Fit ve guzel olamamak

Siz olayın sicagiyla sevdiğiniz adamı bı şey zannediyorsunuz ama ben size diyim bu adam tam bir düdük hiç uzulecek bı şey yok aksine sevinin böyle bir dudukten kurtulduğunuza

Kilo verilir o hiç sorun degil emin olun böyle bı insanin hayatınızdan çıkması şerefine bile 5 kilo oynamaktan verilir ya karamsarligi bırakın lutfen

Ekleme: Telefonunuza da düdük diye kaydedin zati çünkü o bir düdük😂

Kilolarimdan acikcasi mutlu degilim. Bunun konusu da gecmisti. Hatta zayiflamak saglik acisindan onemli falan demisti. Demek ki asil kastettigi sey farkliymis.
Kilolarınla mutlu degilsen neden gençliğinin en güzel yillarını birkaç kilo vermedigin için kendini begenmeyerek geciresin ki?
Şeker-tiroid gibi sağlık sorunu olan ya da obezite sınırında olanlar için demiyorum. Ama kendi sosyal çevremde de kim kilosundan yakınıyorsa hepsi maşallah koltukla aşk yasiyor. Asla asansör yerine merdivenle çıkmaya ikna edemem. Cips - çikolata asklari olmuş. Bir misafirlige gideyim önüme abur cuburlar kek borekler döküyorlar. Yanına da kolayı içiyorlar. Ama o kilodan hep yakiniyorlar.
Geçenlerde iş yerinde spor seferberliği başlatmıştım. Çok sevdiğim ve etkili bir hareket var- her iş çıkışı on dakika beraber yapacak bir grup kurdum. Hatta para topladim, birinciye ödül aldım bu iş için. Sırf motivasyon olsun diye takvim tuttum, her hafta raporu paylaştım vs vs. Sonuç? Kimi onuncu günde birakti,kimi üçüncü haftada.. bu arada kendimi bunca yirttim ama ben zaten zayıf biriyim. Sırf etrafımdaki insanlar için yaptım - ki hepsi zayıflamak isterdi. Ama sonuç olarak kimse devam etmedi.
Demek ki o kadar istemiyorlar...
İnternet deryaaaaaa ve deniz. YouTube desen spor antronorunden geçilmiyor. Bence (bu andaval için değil. Tamamen kendini mutlu hissetmek için) yarından itibaren spora basla. Aç youtubeden tatlı bir hoca. Hani kendi yapıp bir yandan konusanlardan. Ekran karşısında sen de yap aynı hareketleri.
Sabahları ılık suya limon sık , öğlen aralarında meyveli yoğurt ye. Calisiyorsan şundan al bak, 11 lira
Screenshot_2020-03-20-03-27-56-839_com.android.chrome.webp
İnan ki Mart ayındayız. Bugün baslasan deniz mevsimine gelene kadar sen de sıkı vücutlu , fit bir kadın olursun.
Yeter ki istikrarlı ol. Hatta 'beni baştan yarat' kısmı var KK'da. Orada topik aç... Ya da fake Instagram hesabı aç yedigini içtiğini paylaş...böyle seyler insanı motive ediyor.

Konuya gelince. Fitlik guzellik ve mutlu ilişki arasında hiçbir bağ yok. Ne çiftler var kadının da adamın da (bana göre) bir albenisi yok. Ama birbirlerine eşsiz maden gibi davranıyorlar. Bence bu iş tamamen gönül bağıyla alakali. İnsan sevince kusurları ile birlikte seviyor.

Vallahi yillardir zayif ve fitim burda bir ton konum var nasil kilo alabilirim.bakildiginda asla zayif durmuyorum bunu artik kabul ettm ve kilo almayi biraktim.ama etrafimdaki 500 erkege sor zayif guzel ve git demistir duyduklarimda cok oldu.evlenmeden once ciddi diye gelen yaklasik 20 kisi olmustur.kadinlarin coguna sorsan ayy ne guzell zayiff fit der. Ama esime sor zayiflikltan olecegim kitlikta yasiyorum.cok korkuyimus bigun bagisiklilik cokmesinden olecegimden. Doktorlar defalarca kilon gayet guzel dedi. Yani bende acikcasi fitlik ozguvensizlk
Bana sorsan asla zayif kadin degil balik etli kadin.kadin odur benim tercihim

Sevgili konu sahibi inan bana aşkın görüntü ile hiç bir alakası yok.
Ben ne aşklar yaşayan ne evlilikler yapan morbit obez kadınlar gördüm.
Bu adam sizi istemiyor. Sizde onu istemeyin. Bitti. Nokta.
Yeryüzündeki tek erkek o mu yav...
Artı gerçek aşk nedir derseniz de Sebahattin alinin değirmen hikayesini okumanızı öneririm.
Allah size sizin güzel yüreğinizi görecek sizi siz olduğunuz için artınızla eksinizle sevecek birini nasip etsin. Bolşans. :KK200:

Aslinda bu konu biraz da benim kilolarimdan sikayetci olamamla percinlendi. Nasil icime oturdu anlatamam. Dusundum de bana beni fiziki olarak begendigini hic belirtmedi ya da hissettirmedi. Tamam hep ic guzellik diyoruz da fiziki olarak begenilmemek de insana koyuyormus.

