• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burda mesajları okurken biri Ahmet apanın yitik şifasını yaptığını söylemişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum yapanlar bilgi verebilir mi acaba ?
Anka Anka bu benim yapabileceğim bişey mi ?
sen yitik şifayı da beni de bilirsin :KK48:
Hosgeldin canim , apayi yapan benim 😊9 seviyelik bi beslenme programi internete can simidi 1 diye yazarsan ilk seviye cikiyo ordan digerlerine bakabilirsin ;) biraz uzun anlatmasi zor 😅😅

0AC80116-F5B9-4E28-A50B-3482AC6ACB09.webp

Şu an hedefime ulaştım
:21:

Anka Anka ortmenim böögüünn plank var mı 🤪😅
Var çocuuuummmm 😅😅
Burda mesajları okurken biri Ahmet apanın yitik şifasını yaptığını söylemişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum yapanlar bilgi verebilir mi acaba ?
Anka Anka bu benim yapabileceğim bişey mi ?
sen yitik şifayı da beni de bilirsin :KK48:
Şu anlar zorlayabilir belki ilerde canım :KK36:
Harika :KK9: :KK9: :KK9:

Son düzenleme:
Ben çok endişeliyim, bakıcımız korona oldu :KK43:
Bugün bende de bacak bel ağrısı bAşladı çok şiddetli. Ateş de 37..

Kızım uyumuyor, 1 yaşında ona da kesin bulaşmıştır.. ateş vs yok kızımda ama bi huzursuz..

İnş çabuk atlatırız:KK43:
Bacak bel ağrısı çok net belirti oluyor canım. Öyle bir hastalık ki herkesi farklı etkiliyor. Benim de tüm süreçte ara ara max 37 derece ateşim oldu.
Hemen bir test yaptırsanız çok iyi olur.

Hoşbuldum canım 🤗
Ankara’da yaşıyorum 170 cm boyum var kilomu yarın sabah aç karnına tartılıp ileteceğim canım güncel kilomu net bilmiyorum 🤷‍♀️ (bir kaç haftadır tartılmaya cesaretim yoktu)
Hedef kilom inşallah 65 🤗🤗yarın itibari ile inşallah sizlerle güzel bir yolda ilerleyebilirim 😉
Hoşgeldin canım,

Yaşadığımız il, boyumuz ve hedef kilomuz aynı. :) Kendim yazıyormuş gibi hissettim :)

Valla yazın hemen haydi dışarı çıkıyoruz diyip dikkatleri dağıtıyordum ama havalar soğudukça naparım bilmiyorum. Bu gün işte ortanca oğlana geldiler bi ara kek yaptık mercimek köfte yaptık öyle sakinleşti. 2 yaşındaki küçük olunca genelde uzun zamandır görmediği oyuncak çıkarıyorum falan dikkati dağılıyor. O zaten genelde elinde kek çubuk kraker falan oluyor. Ablası kendisininkini hızlıca yiyip onun elinden alıyor ona sinirleniyor:-) onun dışında onun derdi bezi sürekli bezle kavga ediyor. :-)

Bazen hiç bi çare bulamazsam cıyyak cıyyak bağırıyorum :olamaz: aaaa tabi bağırmamam lazım tek çocuklu arkadaşlar sakince çözüyor bu olayı :olamaz:
Ben tek çocukla bile cıyaklıyorum. Ya babası yetişiyor yardımına, ya da teyzesi. Onlar da olmasa kızımla oturup beraber ağlayacağım.

Evet canim benim 4 oglum var 😅😅😅14-11-6-2

Ben de seni seviyorum 💕 ben senin eline su dökemem kendine haksizlik etme 🥰

Kendime güvenim geldi artik aynanin karsisinda daha cok vakit geciriyorum 😁yürüyüsüm bile defisti 🤣🤣
Neee 4 erkek mi? Bende de 2 var 🤣🤣🤣 Allah yardımcın olsun 😍

Suçluyum kabul ediyorum :)
Hafta sonu yediğim 5-6 bisküvi, gece 10'dan sonra sahanda yumurta yemem ve çeyrek ekmek gömmem tamamen regl olmanın verdiği bir huzurla olmuştur. 10 gün sarkması nedeniyle aşırı gergindim.
Ama bu sabah itibariyle eski halime döndüm. Ekmeği alıp tereyağına girişecektim ki, yavaşça yerlerine bıraktım. Öğlen de ekmek yemedim. Biraz pilav yiyerek dengeledim.

Bacak bel ağrısı çok net belirti oluyor canım. Öyle bir hastalık ki herkesi farklı etkiliyor. Benim de tüm süreçte ara ara max 37 derece ateşim oldu.
Hemen bir test yaptırsanız çok iyi olur.
Bugün gittim özelde test verdim, bakalım yarın veya öbür gün çıkacak sonuç.. çocuklar daha iyiler ateşleri düştü gibi ben de o nedenle daha iyi hissediyorum 🙂

Suçluyum kabul ediyorum :)
Hafta sonu yediğim 5-6 bisküvi, gece 10'dan sonra sahanda yumurta yemem ve çeyrek ekmek gömmem tamamen regl olmanın verdiği bir huzurla olmuştur. 10 gün sarkması nedeniyle aşırı gergindim.
Ama bu sabah itibariyle eski halime döndüm. Ekmeği alıp tereyağına girişecektim ki, yavaşça yerlerine bıraktım. Öğlen de ekmek yemedim. Biraz pilav yiyerek dengeledim.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende kahvaltı mı 10:30 da yapmıştım 14 de acıkmaya başladım ..
Saçma şeylere saldırmamak için ıspanak vardı hemen onu pişirdim yedim
Ama canım fena tatlı çekiyor..
Namazı kılıp Türk kahvesi içeceğim inşallah keser
ben iki gündür çok cozuttum çok moralim bozuldu ... yiyiorum yedikçe sinir oluyorum :işsiz::işsiz::KK51::KK51::KK62::KK62:

Back
X