Fit Olun

Alison, peki 100 uzeri insalarda, koca ve sarkan gobek ichin mekik, karin egzersizleri oneriyor musunuz?

Gobegim kocaman, sezaryen gobegim hich toparlanmadi tam tersi aldigim kilolar hep orda.. Simitler de var, alt karin ve yan taraflari ichin egzersiz yapmak istiorum gun ichinde AMA bana hep kiloluysann yapma, gobegin erimez daha da sertleshir diyorlar. Bu dogru mu?

Alison, peki 100 uzeri insalarda, koca ve sarkan gobek ichin mekik, karin egzersizleri oneriyor musunuz?

Gobegim kocaman, sezaryen gobegim hich toparlanmadi tam tersi aldigim kilolar hep orda.. Simitler de var, alt karin ve yan taraflari ichin egzersiz yapmak istiorum gun ichinde AMA bana hep kiloluysann yapma, gobegin erimez daha da sertleshir diyorlar. Bu dogru mu?

Doğru sayılabilir. Şu an sizin ihtiyacınız cardiodur. Yürüyüş,bisiklet vb gibi. Bu yüzden leslie'ye devam edin derim. Ve sakın internette gördüğünüz bir diyet listesini filan uygulamayın. Diyetisyensiz yapılan diyet listeleri kalp hastalıklarına bile yol açabilir. Önce kan sayımı,kan tahlili vb gibi testler yapılır ve liste bu şekilde hazırlanır. Mekik kilo verdirmez,sıkılaştırır ve kas yapar. Göbeğinizi erittikden sonra uygulayabilirsiniz. Sabırlı olun. Fazla kilolarınızı bir üstünüzden attınız mı en eğlenceli kısmı sıkılaşmakdır :)
Şimdi mekik çekerseniz yağlarınızın altında kas oluşur ve yağlarınızdan kurtulamayabilirsiniz.

Doğru sayılabilir. Şu an sizin ihtiyacınız cardiodur. Yürüyüş,bisiklet vb gibi. Bu yüzden leslie'ye devam edin derim. Ve sakın internette gördüğünüz bir diyet listesini filan uygulamayın. Diyetisyensiz yapılan diyet listeleri kalp hastalıklarına bile yol açabilir. Önce kan sayımı,kan tahlili vb gibi testler yapılır ve liste bu şekilde hazırlanır. Mekik kilo verdirmez,sıkılaştırır ve kas yapar. Göbeğinizi erittikden sonra uygulayabilirsiniz. Sabırlı olun. Fazla kilolarınızı bir üstünüzden attınız mı en eğlenceli kısmı sıkılaşmakdır :)
Şimdi mekik çekerseniz yağlarınızın altında kas oluşur ve yağlarınızdan kurtulamayabilirsiniz.

Haklısın. Ama gene de kilo verirken de çok olmamak şartıyla spor yapılmalı, mekik de çekilmeli sanki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba!!
Bugün ilk yazımı paylaşmaktayım,kendimi tanıtmak isterim.
Gördüğünüz üzere adım Alison efenim,heh tabiki değil. Ancak siz bana Alison diye hitap edebilirsiniz.
Ben çocukluğunu annesinin hamur işleri,çikolatalar,cipsler ve bunun gibi yiyeceklerle geçirmiş olup yıllarca fazla kilolu olarak yaşamış biriyim. Ancak bir gün dank etti,16 yaşımda idim. Herşeyi bir kenara itip "neden olmasın?" dedim ve tüm hayatım değişti. Sağlıklı bir yemek planına ve spora başladım. O gün bu gündür istikrarımı bozmadım. Üniversitede diyetisyenlik bölümü okudum ve şu an özel bir hastanede diyetisyen akşamları ise bir spor salonunda trainer + zumba dersleri vermekteyim.

Bugün bu yazıyı yazmamın sebebi herkesin yapabileceklerini kendilerine göstermek ve her konuda yardımcı olmaktır. İsterseniz bu konu başlığı altında sorularınızı sorabilir,isterseniz istediğiniz kadar özel mesaj atabilir,sorularınızı iletebilirsiniz.

Tüm samimiyetimle elimden geldiğince size yardımcı olup yol göstermek isterim. Sakın ben yapamam demeyin, eğer ben yaptıysam sizde yapabilirsiniz!♥

Mrb 20 yasindayim ve gecen sene saglikli beslenme ve sporla kilo verdim fakat bu yil sinav stresinden kilo aldim birazcik asil sorunum bulimia hastasiyim prozac kullandim ama bu takintim bitmedi nefsime hakim olamiyorum onceden yemedigm seyleri bile yiyorm ne yapabilirm bu krizleri ve hastaligi yenmem icin

Benimde basen sorunum var alison hangi hareketleri yapmaliyim

Yüz üstü yatıp bacaklarınızı tek tek kaldırabildiğiniz kadar kaldırın,aynı hareketi sırt üstü yatarak da yapın. Squat yapın. High knees hareketini uygulayın. Duvara yaslanarak sanki altınızda sandalye varmış gibi dizlerinizi 90 derece kırarak 40 saniye wall sit hareketini yapın. En etkilisi budur zaten kaslarınızın çalıştığını hemen hissedersiniz. Isınmadan asla yapmayın.

Haklısın. Ama gene de kilo verirken de çok olmamak şartıyla spor yapılmalı, mekik de çekilmeli sanki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Spor tabiki yapılmalı. Ama mekik şu an fazla bir işinize yaramaz. Spor salonuna da gitseniz muhtemelen cardio ağırlıklı bir liste hazırlarlar,koşu bandı,eliptik,bisiklet gibi.