Valizim ondaydi, haftasonu ailemin yanindan dönerken ondan alacaktim. Simdi onun karsisina cikmak bile istemiyorum. Resmen kendimden utaniyorum su anda.
Seni gerçekten sevseydi kilo, tip, güzellik gözü görmezdi. Bu adamın kurduğu her cümle sana zarar verecek, belki ilerde seni kullanmak için bu durumları bile kullanacak. Bak sen bu adamı tamamen çıkart hayatından. Sonra kendine odaklan. Görünüş ilk intiba için önemli. İlişkiyi devam ettirmek için çok güzel fit olmak yetmez. kilo ver, bakım yap, yaptır.. Kişisel gelişim için uğraş. Hayatında yepyeni bir sayfa aç.

Erkekler o tip kadinlara saygi duyuyorlar ,kontrollü kadinlar onlar kendilerini onemsiyorlar ,olmadik bi adami direk sallarlar ,
Yedigine dikkat eder ,spora gider,
Basina bisi gelirse kazik yemistir ,desteklerler ,
Kendimden biliyorum,
Kolsy mi fit bakımlı olmak ayni zamanda calismak baska sorumluluk olmak gjn bana 24 saatte baskasina 16 saatte mi ,
Bircok kadin goruyorum cok guzel ama bakimsiz

bired pit değilse kendisi çokda kafaya takma.
,

Bir erkek icin kadinin zayif olmasi, fit gorunmesi gercekten cok mu onemli?
Eski konumu hatirlayanlar olur belki. Bir turlu Ex yapamadigim Ex kisisi magdurum da magdurum diyen is arkadasini bir sureligine benden gizli bosta duran evine yerlestirmisti. Beyfendi ile iliskimizi bitirme ama arkadas olarak devam etmeye karar verdik. Neyse bugun konusu acildi (telefonda konusuyorduk) hanimefendinin etrafinda pervane olan baska birinin daha oldugunu ogrenmis. Sana bir dedikodu anlatayim dedi ve mevzuyu anlatti. Bunlarin is yerine gelip giden bir adam kadina daha once cikma teklifi falan etmis, evlenmek istemis hatta dogum gununde cicek de gondermis. Masallah kadini da epey taliplisi var. Hic kadin arkadasi yok ama erkekler etrafinda pervame deyince "Eh kadin guzel, fit" demesin mi? Tabi sonrasinda durumu toparlamak icin ona sadece o donemde yardima ihtiyaci oldugu icin islerini halletmesini sagladim diye lafi cevirdi. Beni nasil tanimlarsin diye sordugumda verdigi cevap "Sen tatlisin" oldu. Sevineyim mi uzuleyim mi? Yani bu adam iliskimiz boyunca beni begenmiyor muydu? Kabul ediyorum son zamanlarda kilo aldim. Hicbir zaman fit olmanin yanindan gecmedim ama ne bileyim. Hic baslamasaydi madem fit ve guzel olmak o kadar onemli. Neden 2.5 sene guzel bulmadigi sadece tatli gordugu biriyle zaman gecirdi?
kadın erkek fark etmez önce gözümüze hoş geleni beğeniriz sonra dünya görüşü karakteri espri yeteneği vs devreye girer. Evet fit insanlar bir adım önde başlar ancak sadece bir adım. Ayrıca bir kadınının hoş gözükebilmesi zor birşey değil.

Eski konumu hatirlayanlar olur belki. Bir turlu Ex yapamadigim Ex kisisi magdurum da magdurum diyen is arkadasini bir sureligine benden gizli bosta duran evine yerlestirmisti. Beyfendi ile iliskimizi bitirme ama arkadas olarak devam etmeye karar verdik. Neyse bugun konusu acildi (telefonda konusuyorduk) hanimefendinin etrafinda pervane olan baska birinin daha oldugunu ogrenmis. Sana bir dedikodu anlatayim dedi ve mevzuyu anlatti. Bunlarin is yerine gelip giden bir adam kadina daha once cikma teklifi falan etmis, evlenmek istemis hatta dogum gununde cicek de gondermis. Masallah kadini da epey taliplisi var. Hic kadin arkadasi yok ama erkekler etrafinda pervame deyince "Eh kadin guzel, fit" demesin mi? Tabi sonrasinda durumu toparlamak icin ona sadece o donemde yardima ihtiyaci oldugu icin islerini halletmesini sagladim diye lafi cevirdi. Beni nasil tanimlarsin diye sordugumda verdigi cevap "Sen tatlisin" oldu. Sevineyim mi uzuleyim mi? Yani bu adam iliskimiz boyunca beni begenmiyor muydu? Kabul ediyorum son zamanlarda kilo aldim. Hicbir zaman fit olmanin yanindan gecmedim ama ne bileyim. Hic baslamasaydi madem fit ve guzel olmak o kadar onemli. Neden 2.5 sene guzel bulmadigi sadece tatli gordugu biriyle zaman gecirdi?
İnsanın fazla kiloları,yaşı olsa bile mühim olan kendine güvenidir. O kiloyu verdiğinde mutlu olabileceğini sanmıyorum. Banu Berberoğlu'nun eski videolarını izledim. Kıza orada "kilolusun kilo ver" falan demiş. Yeni videolarında baktığımda aynı insanlar "keşke vermeseydin,kilo sana yakışıyor" dediklerini okudum. Insanlar hep konuşur. Aynaya baktığında mutlu değilsen,sadece sen kendini iyi hissetmek istiyorsan zayıfla. Kilon seni sağlıksız yapıyosa zayıfla. Ama aptal bi *msalak için üzülme. Adam olsaydı da exin olmasaydı.
Bana Sorarsan sağlığın için abur cuburu kes,ev egzerisizi yap ne biliim bak kendine işte. Güzel hissedersin bu şekilde

