Fit ve guzel olamamak

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
39
Bir erkek icin kadinin zayif olmasi, fit gorunmesi gercekten cok mu onemli?
Eski konumu hatirlayanlar olur belki. Bir turlu Ex yapamadigim Ex kisisi magdurum da magdurum diyen is arkadasini bir sureligine benden gizli bosta duran evine yerlestirmisti. Beyfendi ile iliskimizi bitirme ama arkadas olarak devam etmeye karar verdik. Neyse bugun konusu acildi (telefonda konusuyorduk) hanimefendinin etrafinda pervane olan baska birinin daha oldugunu ogrenmis. Sana bir dedikodu anlatayim dedi ve mevzuyu anlatti. Bunlarin is yerine gelip giden bir adam kadina daha once cikma teklifi falan etmis, evlenmek istemis hatta dogum gununde cicek de gondermis. Masallah kadini da epey taliplisi var. Hic kadin arkadasi yok ama erkekler etrafinda pervame deyince "Eh kadin guzel, fit" demesin mi? Tabi sonrasinda durumu toparlamak icin ona sadece o donemde yardima ihtiyaci oldugu icin islerini halletmesini sagladim diye lafi cevirdi. Beni nasil tanimlarsin diye sordugumda verdigi cevap "Sen tatlisin" oldu. Sevineyim mi uzuleyim mi? Yani bu adam iliskimiz boyunca beni begenmiyor muydu? Kabul ediyorum son zamanlarda kilo aldim. Hicbir zaman fit olmanin yanindan gecmedim ama ne bileyim. Hic baslamasaydi madem fit ve guzel olmak o kadar onemli. Neden 2.5 sene guzel bulmadigi sadece tatli gordugu biriyle zaman gecirdi?

Bu adamla “arkadaş” olarak görüşmenizin sizin açınınızdan nedeni nedir? Hep böyle sürünen, sonuca ulaşmayan, gereksiz ilişkileriniz olur mu?

Siz kendi daha önceki konunuzu, şimdikini başkası yazmış gibi okusaydınız kendinize ne önerirdiniz?

Bana çok aşık olmadığınız, değerli bulmadığınız birinin sizi bu kadar rencide etmesine neden katlandığınızı anlayamadım? Hırs mı yaptınız? Basın tekmeyi, arkadaş vs olamazsınız bu kişiyle...

Bir erkek icin kadinin zayif olmasi, fit gorunmesi gercekten cok mu onemli?
Yo değil. Ama biz kadınlar nasıl fit ve uzun erkeklere daha çok bakıyorsak onlarda da böyle bir genelleme var.

Bu ex kişisi kadına bir evini vermiş sizden saklamış. Siz bunu öğrenmişsiniz ama ayrılık sürüncemede kalmış.
Gelmiş bir de bu kişi size dedikodu yapayım mı diye gevşek gevşek konuşuyor. Bu adamın daha derin özelliklere bakacağına kimse inanmaz. Evet çoğu erkek gibi fit kadına bakar, çekici bulur ama ötesini düşünemez. Orada gülücüğe odaklanır kalır.

Bu adamla “arkadaş” olarak görüşmenizin sizin açınınızdan nedeni nedir? Hep böyle sürünen, sonuca ulaşmayan, gereksiz ilişkileriniz olur mu?
Razı gelmek durumu sanırım bu .
Bır insanın kendine yapacagi en buyuk kotuluk sanırım

Bu kadin mevzusu olmadan once hicbir sorunumuz yoktu. Arkadas olarak birbirimize deger veriyoruz ama sevgili olamadik

Bu kadin mevzusu olmadan once hicbir sorunumuz yoktu. Arkadas olarak birbirimize deger veriyoruz ama sevgili olamadik
Eger anlasamayıp ayrilsaydınız ve arkadas kalsaydınız deger verme durumu tamamdı.
Baska bir kadın yuzunden ayrıldınız, seni kırdı
Deger verme bunun neresinde?

Size değer verse, fikirlerinize değer verir ve böyle bir durumdan sonra size aynı insan hakkında böyle yorumlar yapmazdı. Adamın kişiliği kalitesiz, kendine hayrı yok.

Cok önemli asırı önemli o yüzden fit ve güzel halimle bana kıyasla fiziksel ve yaş olarak eksilerde bi kadınla aldatıldım..Arkadasım, sen kendine deger verip, deger vermeyi bilenlerle iliski kurduktan sonra kılıfın zerre değeri yok. Gözü doymaz erkeklere ne sunarsan sun çeşitlilik ister vitrinden ötesini görmez..

Değil.
Erkeğine bağlı daha doğrusu.

Doğruya doğru, nasıl ki yakışıklı biri bizim gözümüze ilişiyorsa, onların gözüne de fit ve güzel kadınlar ilişiyor, çok normal.

Ama ilişki için fitlikten ve güzellikten fazlası gerekiyor. O noktada işte erkeğin kendi karakteri, huyu, suyu giriyor devreye.

Cok önemli asırı önemli o yüzden fit ve güzel halimle bana kıyasla fiziksel ve yaş olarak eksilerde bi kadınla aldatıldım..Arkadasım, sen kendine deger verip, deger vermeyi bilenlerle iliski kurduktan sonra kılıfın zerre değeri yok. Gözü doymaz erkeklere ne sunarsan sun çeşitlilik ister vitrinden ötesini görmez..
Onun anlattigi manevi olarak o kadinin onun gozunde bir degeri olmadigi. Manevi degeri yok ama iliskinin bozulmasina neden olmasina izin verebiliyor. Ona guzel kadin derken bir kere bile agzindan bana boyle dedigini duymadim. Guzele bakmak sevap diye bu yuzden diyorlar herhalde

Değil.
Erkeğine bağlı daha doğrusu.

Doğruya doğru, nasıl ki yakışıklı biri bizim gözümüze ilişiyorsa, onların gözüne de fit ve güzel kadınlar ilişiyor, çok normal.

Ama ilişki için fitlikten ve güzellikten fazlası gerekiyor. O noktada işte erkeğin kendi karakteri, huyu, suyu giriyor devreye.
Iste erkekler de iliskiye baslamak icin guzel kadinlardan yana sanslarini kullaniyorlar demek ki. Olur olmaz onu iliskinin devaminda gorurler ama ilk adimi atarken kadinin guzelligine gore atiyorlar herhalde.

Iste erkekler de iliskiye baslamak icin guzel kadinlardan yana sanslarini kullaniyorlar demek ki. Olur olmaz onu iliskinin devaminda gorurler ama ilk adimi atarken kadinin guzelligine gore atiyorlar herhalde.
Valla fit değilim, güzel değilim, yine de bu açıdan bir sıkıntı yaşamıyorum.
Dediğim gibi erkeğin karakterine bağlı.

Back
X