- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Maşallah yaaa ben daha tartılmadım regl olunca bitince tartışacağım ama zor artık seni yakalamam71.4tüm dün. Bugün 71.2 çıktım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah yaaa ben daha tartılmadım regl olunca bitince tartışacağım ama zor artık seni yakalamam71.4tüm dün. Bugün 71.2 çıktım.![]()
Canım kaçamak siz ilerlersen ve günde 1 saat spor yapsan rahat verilir.Kızlar şimdi 4 Aralık hedefim 67.9
5 hafta kalmış. 5 haftada 3.5 kilo verebilir miyim ki??? Çok mu zorlarım?
Sadece akşam yemeğinde mi yicem? Sabah öğle normal listemi uygulayayım. Akşam da kabak yoğurtlayayımOna engel yok ki sebze yemeği yerine kabak yiceksin. Kabak kızartmadığn sürece eksi getirir.
Ayyy çok zor Allah yardımcınız olsun. Sendeki enerjinin yarısı bende olsa tertemiz evde oturuyordumGünaydın canlar
Bu gün eşimi yakalamışken büyük işler peşindeyim. Odaları değiştirmeyi düşünüyorum. Eşim de gece çok geldi yorgunum diyor bakalım yapar inşallah.
Yakalarsın aslında ama senin 4 çocuk var canım. Onlar bitirir insanı. Buraya bu kadar zaman Ayırabilmene daima şaşırmışımdır zaten. MaşallahMaşallah yaaa ben daha tartılmadım regl olunca bitince tartışacağım ama zor artık seni yakalamam
Çok haklısın yapılamayacak şey değil aslında. Ama bu önümdeki 2 ay eğitim açısından çok yoğun geçecek. Günde 1 saat spor mümkün değil. Reformer a başlayacaktım. Ona da zaman ayıramayacağım sanırım öff ya. Neyse azmedip yaparım inşallahCanım kaçamak siz ilerlersen ve günde 1 saat spor yapsan rahat verilir.
Ben ayda ortalama 3.2-3.4 arası kilo verdim.
Haftada 700 gram ortalama gider hatta bazı hafta 1000 gider bazı hafta 400 gider .
Bende mesela regl zamanı iki hafta yavaş minimum gider diğer 2 hafta fazla fazla gider.
Öğlen akşam da yiyebilirsin farketmezSadece akşam yemeğinde mi yicem? Sabah öğle normal listemi uygulayayım. Akşam da kabak yoğurtlayayım
4 çocuğun enerjisi benden daha fazla olunca mümkün değilAyyy çok zor Allah yardımcınız olsun. Sendeki enerjinin yarısı bende olsa tertemiz evde oturuyordum![]()
İki alıntı olmuş silmek zor geldiAyyy çok zor Allah yardımcınız olsun. Sendeki enerjinin yarısı bende olsa tertemiz evde oturuyordum![]()
İşte ev işi yapmayınca her gün burda takılıyorumYakalarsın aslında ama senin 4 çocuk var canım. Onlar bitirir insanı. Buraya bu kadar zaman Ayırabilmene daima şaşırmışımdır zaten. Maşallah![]()
Tünaydın canımTünaydın![]()
Öğlen akşam da yiyebilirsin farketmez
4 çocuğun enerjisi benden daha fazla olunca mümkün değil
İki alıntı olmuş silmek zor geldi
İşte ev işi yapmayınca her gün burda takılıyorum![]()
Senin ev işi yapmayan halin mi bu? Maşallah. Söylenecek söz yok hakim beyÖğlen akşam da yiyebilirsin farketmez
4 çocuğun enerjisi benden daha fazla olunca mümkün değil
İki alıntı olmuş silmek zor geldi
İşte ev işi yapmayınca her gün burda takılıyorum![]()
Aaaa aynı benYok canım ya maşallahın var ben senin yarın kadar bile iş yapmıyorum evde
Mesela dün çamaşırları makineye koydum ama çalıştırmaya üşendimBugün çalıştırdım. Kahvaltı yaptım masa ortada bekliyo eşim daha kalkmadı
kalkıp lavaboları yıkamam lazım da şuan kalkmayı düşünme aşamasındayım
![]()
Arada yapıyorum ben de mecburen ev bağırıyor beni temizle diyeYok canım ya maşallahın var ben senin yarın kadar bile iş yapmıyorum evde
Mesela dün çamaşırları makineye koydum ama çalıştırmaya üşendimBugün çalıştırdım. Kahvaltı yaptım masa ortada bekliyo eşim daha kalkmadı
kalkıp lavaboları yıkamam lazım da şuan kalkmayı düşünme aşamasındayım
![]()
İşte arada yapıyorum o zaman yazamıyorumSenin ev işi yapmayan halin mi bu? Maşallah. Söylenecek söz yok hakim bey
Aaaa aynı ben![]()
Saatler ayıramasan bile dakikalar ayırabilirsin. Her zaman yazıyorum her bulduğunuz boşlukta hareket edin diye. Ben edemiyorum ama siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayınÇok haklısın yapılamayacak şey değil aslında. Ama bu önümdeki 2 ay eğitim açısından çok yoğun geçecek. Günde 1 saat spor mümkün değil. Reformer a başlayacaktım. Ona da zaman ayıramayacağım sanırım öff ya. Neyse azmedip yaparım inşallah
Öyle eşten bana da lazımArada yapıyorum ben de mecburen ev bağırıyor beni temizle diyeama banyolar lavabolar eşime ait o her gün sabah akşam yıkar paklar sağolsun
herkes öğrendi yani bizim mutfağın halini falan biliyorsunuz
İşte arada yapıyorum o zaman yazamıyorumeşim işe gitti gelirse yapıcaz inşallah bu günkü
![]()
Allahım şu kızdaki enerjini yarısını değil 10da 1ini nasip et aminSaatler ayıramasan bile dakikalar ayırabilirsin. Her zaman yazıyorum her bulduğunuz boşlukta hareket edin diye. Ben edemiyorum ama siz dediğimi yapın yaptığımı yapmayındiş fırçalarken squat yapabilirsin. Biz 3 kişi fırçalayınca bağrış çığrış oluyor
. Soğan kavrulurken yine squat veya lungee yapabilirsin. Yatağa girmeden 20-30 dağ tırmanışı 50 jumping jack yapabilirsin. Ya da 10 dakika evin içinde dolansan 1000 adım eder.
aklımdaki işler bitince ben de daha motivasyon dolu gelicem inşallah![]()
HayırrrBugünde 24 saat nöbetciyim. Şasirmadik diimi![]()
Saolasin. Ögle yemeginde kısır ve tavuk cıktı. Bi de un basılmıs bir corba. Yemeklerin uyumuna gel. Ben 1 servis kasigi kisir 1 butta tavuk yedim. Aksama Allah kerim artik.Hayırrrkolay gelsin canım
Sabah ne yedinSaolasin. Ögle yemeginde kısır ve tavuk cıktı. Bi de un basılmıs bir corba. Yemeklerin uyumuna gel. Ben 1 servis kasigi kisir 1 butta tavuk yedim. Aksama Allah kerim artik.
Hicbirsey yiyemedim. Ögle yemegine kdr calistim.Sabah ne yedin
Tüh kötü olmuş. 24 saate sabah mı girdin? Evde kahvaltı yapabilir miydin acaba?Hicbirsey yiyemedim. Ögle yemegine kdr calistim.
Hayır kendini buna alistirmaKızlar yine moralim çok bozuk. Sanırım az bişeler yicem![]()