Ne yazık ki önemli.. Kendi kocamda bile gözlemliyorum her zaman zayıf biriydim ama sporu artirip iyice fit olunca adamin ilgi alakasinda bir değişim oluyor söyleyince asla kabul etmiyor ama ,ben seni hep beğeniyorum diyor tabi yersen..

Kadın için de erkek için de ilk görüşte önemli evet.Birini tanımadan önce kafanızda ilk yargı ne oluyor ''güzel,yakışıklı,çirkin''.Başka ne düşünebilirsiniz ki ?
Tanıdıkça sevgi,aşk gelişebilir evet,o fit olmaktan bağımsız işte.Çirkin adam güzel kadın ya da tam tersi sürekli gördüğümüz şeyler.
Ama tüm bunlardan önce size şunu söylemek istiyorum ki,kendinize inanılmaz bir kötülük ediyorsunuz.Karşınızdaki insan arkadaşlığına değer verilecek bir insan bile değil.Hala içinizde duygu kırıntıları var,vazgeçmek istemiyorsunuz.Ama sizi bir kadın için ''arkadaş'' sıfatına sokmuş,üstelik o kadın için ''güzel'' diye de gülüp dedikodu yapabiliyor sizinle,kendinize bunu mu reva görüyorsunuz gerçekten ? Silin gitsin.Arkadaşlığından sıkıldım deyin,kaç yıl olduğunun ne önemi var ? Birini silip atmak o kadar da zor değil,bunu bir süre sonra anlıyorsunuz.

Güzel olmanın formülünü açıklıyorum.

Haftalık düzenli spor yapın

Yağ ve şekeri hayatınızdan çıkarın

Sigarayı bırakın

Dengeli beslenmeye ve sağlıklı beslenmeye özen gösterin

İyi bir nemlendirici alın

Yaz kış güneş kremi kullanın

Hayatınızdan stres ve sevmediğiniz kişileri atın

Hedefler koyun kendinize

Hayata her daim umutla bakın.

Bunları yaparsanız zaten 50 de bile emin olun 35 gösterirsiniz.

Fit misiniz bilmem ama buradan çok aciz duruyorsunuz. Eski sevgilinizle sizi tercih ettiği kadının dedikodusunu yapmak size trajikomik gelmiyor mu? İnsan anlaşamadığı sevgilisi ile duyguları bittiyse ve aradaki saygı kaybolmadıysa arkadaş kalabilir. Ama siz bu adamdan elin kadınını size tercih ettiği, bırakın size saygısını sizin onurunuzu ve gururunuzu önemsemediği için ayrıldınız farkındamısınız? Adamla dost olmaya uğraşacak kadar kimsesizmisiniz? Eski sevgiliniz bırakın sevgili olarak size saygı duymayı adam olsa sizin arkadaşlığınız hatrına bazı şeyleri bu kadar gözünüze sokmazdı. Bence size saygı duymayan insanları hayatınızdan defetmeyi bilmezseniz daha çok konu açarsınız.

Arkadaş kalabilseydiniz sozde arkadasinizin o kadını güzel ve fit bulması sizi bu kadar rahatsız etmezdi...arkadaşınızın sizi güzel bulup bulmadığını da bu denli sorgulamazdiniz ...ya da bir sohbetiniz sonunda kendinizi "güzel ve fit olamayan bir kadın" olarak hissetmezsiniz. Bu kisi hangi unvanla hayatınızda kalırsa kalsın size iyi gelmiyor...bir sekilde iletişiminiz devam etsin ,hayatınızda kalsın diye bu denli kendinizi zorlamayın.

Buu tercih meselesi bence.
Tüm erkekler kaslı ve fit mi?
Hayattan ne arıyorsunuz ne bekliyrosunuz bununla çok yakından ilişkili bir durum bence.
:)

İradene hakim ol ve sen de zayıfla. Fiziğin ve giyimin güzelleştiğinde bu durum kaşına gözüne etki etmese de seni mutlaka beş adım öne taşır. Zaten sağlık için yaşın ilerleyince mecbur kalacaksın. Dış görünüşüne katkı sağlayınca karşına çıkacak erkek sayısı artacağından böyle dallamaları direkt eleyecek seviyeye çıkarsın. Dünyan değişir demedi deme

Back
X