• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvaltı 10:30
2 yumurtayla çemen
2-3 parça peynir
5 zeytin

12:00 1 elma

15:00 Türk kahvesi

akşam 16:00
7-8 yk yeşil mercimek yemeği
3 yk erişte
1 bardak ayran
3 kaşık salata

19:45
1 sb yoğurt yarım elma 5 badem

1,5 lt su
5000 adım
Afiyet olsun. Çok güzel menü 😍😍
Slm tatlı kızlar nasilsiniz? Anka Anka ne yedin o kdr kiz? suukaa suukaa uyma cnm sen ona🤣
Anka Anka nin dedigini yap yaptigini yapma bizim felsefemiz bu🤣🤣
Çok haklısın. Felsefemizi arada sırada unutuyorum. Anka bu topiği bizi zayıflatmak için açmıştı dimi? 🤣🤣🤣

Gelsin benim sacma sapan menümde o zmn...

Sabah(11.30-12.00 civari)
1 kayisili activia
2 kücük boy muz

Aksam(17.00)
Ekmeksiz pilavsiz yogurtlu adana
3 kasik manti

40dk eliptik
Kız naptın sen? 98 çıktın diye kendine ceza mı verdin? Bu nasıl menü? Yarın çok güzel dengeli dolu dolu bir liste bekliyorum. 😍
Anka Anka ile sen bikac ay daha takilin bu kilolarda bikac aya bende yaniniza gelicem zaten. Beraber yaris yapariz🤣
Yaaaa gel gel yaparız tabi. Anka geçen seneden beri beni bekliyordu biliyorsun. Şimdi de seni bekleriz 🤣🤣🤣🤣

Kız naptın sen? 98 çıktın diye kendine ceza mı verdin? Bu nasıl menü? Yarın çok güzel dengeli dolu dolu bir liste bekliyorum. 😍

Yaaaa gel gel yaparız tabi. Anka geçen seneden beri beni bekliyordu biliyorsun. Şimdi de seni bekleriz 🤣🤣🤣🤣
Kimseyi bekleyemem artık planımı yaptım 3 ay sonra en kötü ihtimalle 62 yim :-)

Canim hicbir sey hazirlamak istemiyor bugünlerde. Hatta bisey yiyesimde hic yok. Sirf ac kalmamak icin biseyler yiyorum iste. Öyle olunca da ortaya böyle antin kuntin menüler cikiyor iste😅

Valla kuzu senin gercekten hakkin kilo vermek. Hem maddi hem manevi cok emek veriyorsun bu ise. Farmasi kahven geldi mi? Yarin karsilikli iceriz ayni saatte😀
Aynen ama şu uykusuzluk çok zorluyor beni yiyerek mutlu ediyorum kendimi :)
Yok canım daha yarın kargoya verilir. Sen de mi aldın yoksa sen neskafe mi içeceksin karşımda :-)

Eklentiler

• CCC2F077-9CAE-46ED-87F4-95C4A643A7C7.webp
    CCC2F077-9CAE-46ED-87F4-95C4A643A7C7.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 13
Back
X