• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah bağışlasın evlatlarımızı, bendede pcos vardı zayıflayınca gitti çok şükür ,duygusal açlık da malesef kötü biliyorum bakalım burda ideal kilomuza gelicez inş ,ama sen tecrübelisin demekki güzel kilolar vermişsin bizede tüyolar verirsin umarım ☺️ Bende 40 yaşındayım 24 yaşında kızım var şuan çalışmıyorum evde paslandık sanki 🤷🏼‍♀️
24 yaşında kızın mi var 😳 maşallah çok genç anne olmuşsun 🤗

Hoşbuldum Lilipop 😊
Allah bağışlasın evlatlarımızı, bendede pcos vardı zayıflayınca gitti çok şükür ,duygusal açlık da malesef kötü biliyorum bakalım burda ideal kilomuza gelicez inş ,ama sen tecrübelisin demekki güzel kilolar vermişsin bizede tüyolar verirsin umarım ☺️ Bende 40 yaşındayım 24 yaşında kızım var şuan çalışmıyorum evde paslandık sanki 🤷🏼‍♀️
Aminn. Erken evlenmenin en güzel yanı olsa gerek boyunca çocuk. Ben Allah ömür verirse torunlarımın büyüdüklerini görebilir miyim bilmiyorum küçük kızım 1 yaşında 🙃

Selam hanımlar :KK54: bende aranıza katılabilir miyim?
Hoş geldin canım katılabilirsin tabii ki :36:
Hoşbuldum ben Poni. Naif bayan Ankayı görünce daldım hemen :KK68:

31 yaşındayım, 2 kızım var, öğretmenim. 2015ten beri cuma takımındaydım. İlk kızımdan sonra 95le başlayıp @mefkurem in kaptanlığında 24 kilo verdim sonra ikinci kızımdan sonra 91le takrar başladım şu an 78 kiloyum. Sağlam bi duygusal yiyiciyim, kilo vermem iki ileri bir geri olduğu için çok uzun sürüyor. Pcosta yoluma taş koyuyor tabi. Sen kendinden bahseder misn canım
Böyle naif falan diye olaya giriyorsunuz sonra sopa çıkaramıyorum ama ben :D
Pcos için bir arkadaşımız hayıt çayı deneyecek inşallah :-) sen de denesene en az 6 ay içiliyormuş etki göstermesi için ama çok faydalıymış🤗 kalanları da beraber veririz inşallah ben de başlıcam diyete Allah izin verirse bir gün :D

Hoşbuldum Lilipop 😊

Aminn. Erken evlenmenin en güzel yanı olsa gerek boyunca çocuk. Ben Allah ömür verirse torunlarımın büyüdüklerini görebilir miyim bilmiyorum küçük kızım 1 yaşında 🙃
Bende çok zorluklarını yaşadım dışardan güzel eğlenceli gelebiliyo ama asla önermiyorum çocuk gelin olmak çocuk anne olmak kimse özenmesin Allah sağlık versin görürsünüz inşAllah Allah bağışlasın tüm evlatları 🤲🏼

Sabah bir bardak su
11:00 kahvaltı kepekli dilim ekmeğe tost sucuk ve kaşarlı , bir bardak taze nar suyu

14:30 türk kahve ve bir kaçamak 🤦🏼‍♀️

17:30 şehriye çorba , zeytinyağlı yerelması 2 kaşık , bir dilim ekmek

şuan soda içiyorum midem çok fena bugün

az su , tempolu yürüyüş bugün dışarda oldu

5 Aralik Menüm
Sabah 10.00
1 yumurta 1 dilim kasardan kaşarlı omlet domates salatalık 1 dilim beyaz peynir yarim dilim ekmek bol roka
Ara 12.00 türk kahvesi +1 kare bitter

Öğlen 14.30 yarim fincan nescafe

Akşam 17.30 2 kasik tavuklu bezelye tava+1 kasik sehriye pilavi+2 kasik keskek

Spor; leslie 3 mil 45 dakika+15 dakika pilates
Su 2.5 litre

Sabah bir bardak su
11:00 kahvaltı kepekli dilim ekmeğe tost sucuk ve kaşarlı , bir bardak taze nar suyu

14:30 türk kahve ve bir kaçamak 🤦🏼‍♀️

17:30 şehriye çorba , zeytinyağlı yerelması 2 kaşık , bir dilim ekmek

şuan soda içiyorum midem çok fena bugün

az su , tempolu yürüyüş bugün dışarda oldu
Afiyet olsun bence güzel canim menü de spor da

Selamlar
8.00
2 yımurta
Peynir
Zeytim
Domates salatalık
1 cennet hurması üzerine tahin ceviz

10.00
filtre kahve

13.00
yulaflı süt

16.00
az kuruyemiş

18.00
3 dilim pırasa keki
Fırında karnabahar az

2 lt su
Şimdilik 4000 adım

5 Aralik Menüm
Sabah 10.00
1 yumurta 1 dilim kasardan kaşarlı omlet domates salatalık 1 dilim beyaz peynir yarim dilim ekmek bol roka
Ara 12.00 türk kahvesi +1 kare bitter

Öğlen 14.30 yarim fincan nescafe

Akşam 17.30 2 kasik tavuklu bezelye tava+1 kasik sehriye pilavi+2 kasik keskek

Spor; leslie 3 mil 45 dakika+15 dakika pilates
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım 🥰

Hoşbuldum ben Poni. Naif bayan Ankayı görünce daldım hemen :KK68:

31 yaşındayım, 2 kızım var, öğretmenim. 2015ten beri cuma takımındaydım. İlk kızımdan sonra 95le başlayıp @mefkurem in kaptanlığında 24 kilo verdim sonra ikinci kızımdan sonra 91le takrar başladım şu an 78 kiloyum. Sağlam bi duygusal yiyiciyim, kilo vermem iki ileri bir geri olduğu için çok uzun sürüyor. Pcosta yoluma taş koyuyor tabi. Sen kendinden bahseder misn canım
Aynı ben :KK51: aramıza hoşgeldin

Kahvaltı 12:00
1 yumurta 3 mantarla omlet
1 parça peynir
7 zeytin
Salatalık
Maydanoz marul
2 şekersiz çay

16:00 2 mandalina

akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
5 yk patlıcan musakka