Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada olur canım sıkma canını. Menülerini hatırlamıyorum sıkıntı varmıydı kaçamak falan yapmışmıydın? Ya regl durumu wc sıkıntısı varsa onlarda etkilemiş olabilirSelamm güncel kilom 62.8 +500 çıktım![]()
İyi çok şükür bişeyi yokmuş.Benim en küçük kertenkele gibi sürekli bi yerlere tırmanıyor. Girişte şifoniyer var ordan düştüDudağı kanadı başka bişey yok çok şükür
ama baya ağladı bi sakinleşsin bakalım inşallah
Kulba değil ki çoraplarını çıkarıp tırmanıyorİyi çok şükür bişeyi yokmuş.
Ya benimkide her yere tırmanıyor aklım gidiyor. Çekmecelerin kulplarını söktüm basıp tırmanmasın diye![]()
Gelebilirsiniz hoş geldiniz65 kiloyum geleyim mi?
65 kiloyum geleyim mi?
Kulba değil ki çoraplarını çıkarıp tırmanıyor![]()
KızlarGünaydin, hayirli cumalar kizlar benim durum vahim cok sisim aksamki kilomla arada 100 gr var
Gecen hafta 77.2
Bu hafta 78.5
Fark + 1.3 maleaef![]()
Gelebilirsiniz hoş geldiniz![]()
HoşbuldukGel tabi ki. Hoşgeldin. Hele bi tanıt kendini
![]()
Hoşbuldum
Hoşbulduk
40 yaşındayım, 2 kızım var, çalışıyorum.
Kilolar göbekte toplanmış simit vaziyeti de. Onu eritmek amacım.
Haftaiçi yediğin cısslar bugün seni tırmalarKızlar bugün çok yoğunum. Geçmişi okuyamadım kilo bildirip kaçıyorum.
71.7 çıktım. +100 gr![]()
Haftaya hedefim 76.5 daha dün 77.5 tum bu kilo gercek degil, az önce ekmeksiz kahvalti yaptim , spor kiyafetlerimi giydim 1 saat gecmesini bekliyorum
Ya ben hafta içinde yediğim cıstan sonra -600 falan çıktımHadi bismillah diyelim o zaman. Kısa zamanda verirsin inşallah
Haftaiçi yediğin cısslar bugün seni tırmalar
Kaç çıktı de hele![]()
Kafamı toplayayım güzel bir plan yapmalıyım kendime. 4 Aralık’ta 67ler gelecek
Yazdim ya gi yukarda, cok sevinme canim ben bugün karar verdim ve kafada bitirdim o ekmeksiz kahvaltiyi yaptim ya artik kimse tutamaz beniHadi bismillah diyelim o zaman. Kısa zamanda verirsin inşallah
Haftaiçi yediğin cısslar bugün seni tırmalar
Kaç çıktı de hele![]()