Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar şimdi 4 Aralık hedefim 67.9
5 hafta kalmış. 5 haftada 3.5 kilo verebilir miyim ki??? Çok mu zorlarım?
Canım kaçamak siz ilerlersen ve günde 1 saat spor yapsan rahat verilir.
Ben ayda ortalama 3.2-3.4 arası kilo verdim.
Haftada 700 gram ortalama gider hatta bazı hafta 1000 gider bazı hafta 400 gider .
Bende mesela regl zamanı iki hafta yavaş minimum gider diğer 2 hafta fazla fazla gider.

İyi pazarlar kızlar 🥰
Anka Anka kolay gelsin 🤩
İçin rahatlar ya yorulsan da temizlik gibisi var mı 😁.
Temiz evde oturmayı çok severim de temizlik yapmayı sevmem 🤣
Tembellik benim ruhumda var ya🤪🤪
Önceki gün çamaşır kurudu hala kurutmada duruyor 😁
Kim çıkarıp katlayacak 🤪

Ona engel yok ki sebze yemeği yerine kabak yiceksin. Kabak kızartmadığn sürece eksi getirir.
Sadece akşam yemeğinde mi yicem? Sabah öğle normal listemi uygulayayım. Akşam da kabak yoğurtlayayım
Günaydın canlar :KK36:
Bu gün eşimi yakalamışken büyük işler peşindeyim. Odaları değiştirmeyi düşünüyorum. Eşim de gece çok geldi yorgunum diyor bakalım yapar inşallah.
Ayyy çok zor Allah yardımcınız olsun. Sendeki enerjinin yarısı bende olsa tertemiz evde oturuyordum 🤣🤣🤣
Maşallah yaaa ben daha tartılmadım regl olunca bitince tartışacağım ama zor artık seni yakalamam
Yakalarsın aslında ama senin 4 çocuk var canım. Onlar bitirir insanı. Buraya bu kadar zaman Ayırabilmene daima şaşırmışımdır zaten. Maşallah 😍😍
Canım kaçamak siz ilerlersen ve günde 1 saat spor yapsan rahat verilir.
Ben ayda ortalama 3.2-3.4 arası kilo verdim.
Haftada 700 gram ortalama gider hatta bazı hafta 1000 gider bazı hafta 400 gider .
Bende mesela regl zamanı iki hafta yavaş minimum gider diğer 2 hafta fazla fazla gider.
Çok haklısın yapılamayacak şey değil aslında. Ama bu önümdeki 2 ay eğitim açısından çok yoğun geçecek. Günde 1 saat spor mümkün değil. Reformer a başlayacaktım. Ona da zaman ayıramayacağım sanırım öff ya. Neyse azmedip yaparım inşallah

Sadece akşam yemeğinde mi yicem? Sabah öğle normal listemi uygulayayım. Akşam da kabak yoğurtlayayım
Öğlen akşam da yiyebilirsin farketmez
Ayyy çok zor Allah yardımcınız olsun. Sendeki enerjinin yarısı bende olsa tertemiz evde oturuyordum 🤣🤣🤣
4 çocuğun enerjisi benden daha fazla olunca mümkün değil :53:
İki alıntı olmuş silmek zor geldi
Yakalarsın aslında ama senin 4 çocuk var canım. Onlar bitirir insanı. Buraya bu kadar zaman Ayırabilmene daima şaşırmışımdır zaten. Maşallah 😍😍
İşte ev işi yapmayınca her gün burda takılıyorum 🤣🤣

4 çocuğun enerjisi benden daha fazla olunca mümkün değil :KK53:

Yok canım ya maşallahın var ben senin yarın kadar bile iş yapmıyorum evde 😅
Mesela dün çamaşırları makineye koydum ama çalıştırmaya üşendim :KK70: Bugün çalıştırdım. Kahvaltı yaptım masa ortada bekliyo eşim daha kalkmadı 🙄 kalkıp lavaboları yıkamam lazım da şuan kalkmayı düşünme aşamasındayım:KK70:

4 çocuğun enerjisi benden daha fazla olunca mümkün değil :KK53:

Senin ev işi yapmayan halin mi bu? Maşallah. Söylenecek söz yok hakim bey 🤣🤣🤣
Mesela dün çamaşırları makineye koydum ama çalıştırmaya üşendim :KK70: Bugün çalıştırdım. Kahvaltı yaptım masa ortada bekliyo eşim daha kalkmadı 🙄 kalkıp lavaboları yıkamam lazım da şuan kalkmayı düşünme aşamasındayım:KK70:
Aaaa aynı ben 🤣🤣🤣

Arada yapıyorum ben de mecburen ev bağırıyor beni temizle diye :D ama banyolar lavabolar eşime ait o her gün sabah akşam yıkar paklar sağolsun :D herkes öğrendi yani bizim mutfağın halini falan biliyorsunuz :D
Senin ev işi yapmayan halin mi bu? Maşallah. Söylenecek söz yok hakim bey 🤣🤣🤣

Aaaa aynı ben 🤣🤣🤣
İşte arada yapıyorum o zaman yazamıyorum:D eşim işe gitti gelirse yapıcaz inşallah bu günkü:D

Çok haklısın yapılamayacak şey değil aslında. Ama bu önümdeki 2 ay eğitim açısından çok yoğun geçecek. Günde 1 saat spor mümkün değil. Reformer a başlayacaktım. Ona da zaman ayıramayacağım sanırım öff ya. Neyse azmedip yaparım inşallah
Saatler ayıramasan bile dakikalar ayırabilirsin. Her zaman yazıyorum her bulduğunuz boşlukta hareket edin diye. Ben edemiyorum ama siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :D diş fırçalarken squat yapabilirsin. Biz 3 kişi fırçalayınca bağrış çığrış oluyor:D . Soğan kavrulurken yine squat veya lungee yapabilirsin. Yatağa girmeden 20-30 dağ tırmanışı 50 jumping jack yapabilirsin. Ya da 10 dakika evin içinde dolansan 1000 adım eder.
aklımdaki işler bitince ben de daha motivasyon dolu gelicem inşallah:71:

Arada yapıyorum ben de mecburen ev bağırıyor beni temizle diye :KK70: ama banyolar lavabolar eşime ait o her gün sabah akşam yıkar paklar sağolsun :KK70: herkes öğrendi yani bizim mutfağın halini falan biliyorsunuz :KK70:

İşte arada yapıyorum o zaman yazamıyorum:KK70: eşim işe gitti gelirse yapıcaz inşallah bu günkü:KK70:
Öyle eşten bana da lazım 🤣🤣🤣
Saatler ayıramasan bile dakikalar ayırabilirsin. Her zaman yazıyorum her bulduğunuz boşlukta hareket edin diye. Ben edemiyorum ama siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :KK70: diş fırçalarken squat yapabilirsin. Biz 3 kişi fırçalayınca bağrış çığrış oluyor:KK70: . Soğan kavrulurken yine squat veya lungee yapabilirsin. Yatağa girmeden 20-30 dağ tırmanışı 50 jumping jack yapabilirsin. Ya da 10 dakika evin içinde dolansan 1000 adım eder.
aklımdaki işler bitince ben de daha motivasyon dolu gelicem inşallah:KK71:
Allahım şu kızdaki enerjini yarısını değil 10da 1ini nasip et amin 🙏🙏🙏

Back
X