• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10.10 da başladim.
20,01 bitiş tarihi olarak belirliyorum.
100 gün diyeti bu.
100 gün 200 kez ip atlama
bugün 3, günüm..
ve bahçemiz var ip atliyorum.
direnç lastikle spor yapıyorum bunlarin tam 15 dk sürüyor.:)
sürekli pes ettim ve başladim pes ettim başladim.
hep kısır döngü sanirim diyet yapmayı beceremiyorum. :işsiz:
yada içime gelmiyor bu doğru.

Mayalı ekmek onun adı ne diyim :D böyle mayalı hamurdan yapılıyor açılıyor tandırda pişiyor falan sonradan tereyağı sürüp peynir katıyorsun :D ne onun adı ne diyim sen söyle:D
Ben de 2 gündür konyadayım ya 😂misafir olunca bize de o dediğin tandır ekmeğinden koydular 😂yarım yedim ben de anka 😂valla sıcak sıcak iyi gidiyor eve gidince kaç kilo çıkçam hiç bilemiyorum 😬

Arkadaşlar bu komşu topikle yarışma olayınu Cumaya kadar düşünelim karar verelim inşallah. Topiğe renk gelir diye düşünüyorum. Ama ben yarışmaya katılmak istemiyorum diyen olursa da saygı duyarım aynı takımdayken free listedeki gibi takılır yine sıkıntı olmaz. Sonra yarışmak istiyorum derse yarışır.
önce tamam yarışmak istiyorum diyen sonra vazgeçtim motivasyonum düşüyor derse yine yarışmadan çıkar.
Burada herkes nasıl motivasyon sağlıyorsa öyle olur. Cumaya kadar herkes karar versin inşallah ona göre devam edelim. :36: :36:
İyi olmuş canım bu ♥️ ben artık gelirim çünkü bir an moralim çöktü yarış olacakmış diye 😬

Kızlar dünya göz e gittim. 6700 TL ye lazer olabilirmişimy.. fiyat nasıl sizce?

Ç
Selamllaarrrr 🥰🥰🥰 dün ofisteydim ve migrenim tuttu mahvoldummmmm 😣😣😣 eve de geö geldim vurdum kafayı yattım kızceler ksra bakmayın hiç bişey yazamadım... aonunda reglimin sonlarına geldim bugün spor günüümm p90x3 2. Günle devam edicm aksilik olmazsa eğer yediğin içtiğimi akşam yazarım
Çok geçmiş olsun canım ♥️

Ben de 2 gündür konyadayım ya 😂misafir olunca bize de o dediğin tandır ekmeğinden koydular 😂yarım yedim ben de anka 😂valla sıcak sıcak iyi gidiyor eve gidince kaç kilo çıkçam hiç bilemiyorum 😬
Tandır ekmeği ayrı ya o daha da efsane:D bu bildiğimiz mayalı ekmek :D ama tandırda pişiriyorlar. Yani başka yerde ne deniyor bilemedim bime falan gidince bakıcam ismine inşallah.:D

10.10 da başladim.
20,01 bitiş tarihi olarak belirliyorum.
100 gün diyeti bu.
100 gün 200 kez ip atlama
bugün 3, günüm..
ve bahçemiz var ip atliyorum.
direnç lastikle spor yapıyorum bunlarin tam 15 dk sürüyor.:)
sürekli pes ettim ve başladim pes ettim başladim.
hep kısır döngü sanirim diyet yapmayı beceremiyorum. :işsiz:
yada içime gelmiyor bu doğru.
Bence ip atlama dizlerine zarar olur. Kilon azalınca atlarsın inşallah.

Sen bilirsin bunun senin yatkın olmanla alakası yok ilerde zaman içinde çıkıyor sıkıntı. Ben 2000 atlıyordum şu an squat yapamıyorum dizlerimi bükemiyorum. 🙄
2000 mi ben o kadarda yapamıyorum
200 bazen 100 kadar yapıyorum
nefesim tükeniyor
kalan 1800 yerine 15 dk leslie yapıyorum :KK70:
direnç lastikle iş yapıyorum :KK70:

Sabah önce bir bardak su ve yeşil Çay içtim
Kahvaltı 8;30
IMG_20201013_084808.webp

Ara öğün 11de
Tarçınlı Türk kahvesi ve elma kurusu

Saati tam hatırlamıyorum ama
Bir tane yeşil elma yedim

4gibi Damla sakızlı kahve içtim.

Aksam 5te
Beşamel soslu bir yemek ama adını bilmiyorum 😅 içinde kabak, havuç ve kıyma var. Resmi var ama ayıp olur 🤭☺️
Yanında küçük kase yoğurt
küçük kase domates salatasi..

Birazdan çay içerim
Sonra yeşil çay içip Leslie yapicam.
Bugün dışarı çıkmadım...

Back
X