• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar
Bende kendimi tanıtayım. 30.9 yaşındayım :halay::halay:(aralıkta 31) 🤣🤣 2 çocuğum var. 92.5 kiloyla geçen sene kasımda diyet macerama başladım şu an 73lerdeyim. Hala devam ☹️ Takım yarışlarına da katıldım o ruhu çok seviyorum. Burada da o motivasyonu hissedeceğime eminim. Çünkü Anka Anka süper liderlik yapar 😍 hadi son 7

0 grubu et yemezse dişleri çok çürür derler öyle mi peki sende öyle bir durum oldu mu? Biraz dene canım yine değerlendirelim. Boğazından geçen her şeyi yaz. Astım için kozalak yağı denedin mi hiç. Rabbim şifa versin.

Maşallah baya büyümüş kuzu😍😍

Beslenme her şey demek 😬

O da benden X ledi :KK70:

Sağol canımmm :KK36: hoş geldin :KK36: nasılsın :KK36:
Çürümüş ilk hamileliğim de çektirmek zorunda kaldım... Et yemeye oğluma hamile kaldıktan sonra başladım, kan değerlerim yerlerde olduğu için...
Sabah limon zencefil ve azcik tarçını kaynatıp soğumaya bırakmıştım şuan onu içiyorum azar Azar.
Bugün yemekte lahana çorbası var kendime özel.. bir süre böyle beslenicem galiba

Ben de 68-66 gördüm ama işte bu güne bakmak lazım :KK70: yarına beni geçersen seni engellerim :KK70: topiğe girişini yasaklarım :KK70: bari haftaya geç :KK70:
Bende az önce seni öve öve bitiremediğim bir yazı yazmıştım. Dur düzenleyeyim 🤣🤣🤣
Yaa öyle deme. Kaç aydır 74 bandındaydım. Resmen direnç geliştirdim. Şükür gitti 😍

1. seviyede meyve yok. Kan grubun ney bilmiyorum ama mesela A ise ve çok et tüketirsen kabızlık olur diyor Aidin Salih. 0 kan grubu et az tüketirse kabızlık olur diyor. Buğday ve ürünlerini çok tüketirse kabızlık olur diyor.

etle yoğurt, peynirle yumurta vb karışık beslenmemek falan bir sürü ayrıntı var:KK70:

AB + benimki. Tavuk yasak bana ama yiyorum:işsiz: Kahvaltıda hem peynir hem yumurta yiyorum yoksa nasıl doyayımo_O Meyve şimdilik yiyecem de sonra onu da keserim nasipse.

0 grubu et yemezse dişleri çok çürür derler öyle mi peki sende öyle bir durum oldu mu? Biraz dene canım yine değerlendirelim. Boğazından geçen her şeyi yaz. Astım için kozalak yağı denedin mi hiç. Rabbim şifa versin.

Beslenme her şey demek 😬

O da benden X ledi :KK70:

Sağol canımmm :KK36: hoş geldin :KK36: nasılsın :KK36:
:KK48: o da senden yani
AB + benimki. Tavuk yasak bana ama yiyorum:işsiz: Kahvaltıda hem peynir hem yumurta yiyorum yoksa nasıl doyayımo_O Meyve şimdilik yiyecem de sonra onu da keserim nasipse.
Benim ki de AB+ 🙂

Beslenme her şey demek 😬

O da benden X ledi :D

Sağol canımmm :36: hoş geldin :36: nasılsın :36:
İyiyim canım çok sağol 🥰
Kilo vermeye diyete spora devam🤩🤩
Okul da açılıyor .
Yoğunluk başlayacak iyice.
Sen nasılsın?
Çocuklar nasıl ?

