• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bütün yaylar öyle galiba:) senin doğum günün ne zaman :)

:)) :)) ne zaman istersen

Biz başladık eşlik etmek istersen bekleriz biraz da yeşil çaya, salataya falan bandır :D
Senin kaç çocuğun vardı takımlarda yarıştın mı hiç isim benzerliği mi acaba:)
Kasım canım son haftası..sen de mi yaysın

Neyse öncesi öncesinde kaldı pandemide hepimiz öyle olduk toparlanıyoruz artık :KK36: gelirim inşallah seni de beklerim :KK36:

En çok seni 😍😍

Afiyet olsun 2 minicik helva yerine tahin pekmez güzel olabilir 😬

Olur inşallah canım istedikten sonra başarırız :KK5: :KK5: :KK5:
Aynen geçmişi unutup önümüze bakacağız 👏 gelirim tabi, 🥰

Ben menümü yazayım

Sabah 1 koca bardak su

Kahvaltım zeytin domates salatalık hindi füme ve 1 dilim ekmek 1 yunurtadan yumurtalı ekmek tabiki şekersiz çay😋

Arada fındık türk kahvesi

Öğlen tom balığı haşlanmış brokoli

Ara 3 gün kurusu kahve

Akşam 2 kaşık bulgur taze fasulye salata bi de şalgam 🤪

Su içmeye devam ediyorum

Spor yok
Afiyet olsun canım. Şalgam ne alaka hani yengeçteydik su tutuyorduk falan bi de regl olmuşsun ödem yapmaz mı 😅
Merhaba hanimlar bugun misafirlikteydim diyet yapamadim ama yarin basliycam inşallah sabah tartildim 78.9 idim Anka Anka cim
Tamam canım yarın mutlaka başlıyoruz bak sen dedin konu açtım yalnız bırakma :36:
Menüm gelsin o zaman
Uyanınca
2 bardak zeytinyağlı limonlu su

9.00
1 haşlanmış yumurta dereotu maydanozla birlikte
Peynir zeytin
Domates salatalık avokado
Kahvaltılık Domates sosu
1 küçük pankek

10.00
filtre kahve
13.00
Yulaflı süt karışımı

15.30
Sütlü kahve
2 kare bitter çikolata
18.00
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
3 yk kurufasülye
6 yk bulgur pilavı

2 LT su
Spor yok 😔
Diyetisyene devam ediyor musun canım sen?
ben pankek de yemedim çikolata da yarın beni geçemiceksin 😬😬
Hadi ya 😣 başın sağolsun 🌹
BiZ de hiç ölüm vs olmayınca insan ne yaşıyor ne oluyor farkında değil inan ki 🤷🏻‍♀️ sadece abim var konya da o da meram da acil de doktor sadece ondan alıyoruz haber işte o da Corona hastalarına bakıyor hep .. ama şükür ne onda ne ailesin de bir şey çıkmadı 🤲 ki hergğn içiçeler yengem de abim de onların başında doktor.. çok zor ya.. biz de ziyarete gidelim dedik hem babamın muayenesi var eve kapanıp döncez hemen sanırım
Allah razı olsun canım. İnşallah olmaz rabbim herkesi korusun zor çok zor bi hastalık olanlardan duyduğum:(

Kasım canım son haftası..sen de mi yaysın
Yok ben akrebim. 9 kasım benim sonra duymadım unuttum deme :53:
Aynen geçmişi unutup önümüze bakacağız 👏 gelirim tabi, 🥰
:36:

10-10-2020

10:30
4 kaşık peynir
7 zeytin
3 ceviz

17:30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

30 dakika yürüyüş yapabildim sadece uykusuz olunca halsizdim.
Maydanoz kürü yapacaktım unuttum galiba hatırlamıyorum :D benim içtiğim dün müydü acaba zeyneppk zeyneppk :D

Afiyet olsun canım. Şalgam ne alaka hani yengeçteydik su tutuyorduk falan bi de regl olmuşsun ödem yapmaz mı 😅

Tamam canım yarın mutlaka başlıyoruz bak sen dedin konu açtım yalnız bırakma :KK36:

