Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske izleyerekte kalori yakilsa yaaLeslie açtım eşlik ederim inşallah totomu kaldırıp şimdilik sadece bakıyorum![]()
Keşke ama nerdeeeKeske izleyerekte kalori yakilsa yaa![]()
Nerden aldin. Bende alayim. Psikolojikte olsa takinca rahatlarim benceKeşke ama nerdeee
Kendime doğal taşlardan kolye aldım içinde ay taşı da var iştahı kesiyor diye aldım aslı var galiba. Sabah maydanoz kürünü içtim. Sonra en küçük oğlan ağlamaya başladı onla uğraştım çocuklara pankek yaptım. Kendime hazırlayacak fırsatım olmadı. Hala açlık hissetmiyorum.15:00 te ara öğünümü yerim artık.
İnternetten aldım. Dur özele geliyorumNerden aldin. Bende alayim. Psikolojikte olsa takinca rahatlarim bence![]()
Oooo maşallah ben yokmuşum demek ki görmedim onu
Herkesi etiketlemeyelim ya![]()
Güle güle kullan canimEliptik bisikletim geldi kizlar cok sükür.
Ay taşından tesbih yaparım çekerim be iyi grliyosaKeşke ama nerdeee
Kendime doğal taşlardan kolye aldım içinde ay taşı da var iştahı kesiyor diye aldım aslı var galiba. Sabah maydanoz kürünü içtim. Sonra en küçük oğlan ağlamaya başladı onla uğraştım çocuklara pankek yaptım. Kendime hazırlayacak fırsatım olmadı. Hala açlık hissetmiyorum.15:00 te ara öğünümü yerim artık.
Hayırlı olsun. Bol kilolar verdirsinEliptik bisikletim geldi kizlar cok sükür.
Yukarda sana mesaj yazdımAy taşından tesbih yaparım çekerim be iyi grliyosa
Eliptik bisikletim geldi kizlar cok sükür.
Güle güle kullan canımEliptik bisikletim geldi kizlar cok sükür.
Kahvalti nerdeGünü kapattım inşallah bakalım menü de yazmaya başlayayım
Sabah maydanoz kürü
16:30 (diyetisyenimin haberiyle)
2 ev yapımı çiğ köfte dürüm nar ekşisi yok bol marul kırmızı lahanayla
1 bardak ayran
Akşam acıkırsam 1 meyve yiyeceğim.
bu gün böyle oldu çocuklar çok huysuz iştahım da yok![]()