- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Magnezyum kullan canım iyi gelirinşaAllah yapicam. Benim regl zamanı çok kötü geçiyor. Mesela şuan basım ağrıyor,geceden başladı
Sonra kasigim ,bacağım derken 10gunu tamamlıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Magnezyum kullan canım iyi gelirinşaAllah yapicam. Benim regl zamanı çok kötü geçiyor. Mesela şuan basım ağrıyor,geceden başladı
6 hafta canım1 haftalik hedefmi oluyor. 4 aralik ne zaman beynim yandi![]()
Şeker ihtiyacı içinse hurma ye sabah erken hem sindirmeesi kolay olur.inşaAllah yapicam. Benim regl zamanı çok kötü geçiyor. Mesela şuan basım ağrıyor,geceden başladı
Ben minimalist yaşamcıyım ama tartım var yer kaplamıyorMinimalist yaşam ci da değilim ama eve birşey almak gereksiz geliyor
Yer kaplayacak diye gıcık oluyurum
Bı kere koskoca değilim artık 83 kilodan 68 e 15 kilo gittti küçük öğretmen oldumhatta ince fit
![]()
Evet ya başlığa uygun oldumBen minimalist yaşamcıyım ama tartım var yer kaplamıyorayy çok pardon fit ve mutlu öğretmen
![]()
Bende Kenyalı ,Ben fransız yol iz bilmem
Ben haftada yarım kilo versem 59 olurum heralde benim hedefim 59 bakalım 5 li rakamları görebilicekmiyimpofu
suukaa
Psikolojik Deliii
@hanmeli
@gulenyuzumsunsen
Bonus
@HosNeva
madamhd
@Kmsl Hnd
sudem34
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
@mirjam
@Sivaskayseri
Canlarım hadi 4 Aralık hedefi koyalım kendimize ben 1. sayfaya ekleyeyim. Bakalım kimler hedefini delip geçecek![]()
pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
@hanmeli
@gulenyuzumsunsen
Bonus
@HosNeva
madamhd
@Kmsl Hnd
sudem34
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
@mirjam
@Sivaskayseri
Canlarım hadi 4 Aralık hedefi koyalım kendimize ben 1. sayfaya ekleyeyim. Bakalım kimler hedefini delip geçecek![]()
Ay evet 6 hafta... Kac olsun hedefim yardim alayim senden öyleyse...6 hafta canım![]()
72 olsunpofu
suukaa
Psikolojik Deliii
@hanmeli
@gulenyuzumsunsen
Bonus
@HosNeva
madamhd
@Kmsl Hnd
sudem34
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
@mirjam
@Sivaskayseri
Ay evet 6 hafta... Kac olsun hedefim yardim alayim senden öyleyse...
En kötü tarafı da o zaten. Çok çok geçmiş olsun 3 numara iyileşti mi?Ateşi yok ama bi huzursuz zaten çocukların hasta olduğuna değil de huy değiştirmelerine yanıyorum.
Ooo hedef belirlemek tam benim işim.pofu
suukaa
Psikolojik Deliii
@hanmeli
@gulenyuzumsunsen
Bonus
@HosNeva
madamhd
@Kmsl Hnd
sudem34
fantastikaaa
-Gul-
MuMu85
@mirjam
@Sivaskayseri
Olur canımzaten korumada vermeye devam ediliyor
Aldin mı listeni?
Online diyetisyen mı seninki?
Ben hazır liste yapamıyorumkendim belirlemem lazım ne yiyeceğimi
Geldi canım![]()
Vallahi beynim yandı.Canım ya 4 Aralık cuma oluyor
1 Aralık salı çünkü
Eğer 4 Aralık hedefi olurda tam 6 hafta var.
Haftada 200 gram verirsem 66.9 olur .
100 gram dersem 67.5
Ama düz 67 olsun 6 haftada inerim![]()
Çok rahat geçersin 98i bence. Süper hedef4 aralık baya var 6 hafta var demek valla 6 haftaya kadar inşallah şu 3 rakamları bırakırım inşallah diye düşünüyorum 98 diyorum ben![]()
Süpersin. Yarım yemişsin zaten. Ondan bişey olmaz. Ben bugünde cozuttum. Yarın telafi yapıyorum. Cumaya kadar eksi görmeliyim. Yoksa Anka benim canıma okur.Hahaha aynen öyle oldu cnm. Az yedim bisey olmaz aksam ona göre dikkat edicem ama. Telfi etmeden birakmam.
Regl den nefret edenler kulübü kursam baya üye toplatım bence.inşaAllah yapicam. Benim regl zamanı çok kötü geçiyor. Mesela şuan basım ağrıyor,geceden başladı
Süpersin. MaşallahYürüyüşü yaptım geldim
Dünkü yürüyüş miktarını yazmayı unutmuşum
10.012 adım cumartesi.
Bugun daha 9347 adım oldu.
Bakalım yatana kadar kaç olur?
madamhd kaç adım attın bakım?
Bir an önce menepoza girsem falan benim icjn en ideali oEn kötü tarafı da o zaten. Çok çok geçmiş olsun 3 numara iyileşti mi?
Ooo hedef belirlemek tam benim işim.6 Aralık doğum günüm. Kendime hediye 67.9
Anka bizi vurur
Vallahi beynim yandı.tercüman istiyorummmm
Çok rahat geçersin 98i bence. Süper hedef
Süpersin. Yarım yemişsin zaten. Ondan bişey olmaz. Ben bugünde cozuttum. Yarın telafi yapıyorum. Cumaya kadar eksi görmeliyim. Yoksa Anka benim canıma okur.
Regl den nefret edenler kulübü kursam baya üye toplatım bence.![]()