Diyetisyene devam ediyor musun canım sen?
ben pankek de yemedim çikolata da yarın beni geçemiceksin 😬😬

Allah razı olsun canım. İnşallah olmaz rabbim herkesi korusun zor çok zor bi hastalık olanlardan duyduğum:KK43:

Yok ben akrebim. 9 kasım benim sonra duymadım unuttum deme :KK53:

:KK36:
Evet canım devam ediyorum hala. Diyetisyen çok seviyor beni. Daimi müşterisiyim 🤣🤣🤣
Ya artık kilo olarak normal aralığa girince çikolata ödül oldu. 😍😍 ya pankeki çocuklara her hafta sonu yapıyorum. Bugün 1 tanecik yedim. Ayy yarın geçemicem sanırım. Akşam yediğim kuru fasulye yarın beni şişirecek ☹️

10-10-2020

10:30
4 kaşık peynir
7 zeytin
3 ceviz

17:30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

30 dakika yürüyüş yapabildim sadece uykusuz olunca halsizdim.
Maydanoz kürü yapacaktım unuttum galiba hatırlamıyorum :KK70: benim içtiğim dün müydü acaba zeyneppk zeyneppk :KK70:
Bencede az olmuş sanki. 30 dk süper

10 Ekim Menüm

Kahvaltı 12.00
Menemen (2 yum. - 1 domates-soğan ve biber)
Peynir
5 zeytin

Akşam 18.30
1 tabak pırasa
Haşlanmış tavuk (3 parça)
1 kase yoğurt

Su 2lt yi geçer
40 dk 3 mil lesli
Çok güzel menü. Haşlanmış tavuğu canım çekti. 🤣🤣 sporda süper 👏

Başınız sağolsun canım 😣
Sağol canım :KK36:
Evet canım devam ediyorum hala. Diyetisyen çok seviyor beni. Daimi müşterisiyim 🤣🤣🤣
Ya artık kilo olarak normal aralığa girince çikolata ödül oldu. 😍😍 ya pankeki çocuklara her hafta sonu yapıyorum. Bugün 1 tanecik yedim. Ayy yarın geçemicem sanırım. Akşam yediğim kuru fasulye yarın beni şişirecek ☹
Ben bıraktım artık diyetisyen işlerini ama şeytan da bi dürtmüyor değil :KK70:
Kuru fasulye beni şişirir ya onu düşünemedim ben
Biraz az mı sanki:KK64:

Teşekkürler 😊
Bencede az olmuş sanki. 30 dk süper
Doydum kızlar elhamdulillah. Doymasam daha yerdim :)) yumurtayı hayatından çıkarmaya çalışıyorum. Bi de 2 öğün yapıyorum. Açlık olursa yarın daha çok yerim 😬
Anka Anka yanii bile bile lades dedim🤣🤣🤣
Ama olmaz ki yani ilk günden :KK12:

Sağol canım :KK36:

Ben bıraktım artık diyetisyen işlerini ama şeytan da bi dürtmüyor değil :KK70:
Kuru fasulye beni şişirir ya onu düşünemedim ben

Doydum kızlar elhamdulillah. Doymasam daha yerdim :)) yumurtayı hayatından çıkarmaya çalışıyorum. Bi de 2 öğün yapıyorum. Açlık olursa yarın daha çok yerim 😬

Ama olmaz ki yani ilk günden :KK12:
Beni de çok şişirir. Bakalım ne olacak?
yumurtayı apadan dolayı mı beslenmenden çıkarmaya çalışıyorsun. Ben yumurtasız yapamam ya

Beni de çok şişirir. Bakalım ne olacak?
yumurtayı apadan dolayı mı beslenmenden çıkarmaya çalışıyorsun. Ben yumurtasız yapamam ya
Çok yiyorum ya biraz mola vereyim dedim. Çok kaşınıyorum bi de ben bir çok şeyi çıkarıp denedim geçmedi bi de yumurtayı deneyeyim dedim. Yoksa apa yumurtayı yiyin diyor zaten.

Canım diyete ilk başlama kilosunu mu vereyim.
Güncel kiloyu mu buraya başlama kilosu mu?

Back
X