Çürümüş ilk hamileliğim de çektirmek zorunda kaldım... Et yemeye oğluma hamile kaldıktan sonra başladım, kan değerlerim yerlerde olduğu için...
Sabah limon zencefil ve azcik tarçını kaynatıp soğumaya bırakmıştım şuan onu içiyorum azar Azar.
Bugün yemekte lahana çorbası var kendime özel.. bir süre böyle beslenicem galiba
Yani sen bilirsin tabii ama ben tadını sevmediğin şeyleri zorlamanı tavsiye etmem. Eziyete döndürmeye gerek yok bence bu olayı. Seviyorsan afiyet olsun 😬
Sinemakiyi mutlaka dene ama o olayı çözelim ilk olarak 😬
Bende az önce seni öve öve bitiremediğim bir yazı yazmıştım. Dur düzenleyeyim 🤣🤣🤣
Yaa öyle deme. Kaç aydır 74 bandındaydım. Resmen direnç geliştirdim. Şükür gitti 😍
Ayyy canım benim şaka yaptım geç beni geç hatta dur ben gideyim abur cubur falan yiyim sen geç diye :D
Ab çok şey ya. A yamı yakınsın B ye mi bilmek lazım. Gerçi her türlü tavuk yasak 😅😅 bi de piyasadaki tavuklar da malum yani yaratık diyor Karatay onlar için 🤭🤭
Kitapta karışık beslenmek kabızlık sebeplerinden biri diyor .
Ula ne zmn 13 sayfa yazdiniz bi yavas oln benim gelmem sürer daha 1 hafta

ooooo seni beklersek😬😬😬
İyiyim canım çok sağol 🥰
Kilo vermeye diyete spora devam🤩🤩
Okul da açılıyor .
Yoğunluk başlayacak iyice.
Sen nasılsın?
Çocuklar nasıl ?
Ben de yeter mola dedim başladım yeniden 😬😬
Herkes iyi elhamdulillah. Kolay gelsin canım :36:

Benim ikinci doğumum , sezeryan doğum olunca normal olarak sarkan göbek..
İnstada birini takip ediyorum ve kadın alt karın için mekik çekmeyi bırakın demişti, gerçekten de öyle sarkan karın toparlanması için bacak hareketleri yapmak lazım...
inşaAllah ona baslicam..
İstersek yaparız 💪🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🤸🏻‍♀️
Benlm de sezeryan canım.. ama normal de doğursam sarkardı ya ..
Hangi bayan canım videoları burada da paylaşır mısın.. ben Konya'ya yolcuyum çarş dönüceö en geç cuma günü başlamak isterim videolara..

Ben de a+ im..
Ben de dikkat etmek isterim zaten mizacen ot yemeye daha yatkınım sanki ..
Ama sabah karıştırma olayı ben de de var yumurta peynir vs.. hayvansallar birbirine girer.. yine eskisi gibi değil artık kavurmaya yumurta kırmıyorum midenin bulandırıyor ağır geliyor ..🤷🏻‍♀️

Apa yıl denedim de olmadı şekerim çok düştü benim doktorum da bırakmamı söyledi öyle de kaldı sonra...

Yani sen bilirsin tabii ama ben tadını sevmediğin şeyleri zorlamanı tavsiye etmem. Eziyete döndürmeye gerek yok bence bu olayı. Seviyorsan afiyet olsun 😬

Ayyy canım benim şaka yaptım geç beni geç hatta dur ben gideyim abur cubur falan yiyim sen geç diye :KK70:

Ab çok şey ya. A yamı yakınsın B ye mi bilmek lazım. Gerçi her türlü tavuk yasak 😅😅 bi de piyasadaki tavuklar da malum yani yaratık diyor Karatay onlar için 🤭🤭

ooooo seni beklersek😬😬😬

Herkes iyi elhamdulillah. Kolay gelsin canım :KK36:
Aaa beni bahane edip yeme sakın 🤣🤣🤣

Ayyy canım benim şaka yaptım geç beni geç hatta dur ben gideyim abur cubur falan yiyim sen geç diye :D

ooooo seni beklersek😬😬😬

Herkes iyi elhamdulillah. Kolay gelsin canım :36:
İyi yapmışsın 🤩
Özledim seni😍
Kaç kilosun hedefin kaç?

Ayyy canım benim şaka yaptım geç beni geç hatta dur ben gideyim abur cubur falan yiyim sen geç diye :KK70:

ooooo seni beklersek😬😬😬

Herkes iyi elhamdulillah. Kolay gelsin canım :KK36:
Neyi sevmedin lahana mi et mi 🤣🤣

Back
X