Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutmasın da zatenYazdim ya gi yukarda, cok sevinme canim ben bugün karar verdim ve kafada bitirdim o ekmeksiz kahvaltiyi yaptim ya artik kimse tutamaz beni![]()
72 demiştin4 aralik hedefim neydi benim yawAnka :)
Oo süper inşallah o zamana fit analar olarak hava atalım elaleme.Gelir inşallah canımBenimde yılbaşı hedefim 67.9
![]()
Bana da diyolar da canım bıraktım 3 ayda 8 kilo aldım geldimOo süper inşallah o zamana fit analar olarak hava atalım elaleme.
Bana başladılar zaten daha fazla verme diye.![]()
Bu msji kacirmisim sevindim bi sorun olamamsina yine de cok gecmis olsun.Benim en küçük kertenkele gibi sürekli bi yerlere tırmanıyor. Girişte şifoniyer var ordan düştüDudağı kanadı başka bişey yok çok şükür
ama baya ağladı bi sakinleşsin bakalım inşallah
Aman valla millet konuşsun dursun. Ben 7leri görmek istemiyorumBana da diyolar da canım bıraktım 3 ayda 8 kilo aldım geldim
Hedefe ulaşmadan ara vermek yok bu sefer.
Hadi bağalım![]()
Aman valla millet konuşsun dursun. Ben 7leri görmek istemiyorum
Sağol canımBu msji kacirmisim sevindim bi sorun olamamsina yine de cok gecmis olsun.
Hoş geldiniz aramızaablam boyum 1.68 ama kilom 87![]()
Dün mantı yedim kaç ara ara kaçamaklar olunca +500 kaçınılmaz olduArada olur canım sıkma canını. Menülerini hatırlamıyorum sıkıntı varmıydı kaçamak falan yapmışmıydın? Ya regl durumu wc sıkıntısı varsa onlarda etkilemiş olabilir
En azından yoğurt kefir falan yeseydin spor da yapmışsın kas yıkımı olmasın. Yarın 2 li rakamlar geliyor nasıl kutlasakBugün bi dönüm noktasi oldu benim icin. Sporu da tam anlamiyla katmis oldum hayatima.
Kahvalti
2 dilim tb ekmegi
1 yumurtadan kasarli omlet
6-7 zeytin
2 çk kusburnu marmelati
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Aksam yemedim kahve ictim canim hicbirsey istemiyor.
Spor
31 dk eliptik
5000 adim haricen
Yarin tartilmicam. Cuma tartilayim diyorum.En azından yoğurt kefir falan yeseydin spor da yapmışsın kas yıkımı olmasın. Yarın 2 li rakamlar geliyor nasıl kutlasak![]()
Evde yogurdum yok suan. Markete gidip kefir vs alacak durumda da degilim. Esim crs gününe kdr yok cocuklrla gitmek sikinti onlari yalnizda birakamiyorum.En azından yoğurt kefir falan yeseydin spor da yapmışsın kas yıkımı olmasın. Yarın 2 li rakamlar geliyor nasıl kutlasak![]()
Anladım canım. Olamazsa online söyle yarın yoğurtsuz diyet mi olurEvde yogurdum yok suan. Markete gidip kefir vs alacak durumda da degilim. Esim crs gününe kdr yok cocuklrla gitmek sikinti onlari yalnizda birakamiyorum.