Mrb 20 yasindayim ve gecen sene saglikli beslenme ve sporla kilo verdim fakat bu yil sinav stresinden kilo aldim birazcik asil sorunum bulimia hastasiyim prozac kullandim ama bu takintim bitmedi nefsime hakim olamiyorum onceden yemedigm seyleri bile yiyorm ne yapabilirm bu krizleri ve hastaligi yenmem icin

Bir anda yeme isteğiniz olduğunda,1 dakika kendinizi tutun derin nefes alın. O anda karşınızdaki yemeği yerseniz kendi vücudunuza vericeğiniz zararı düşünün. 1 bardak su için. Gizlice yediklerinizi dışarıda üstünüzde giyiceksiniz. Kendinizi hala aç hissediyorsanız 1 meyve yiyin. Yapamıycağınız birşey değil. Kendinizi strese sokmayın. Hayır demeyi bilin.

Merhabaa eger yardimci olabilirseniz bende suan kendime bir spor listesi olusturmak istiyorumm ust bacak karin mide kismi gobek ust bacak zayiflatmak istiyorum heryeri saydim gerci :) 162 cm 77 kiloyum simdiden teskkurler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yüz üstü yatıp bacaklarınızı tek tek kaldırabildiğiniz kadar kaldırın,aynı hareketi sırt üstü yatarak da yapın. Squat yapın. High knees hareketini uygulayın. Duvara yaslanarak sanki altınızda sandalye varmış gibi dizlerinizi 90 derece kırarak 40 saniye wall sit hareketini yapın. En etkilisi budur zaten kaslarınızın çalıştığını hemen hissedersiniz. Isınmadan asla yapmayın.

bnm basenlerim cok yok yani cok normal duruyor fizigime ama bu poposu öne cikmis top gibi duranlara bayiliyorum günde kac defa bu hareketleri yapayim ? ne kdr sürede sonuc alirim ? bide karin sikilastirici icin bsyler söylersen sevinirim tskler simdiden :16:

Merhabaa eger yardimci olabilirseniz bende suan kendime bir spor listesi olusturmak istiyorumm ust bacak karin mide kismi gobek ust bacak zayiflatmak istiyorum heryeri saydim gerci :) 162 cm 77 kiloyum simdiden teskkurler

Öncelikle bir rahatsızlığınız olmadığından emin olun. Sonrasında kilo vermek için en ideal danslardan biri olan zumbayı arkasından cardio yapmanızı öneririm. Zumba için: http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k
Cardio için: http://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s

Sabah 1 saat zumba,akşam 1 saat zumba 1 saat cardio. (1 saat zumba dediğime bakmayın o video içinde 30 dakika zumba yapıyorsunuz.)
Veya sabah ayrıca sabah sporu yapıp akşam zumba ve cardio yapabilirsiniz.

Fazla kilolarınızdan kurtulduktan sonra sıkılaşmanız için bir spor listesi hazırlayabilirim. Şu an bunlar kilonuza göre ideal. :)

bnm basenlerim cok yok yani cok normal duruyor fizigime ama bu poposu öne cikmis top gibi duranlara bayiliyorum günde kac defa bu hareketleri yapayim ? ne kdr sürede sonuc alirim ? bide karin sikilastirici icin bsyler söylersen sevinirim tskler simdiden :16:

Sabah saatlerinde bunu; http://www.youtube.com/watch?v=0IYlUbxwzOQ
Akşam saatlerinde bunu; http://www.youtube.com/watch?v=FSRu6D_0rVE
uygulayabilirsiniz.

21 gün içinde farkı görüceksiniz. Ancak protein ağırlıklı beslenmelisiniz. Kolay gelsin :)

Öncelikle bir rahatsızlığınız olmadığından emin olun. Sonrasında kilo vermek için en ideal danslardan biri olan zumbayı arkasından cardio yapmanızı öneririm. Zumba için: http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k
Cardio için: http://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s

Sabah 1 saat zumba,akşam 1 saat zumba 1 saat cardio. (1 saat zumba dediğime bakmayın o video içinde 30 dakika zumba yapıyorsunuz.)
Veya sabah ayrıca sabah sporu yapıp akşam zumba ve cardio yapabilirsiniz.

Fazla kilolarınızdan kurtulduktan sonra sıkılaşmanız için bir spor listesi hazırlayabilirim. Şu an bunlar kilonuza göre ideal. :)

Cok tesekkurler ilginiz icin uyguladiktan sonra size donus yapacagim :)

Merhaba gece yarisi uyuyup sabah normalde saatlerde kalkmak yani gunde 7 saat uyumak kilo vermeye engel midir? Birde popoyu buyutmeden diklestirecek egzersizleer nelerdir?

Her ne kadar yemek düzenini oturtamasam da iki gündür 3 litre su ve 2 bardak yeşil çay tüketmeye başladım. :46: Gündüzleri dışarıda ya da derste olduğumdan fırsat bulup düzgün bir şekilde tamamlayamıyorum öğünleri. Sadece yediğim zaman düzgün şeyler yemeye çalışıyorum. Bugün kepek ekmeğiyla yapılmış 2 tane tost yedim sadece mesela. Yarın okula giderken en azından meyve götüreceğim yanımda. Başka türlü olmuyor. :14:

Back
X