• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hamileyken almam hiç sudem öyle düşünme. 40 ım çıkana kadar hamile kaldığım kiloya düşerim. Sonra alırım ben hep:KK70:
Canım emziriyor sun çok normal.
Benim öyle düzgün bir emzirme sürecim olmadı.
Mama falan filan işte
Yani keyfi yedim.
Zaten oğlanın hamileliğin de de diyet yapıp doğumdan 3 gün sonra yine 67 idim.
Ben keyfi yiyip aldım kilo ne hamilelik ne emzirme🤣🤣🤣

Ben armut tipliyim.
Bende bile olduysa😁😁😁
Alt daha fazla inceldi.
Yani yağ nerde fazlaysa ora fazla inceliyor 🤩🤩
Sporu aksatma.
Aksam 7 den sonra bişey yeme .
Karbonhidrat minimum tamamdır
Bende alt fazla değil üst bel göbek meme fenaaa yürüyüş yapıyorum mutlaka işte o akşam nasıl olacak bakalım ben en çok akşamları yiyorum bi kolum devamlı ya buzdolabı yada benim kiler var orda :))

Bende alt fazla değil üst bel göbek meme fenaaa yürüyüş yapıyorum mutlaka işte o akşam nasıl olacak bakalım ben en çok akşamları yiyorum bi kolum devamlı ya buzdolabı yada benim kiler var orda :))
O zaman senin füzeler büyümeye devam eder🤣🤣

Bi aksamda kilo verdikten sonra hayatinizda neler degisti onlari anlatirsiniz bana ve tabiki ilgilenenlere suukaa suukaa @MuMu85 baska 15-20 kilo veren varmiydi aramizda?
Ben 12 kilo vrdim gecen sene düğünüm vardi gelinlikte ince gorunmek için 🤭 ama dedigin gibi cildim sacim ruh halim her sey bastan asagi degismisti yururken nefes nefese kalmamak harika bi duyguydu..
Gelinlikci ve kv benimle inatlasmisti hep kilo veririz derler veremezler gel ölçülerini alalim demislerdi. Iyi tamam alin dedim. Aradan 2 bucuk ay geldi provaya gittim gelinlik ustumden dökülüyo 42 beden. Ben olmusum 36 beden. ben size demistim vercem diye dedim :D yeniden diktiler gelinligi hepsine dedikleri laflari yedirdim :D
O zaman öyle motive oluyodum simdi biraz zorlaniyorum motive olmakta. Ama yine o halime dönmek istiyorum. Vücudum da acayip sıkılaşmısti aynada totoma bakip duruyodum spor yaptigim icin inanilmaz degismisti vücudum selulit falan kalmamisti belim incecik olmustu😍

Bu sene sinava hazirlaniyorum diye maalesef aldim geri.. ama bi daha ayni hatayi yapmicam bu sefer kalici olcak..

Sabırlı olmak lazım.
İlk 2 hafta zor geçer ama sonra alışıyor insan.

Canım ben 8 yılda aldim ,5 ayda verdim ve koruma için 14 ayım kaldı.

Ben kıskanan lari gördum mesela.🤣🤣🤣
Mod düşürmeye çalışanları.😁😁😁
Hatta bir arkadaşımla mesafe koydum kıskandığı için 🤪🤪🤪
Ve inadına paylaşıyorum watsap profilde fotolarimi fit oldum filan yazıyorum🤭🤭🤭
Diyorum ya özgüven en önemli şey 🥰
Parayla alınacak birşey değilmiş emekle alınıyor 😁.
Birde eskiden kıyafet çanta o bu şu heves ederdim şimdi umrumda değil.
Aynada sadece emeğimi görüyorum 🤪
Herkes yan gelip yatarken ben deli gibi spor yapıp halılara sapır sapır ter akıttım.
Karbonhidrat yemedim upuzun zaman.
Gercekten kilo verince insan ne giycegini takmiyo cunku vücudun o kadar guzellesiyo ki ne giysen harika duruyo😍 hele bide sporla zayifladiysan sımsıkı bi vücut😍
O köstek olmaya calisanlar hep var zaten.. bide cok siskosuncular var uyuz oluyorum sanane kardesim siskoysam siskoyum. onun adı sisko degil baliketlidir ayrica :KK53:

Ben hamileyken almam hiç sudem öyle düşünme. 40 ım çıkana kadar hamile kaldığım kiloya düşerim. Sonra alırım ben hep:KK70:
Ayy bu beni mutlu etti cunku daha doğurmam gereken cocuklar var :D
Ben zaten büyük memeliydim bu kilo alımıyla dev memelere sahip oldum ameliyat için herşeyi hazırladım ayarladım ama anksiyete ve panik atağım öne geçti :KK43: zayıflayınca yine küçülür inş en çok onlar beni rahatsız eden
Goguslerin kesinlikle kuculur benim kuculmustu.. ama sporu birakmadan git ki sarkma fazla olmasin.

Valla yazın hemen haydi dışarı çıkıyoruz diyip dikkatleri dağıtıyordum ama havalar soğudukça naparım bilmiyorum. Bu gün işte ortanca oğlana geldiler bi ara kek yaptık mercimek köfte yaptık öyle sakinleşti. 2 yaşındaki küçük olunca genelde uzun zamandır görmediği oyuncak çıkarıyorum falan dikkati dağılıyor. O zaten genelde elinde kek çubuk kraker falan oluyor. Ablası kendisininkini hızlıca yiyip onun elinden alıyor ona sinirleniyor:-) onun dışında onun derdi bezi sürekli bezle kavga ediyor. :-)

Bazen hiç bi çare bulamazsam cıyyak cıyyak bağırıyorum :olamaz: aaaa tabi bağırmamam lazım tek çocuklu arkadaşlar sakince çözüyor bu olayı :olamaz:
Tek çocukluyum ama bağırmayı geçtim bazen cinnet geçirmenin eşiğine geliyorum :olamaz:
Çok tatlısınız ya 😍 rabbim yavrularımıza hayırlı ömürler versin
Benim 1 tane 💕💕sizleri dinledikçe ikinciyi yapasım geldi 😂😂
Ben okudukça ikinciyi yapasım kaçıyor sana nasıl istek geldi kız :confused:

Back
X