Kilolarimdan acikcasi mutlu degilim. Bunun konusu da gecmisti. Hatta zayiflamak saglik acisindan onemli falan demisti. Demek ki asil kastettigi sey farkliymis.
Kilolarınla mutlu degilsen neden gençliğinin en güzel yillarını birkaç kilo vermedigin için kendini begenmeyerek geciresin ki?
Şeker-tiroid gibi sağlık sorunu olan ya da obezite sınırında olanlar için demiyorum. Ama kendi sosyal çevremde de kim kilosundan yakınıyorsa hepsi maşallah koltukla aşk yasiyor. Asla asansör yerine merdivenle çıkmaya ikna edemem. Cips - çikolata asklari olmuş. Bir misafirlige gideyim önüme abur cuburlar kek borekler döküyorlar. Yanına da kolayı içiyorlar. Ama o kilodan hep yakiniyorlar.
Geçenlerde iş yerinde spor seferberliği başlatmıştım. Çok sevdiğim ve etkili bir hareket var- her iş çıkışı on dakika beraber yapacak bir grup kurdum. Hatta para topladim, birinciye ödül aldım bu iş için. Sırf motivasyon olsun diye takvim tuttum, her hafta raporu paylaştım vs vs. Sonuç? Kimi onuncu günde birakti,kimi üçüncü haftada.. bu arada kendimi bunca yirttim ama ben zaten zayıf biriyim. Sırf etrafımdaki insanlar için yaptım - ki hepsi zayıflamak isterdi. Ama sonuç olarak kimse devam etmedi.
Demek ki o kadar istemiyorlar...
İnternet deryaaaaaa ve deniz. YouTube desen spor antronorunden geçilmiyor. Bence (bu andaval için değil. Tamamen kendini mutlu hissetmek için) yarından itibaren spora basla. Aç youtubeden tatlı bir hoca. Hani kendi yapıp bir yandan konusanlardan. Ekran karşısında sen de yap aynı hareketleri.
Sabahları ılık suya limon sık , öğlen aralarında meyveli yoğurt ye. Calisiyorsan şundan al bak, 11 lira

İnan ki Mart ayındayız. Bugün baslasan deniz mevsimine gelene kadar sen de sıkı vücutlu , fit bir kadın olursun.
Yeter ki istikrarlı ol. Hatta 'beni baştan yarat' kısmı var KK'da. Orada topik aç... Ya da fake Instagram hesabı aç yedigini içtiğini paylaş...böyle seyler insanı motive ediyor.
Konuya gelince. Fitlik guzellik ve mutlu ilişki arasında hiçbir bağ yok. Ne çiftler var kadının da adamın da (bana göre) bir albenisi yok. Ama birbirlerine eşsiz maden gibi davranıyorlar. Bence bu iş tamamen gönül bağıyla alakali. İnsan sevince kusurları ile birlikte seviyor.