarca fazla kilolu olarak yaşamış biriyim. Ancak bir gün dank etti,16 yaşımda idim. Herşeyi bir kenara itip "neden olmasın?" dedim ve tüm hayatım değişti. Sağlıklı bir yemek planına ve spora başladım. O gün bu gündür istikrarımı bozmadım. Üniversitede diyetisyenlik bölümü okudum ve şu an özel bir hastanede diyetisyen akşamları ise bir spor salonunda trainer + zumba dersleri vermekteyim.

Bugün bu yazıyı yazmamın sebebi herkesin yapabileceklerini kendilerine göstermek ve her konuda yardımcı olmaktır. İsterseniz bu konu başlığı altında sorularınızı sorabilir,isterseniz istediğiniz kadar özel mesaj atabilir,sorularınızı iletebilirsiniz.

Tüm samimiyetimle elimden geldiğince size yardımcı olup yol göstermek isterim. Sakın ben yapamam demeyin, eğer ben yaptıysam sizde yapabilirsiniz!♥

selaaaammm canımmm çok çok memnun oldum ya banada yardımcı olur musun ? ben evlenince 15 kilo aldım bi senede :43::43: mesleğime çok aykırı bi durumdayım güzellik uzmanıyım banada yardımcı olursan çok çok sevinirim bu aralar aksamları bantta kosuyorum gündüzleri bisiklet öle :16::16::16::16::16:

Ben de kilomdan muzdaribim :(
Kilom 64.2
Boyum 167
Olmak istediğim kilo 53

Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim :) :) :)
Bu arada yaş 20

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selaaaammm canımmm çok çok memnun oldum ya banada yardımcı olur musun ? ben evlenince 15 kilo aldım bi senede :43::43: mesleğime çok aykırı bi durumdayım güzellik uzmanıyım banada yardımcı olursan çok çok sevinirim bu aralar aksamları bantta kosuyorum gündüzleri bisiklet öle :16::16::16::16::16:

Tabikii olurum :)
Tuzu şekeri unu kesebildiğiniz kadar kesin ve porsiyonlarınızı 1 kaşık küçülterek başlayın,yeşil çay,yoğurt,anans,yeşil sebzeler,tavuk tüketin bol bol.2 litrede su tabiki :)
Spor dersek şayet bir rahatsızlığınız bulunmuyor ise toplayın toplayabildiğiniz kadar insanı ve zumba yapın!
http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k
Onun dışında cardionuza devam edin ama sıkılaşmak için bu videoyu uygulayabilirsiniz;
http://www.youtube.com/watch?v=Vy9WKyN1rig

Tabikii olurum :)
Tuzu şekeri unu kesebildiğiniz kadar kesin ve porsiyonlarınızı 1 kaşık küçülterek başlayın,yeşil çay,yoğurt,anans,yeşil sebzeler,tavuk tüketin bol bol.2 litrede su tabiki :)
Spor dersek şayet bir rahatsızlığınız bulunmuyor ise toplayın toplayabildiğiniz kadar insanı ve zumba yapın!
http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k
Onun dışında cardionuza devam edin ama sıkılaşmak için bu videoyu uygulayabilirsiniz;
http://www.youtube.com/watch?v=Vy9WKyN1rig

tesekkür ederiiim :16::16::16::16::16:

Ne demek efenim :)[

benim üst bacaklarım kaslı hayatımın her döneminde kaslıydı genetik olabilr yada ilk okulda bi dönem atletizm yapmıstım ondan olabilir suan kasla birlikte biraz da yağ var özellikle iç kısımlarda yanlar hala sert:53: boyum 1,60 kilomda 54 aslında fena değilimdir biraz göbek birazda üst kalın bacak sorunum var çalısıyorum sürekli masa basında olmaktan göbegim olustu ve popom düzleşti squash yapamıyorum korkumdan çünkü oda üst bacakları kalınlastırıyor :50:
ve çalıstıgım için bana tavsiye edecegin program sadece akşamları yapabilceğim bişi olması lazım sabah erken kalkıp hayatta yapamam biliyorum çünkü birde yine de bu kiloyla diyet yapmalımıyım?

Merhabalar :) Ben 17 yaşındayım 1.53 boyunda ve 64 kiloyum . Özellikle bacaklarımdan çok rahatsızım bana önerebileceğin bir şeyler vardır mutlaka :D şimdiden çok teşekkür ederim :)))

Selam benimde basenlerim ve bacaklarım fena durumda :) pilatese başlamayı düşündüm veya fitnes da olabilir daha karar veremedim kendi vicut ağırlığınla daha iyi sıkılaşırsın diyorlar şimdi evin orada bfit var onlarlada konuşucam pilates varmış galiba :)

Back
X