• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Masallah canlar hiziniza yetisemiyorum ben🙈 gecmisi yine okuyamiycam 😔@Anka Canim oglun nasil oldu?
Buraya geldikce kalkip spor yapasim geliyor🤣 o kadar motive oluyorum yani😂 inanin su saat oldu islerimi yeni bitirdim camasir bulasik ev temizligi cocuklar derken saat gece yarisini bulmus

Ben menumu paylasip yatiyim artik sabah is var malum 😊
Sabah, melemen, peynir zeytin, 3 ceviz,
Bir dilim kepekli ekmegi

Oglen, kefir

Aksam, yesil fasulye, birkac kizarmis patates🙈3 korte

2 lt

Spor butun gun temizlik 🤣🤣🤣 neyse ev temizlendi camasirlarda tamam hafta ici spora zaman bulurum insallah🤲

Ağzını hayra aç kız ne artısı. 😱 yok canım ben senin gururunu beş paralık etmem. 😍😍😍🤣🤣🤣

Çok geçmiş olsun canım . Benim oğlumda 3 ay önce geçirdi. Ankanın dediği gibi seyrediyor o. Başka bir hastalık mı acaba?

fantastikaaa fantastikaaa becede az yiyorsun canım. 👯‍♀☺️

Ay alıntın kayboldu. İnşallah canım 🥰🥰🥰 vereyim koruma topiği açarız 😂😂😂😂 Anka Anka 🤣🤣🤣🤣
Cok tesekur ederim canim bilmiyorum 🤔 bencede degil o kasinmiyodu heralde ve atesli oluyodu evet, kizim kasiniyo yarin tekrar ariycam insallah

Aaaaa evet hatırladım kusura bakma yakın zamanı aklımda tutamıyorum aradan biraz zaman geçmesi lazım :KK70:
🤩🤩
Cok tesekur ederim canim bilmiyorum 🤔 bencede degil o kasinmiyodu heralde ve atesli oluyodu evet, kizim kasiniyo yarin tekrar ariycam insallah
Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşsin inşallah

Back
X