• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ve o çorbayı koca bir tencerede icsen 300 kusur kalori.. bide vicdan çorbası var kabaktan onu yapicam bir ara..
Baktım benim yaptığım gibi ben kapuskayı bulgurla değil de yeşil mercimekle yaparım. Zencefil zerdeçal katmıyordum sadece onları da katayım inşallah bi daha yapınca. Tiksindiğim yiyemediğim şu meşhur kerevizli mantarlı patlıcanlı olan 🤢

Baktım benim yaptığım gibi ben kapuskayı bulgurla değil de yeşil mercimekle yaparım. Zencefil zerdeçal katmıyordum sadece onları da katayım inşallah bi daha yapınca. Tiksindiğim yiyemediğim şu meşhur kerevizli mantarlı patlıcanlı olan 🤢
Onu bende duymadım hiç 🥴 lahanada patlıcan ve mantar ne kadar alakasız 🥴
Yağ yaktıran tarif olunca içine zerdeçal ve zencefil Giriyor galiba..

İşte bu 💪🏻

Nasip kısmet diyelim. Evet iyi ki burdasın çok sevindim gelmene 😍

Şu lahana çorbası benim bildiğim değil galiba tarif alabilir miyim

Sen nerde gördün benim sopamı bakim iftira atma
a082-gif.1318792
Canım ben lahanaları doğruyorum 1 havuç 2 diş sarımsak varsa kereviz sapı üzerini geçmeyecek kadar su pişiriyorum içerisine bol karabiber ve pul biber bir de biliyorum sağlıklı değil ama çeyrek bulyon koyuyorum yoksa yenmiyor
Blenderdan geçirip limon sıkıyorum öyle yiyorum😋😋😋😋

Canım ben lahanaları doğruyorum 1 havuç 2 diş sarımsak varsa kereviz sapı üzerini geçmeyecek kadar su pişiriyorum içerisine bol karabiber ve pul biber bir de biliyorum sağlıklı değil ama çeyrek bulyon koyuyorum yoksa yenmiyor
Blenderdan geçirip limon sıkıyorum öyle yiyorum😋😋😋😋
Sağol canım :36:

Vallahi bende durgunluk yok

Büyük kızım okuka gitti küçükle açtık müziğin son sesi o oynadı bende telefondan 2 mile lesli 10 dk chole ting yaptım ter içinde kaldım

Sonra oyuncakları topladık
Ev süpürüp sildim toz aldım çamaşır bulaşık makinasını çalıştırdım

Kızımı yedirip doyurdum uyuttum

Şimdi kahve içeceğim

Kızlara be yemek yapsam bilmiyorum🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Evettttttt toplanın bakalım yeniden başlıyoruzzzzz

haydi çıkın çıkın gelinnnn artık bu diyet işine bi nokta koyalım

:halay: :halay: :halay:

Bi selam vereyim dedim kuzum :KK36: :KK36: Hayırlı olsun yeni konun. İnşallah kurtulacağız bütün fazlalıklardan. Ben hala yarışıyorum Cuma yarışmalarında. Oraya zor zamanım yetiyor. Buraya uğrayamam ama arada bi selam verir kaçarım :KK200:

Ya kızlar eşim nerden bulduysa mayalı ekmek getirmiş. Ben de çok severim kırk yılda bir bulmuşum dedim yedim resmen tepetaklak oldum çarpıldım sanki :confused: gözümü açamıyorum :confused: sağlıklı beslenmenin gözünü seveyim:confused:

Vallahi bende durgunluk yok

Büyük kızım okuka gitti küçükle açtık müziğin son sesi o oynadı bende telefondan 2 mile lesli 10 dk chole ting yaptım ter içinde kaldım

Sonra oyuncakları topladık
Ev süpürüp sildim toz aldım çamaşır bulaşık makinasını çalıştırdım

Kızımı yedirip doyurdum uyuttum

Şimdi kahve içeceğim

Kızlara be yemek yapsam bilmiyorum🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ben işte yoğunum bugün pek bakamıyorum.

aman kızlar uslu durun da yoğunluktan olsun sessizlik😬😬
Bi selam vereyim dedim kuzum :KK36: :KK36: Hayırlı olsun yeni konun. İnşallah kurtulacağız bütün fazlalıklardan. Ben hala yarışıyorum Cuma yarışmalarında. Oraya zor zamanım yetiyor. Buraya uğrayamam ama arada bi selam verir kaçarım :KK200:
Hoşgeldin canım her zaman beklerim :36: 😍😍

Back
X