Fit ve guzel olamamak

Fit ve güzel olduğumu söylerler . Ama hep aldatıldım ya da sebepsiz terkedildim. Aldatıldığım Kişiler benden iyi de değildi. Bir ilişkim yok uzun zamandır . Yani demem o ki insanda şans olsun..
Sans isi degil herhalde. Kimi kadin etrafindaki erkekleri nasil yonetecegini biliyor galiba. Guzel ve cekiciyse ona yakin olmak isteyen erkekleri yaninda tutmasini bilmek de onemli. Bunun icin bir iliski yasamasina da gerek yok. Yedekte bekletmeyi basarabiliyorlar.
Ben de ne cekicilik var ne de agzim iyi laf yapar. Hal boyle olunca ona da bir sey dememem lazim aslinda ma insan kiriliyor sonuc olarak.

Tam olarak cevabi vermem zor ama onun arkadasligini onemsiyorum. Bir erkek olarak bana kattigi bir sey yok. Zaten farkli sehirlerdeyiz ama arkadasligini seviyorum
Peki siz bundan önce, ex kişisi o kadın hakkında güzel kadın demeden önce de fit ve güzel olamamayi umursuyor muydunuz? Ayrıca ex kişisi kadının en ufak bir göz kirpmasini bekliyor. Beraber olurlarsa, sizin için o kadını silmedi ama o kadın isterse sizi anında silecek.

Tam olarak cevabi vermem zor ama onun arkadasligini onemsiyorum. Bir erkek olarak bana kattigi bir sey yok. Zaten farkli sehirlerdeyiz ama arkadasligini seviyorum
Hala asıgım desen kendı adıma anlayacağım da arkadaslıgını önemsiyoruma inanmamızı beklemek? Telefonda edilen arkadaslık.. ve ozunde icini acıtıyor. Bugun bırıyle sevgili olsa psikolojin bozulacak.
Kendine kotuluk ediyorsun

Sen aşıksın ve tamam durcaksa hayatımda boyle dursun yeter ki dursun haber alayım dıyosun ya, o boyle dusunup hissetmiyor ve yarın bırıyle ask yasamaya basladıgında kendını ıyılestıremeyeceksın.

Kendını seviyorsan dön bu yoldan.

Iste erkekler de iliskiye baslamak icin guzel kadinlardan yana sanslarini kullaniyorlar demek ki. Olur olmaz onu iliskinin devaminda gorurler ama ilk adimi atarken kadinin guzelligine gore atiyorlar herhalde.
Yine yo.
Bence çirkin insan vardır.
Siz hiç çirkin bir kadınla beraber olan erkek görmediniz mi?
Bazen direkt gönül güzelliğine bakan da var nefes alsın yeter diyeni de.
Bu konu genelleme yapıp geçilecek bir konu değil.

Peki siz bundan önce, ex kişisi o kadın hakkında güzel kadın demeden önce de fit ve güzel olamamayi umursuyor muydunuz? Ayrıca ex kişisi kadının en ufak bir göz kirpmasini bekliyor. Beraber olurlarsa, sizin için o kadını silmedi ama o kadın isterse sizi anında silecek.
Kilolarimdan acikcasi mutlu degilim. Bunun konusu da gecmisti. Hatta zayiflamak saglik acisindan onemli falan demisti. Demek ki asil kastettigi sey farkliymis.

Sans isi degil herhalde. Kimi kadin etrafindaki erkekleri nasil yonetecegini biliyor galiba. Guzel ve cekiciyse ona yakin olmak isteyen erkekleri yaninda tutmasini bilmek de onemli. Bunun icin bir iliski yasamasina da gerek yok. Yedekte bekletmeyi basarabiliyorlar.
Ben de ne cekicilik var ne de agzim iyi laf yapar. Hal boyle olunca ona da bir sey dememem lazim aslinda ma insan kiriliyor sonuc olarak.
Güzel olmak bu zamanda kolay aslında .estetik ,makyaj ,bakım.. takma o kadar bence . Halledilebilir şeyler .ama eski sevgilin iflah olmaz bir gerzek .

Iste erkekler de iliskiye baslamak icin guzel kadinlardan yana sanslarini kullaniyorlar demek ki. Olur olmaz onu iliskinin devaminda gorurler ama ilk adimi atarken kadinin guzelligine gore atiyorlar herhalde.
Bu dedıgını genelde herkesin yakısıklı kabul ettıgı erkekler yapıyor.
Pırasaya benzeyen ama sırf biz asıgız diye gozumuze yakısıklı gelenler degıl.
Cunku fit ve guzel kadınlar tipsiz ler gelse de sansını bizde denese diye beklemiyor.

Yine yo.
Bence çirkin insan vardır.
Siz hiç çirkin bir kadınla beraber olan erkek görmediniz mi?
Bazen direkt gönül güzelliğine bakan da var nefes alsın yeter diyeni de.
Bu konu genelleme yapıp geçilecek bir konu değil.
Ben de onun ic guzelligine onem verdigini dusunuyordum. Aslinda onem veriyor ama her erkek gibi kadinin guzel olmasina da bakiyormus

Dış görünüş ilk başlangıç için önemli, bir kriter evet ama en onemli kriter degil bence kesinlikle.

Bu kisiyle araniza bence mesafe koyun. Onun ne düşündüğü sizin icin onemli olmasin, gecip gitmis iliski icin oyle miydi boyle miydi diye dusunmek sadece zarar.

Eski sevgiliniz öldü, yerine yeni bi ark var ama onunla da mesafeli olun bence. Bu dusunce ise yarayabilir. Bir sayfayi kapatmadan yeni sayfa acilamiyor çünkü.

O hayatınızdaki en sevdiğiniz sevgiliniz mi? Tek sevgiliniz miydi? Sizin için çok değerli birsey mi yaptı? Yoksa hayatınıza giren tek erkek olduğu için mi bırakamıyorsunuz?

Ben de onun ic guzelligine onem verdigini dusunuyordum. Aslinda onem veriyor ama her erkek gibi kadinin guzel olmasina da bakiyormus
Bırakın bu adamın veya başka adamların neye bakıp bakmadığını. Siz kendinize sorun ben neye bakıyorum. Yeterince eleyici kriterlerim standartlarım var mı diye.

Hala asıgım desen kendı adıma anlayacağım da arkadaslıgını önemsiyoruma inanmamızı beklemek? Telefonda edilen arkadaslık.. ve ozunde icini acıtıyor. Bugun bırıyle sevgili olsa psikolojin bozulacak.
Kendine kotuluk ediyorsun

Sen aşıksın ve tamam durcaksa hayatımda boyle dursun yeter ki dursun haber alayım dıyosun ya, o boyle dusunup hissetmiyor ve yarın bırıyle ask yasamaya basladıgında kendını ıyılestıremeyeceksın.

Kendını seviyorsan dön bu yoldan.
Ask? Bunu ayrilik asamasinda cok dusundum. Evet ona deger veriyorum, basina kotu bir sey gelse cok uzulurum. Hep iyi olsun isterim. Yardima ihtiyaci olsa yardim etmeyi kendime borc bilirim. Baska birini bulsa, yine uzulurum (ondan bekledigim ama hic goremedigim sevgiyi baskasina gosteriyor diye belki) ama o kisiyle mutlu oldugunu bilsem onun adina sevinirim. Erkek olarak hayatima ne katti? Pek bir sey katamadi. Farkli sehirlerde yasiyorduk, ayda 1-2 bulusuyorduk ama o da ne kadar yeterse. Onun disinda hep telefonla iletisimmdeydik. Bunlarin hepsini dusununce hayatima etkjsi sadece bir arkadasin etki edecegi kadardi.

O hayatınızdaki en sevdiğiniz sevgiliniz mi? Tek sevgiliniz miydi? Sizin için çok değerli birsey mi yaptı? Yoksa hayatınıza giren tek erkek olduğu için mi bırakamıyorsunuz?
En ciddi olarak gordugum kisiydi. O yuzden tek erkekti diyebilirim

Valla erkegonde fıt götunup yakışıklı olması benim içinde önemli sacı olması önemlı
Karakter sonra gelır İlk tıpını göruyoruz

En ciddi olarak gordugum kisiydi. O yuzden tek erkekti diyebilirim
Okey. Onu kafanızda, hayatınızda koyduğunuz yer, ona yüklediğiniz anlamlar çok farklı çok özel. Eğer onun begenecegi bir kadın olursanız karşınıza, o yada onun gibi başka erkekler çıktığı zaman begenileceginizi, sevileceginizi düşünüyorsunuz. Onun belirledigi kriterler bu yüzden önemli. Peki siz, sizinle olan ilişkisinde bile size saygı göstermeyen, başka bir kadının gözüne girmek için sizi anında silen bir erkeği hayatınızda, o yüksek yerde tutmak istiyor musunuz?

Okey. Onu kafanızda, hayatınızda koyduğunuz yer, ona yüklediğiniz anlamlar çok farklı çok özel. Eğer onun begenecegi bir kadın olursanız karşınıza, o yada onun gibi başka erkekler çıktığı zaman begenileceginizi, sevileceginizi düşünüyorsunuz. Onun belirledigi kriterler bu yüzden önemli. Peki siz, sizinle olan ilişkisinde bile size saygı göstermeyen, başka bir kadının gözüne girmek için sizi anında silen bir erkeği hayatınızda, o yüksek yerde tutmak istiyor musunuz?
Aslinda bu konu biraz da benim kilolarimdan sikayetci olamamla percinlendi. Nasil icime oturdu anlatamam. Dusundum de bana beni fiziki olarak begendigini hic belirtmedi ya da hissettirmedi. Tamam hep ic guzellik diyoruz da fiziki olarak begenilmemek de insana koyuyormus.

Valizim ondaydi, haftasonu ailemin yanindan dönerken ondan alacaktim. Simdi onun karsisina cikmak bile istemiyorum. Resmen kendimden utaniyorum su anda.

Öf ne itici adam ya
Olay sıcak olduğu için üzülüyorsun ya sadece, bu adamı unutmak zor olmaz bence🙄

Fiziksel olarak begenmedigin çekim duymadigi bir kişiyle sevgili olamaz bence insan ya nasıl içini seviyormuş
O zaman tüm arkadaşlarıyla sevgili mi

Zayıflamak istiyorsunuz ama sizde galiba bu durumu motivasyonları kullanabilirsiniz bence

Öf ne itici adam ya
Olay sıcak olduğu için üzülüyorsun ya sadece, bu adamı unutmak zor olmaz bence🙄

Fiziksel olarak begenmedigin çekim duymadigi bir kişiyle sevgili olamaz bence insan ya nasıl içini seviyormuş
O zaman tüm arkadaşlarıyla sevgili mi

Zayıflamak istiyorsunuz ama sizde galiba bu durumu motivasyonları kullanabilirsiniz bence
Bir arkadasima o kadinin fotografini gostermistim. O da guzel fit kadin dedi. Moralim o kadar bozulmustu ki. Ben de boyle durumlar ters etki yapiyor. Daha da kendimi yemege veriyorum, nitekim oyle de oldu. Hem ayrilik sureci hem de o kadinin daha cekici oldugu gercegi sonucu fazla fazla olan kilolarima 3-4 tanesi daha eklendi.

Back
X