• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adaaa ☺️İyiyim canım şükür sen nasılsın kızın napıyor ? Gördüğüme sevindim

Bazen öyle oluyor sen toparlarsın inşallah kısır döngüye girmeden
iyiyim canım çok şükür , canlı derslerle boğuşuyoruz :ruh::ruh: şuan kızım derste bende buraya takıldım:olamaz:.. senin kuzular nasıl ?
tam başlıyorum diyete aslında diyet demiyorum sağlıklı beslenmeye sonra bozuyorum ne olacak bu halim bilmiyorum :KK51::KK51:

iyiyim canım çok şükür , canlı derslerle boğuşuyoruz :ruh::ruh: şuan kızım derste bende buraya takıldım:olamaz:.. senin kuzular nasıl ?
tam başlıyorum diyete aslında diyet demiyorum sağlıklı beslenmeye sonra bozuyorum ne olacak bu halim bilmiyorum :KK51::KK51:
Allah yardımcınız olsun baya zor oldu canlı dersler kimle konuşsam bunalımda:olamaz:

Benimkiler de iyi şükür , kızımı 4-6 yaş kuran kursuna yazdırmıştım bir ay gitti kapandı tekrar açıldı , ama korkuyorum gönderemiyorum.. 1 saat etkinlik yapıyoruz öyle günlerimiz geçiyor.

sen yine çok almamışsın birde bana baksana :KK35::cry:

Allah yardımcınız olsun baya zor oldu canlı dersler kimle konuşsam bunalımda:olamaz:

Benimkiler de iyi şükür , kızımı 4-6 yaş kuran kursuna yazdırmıştım bir ay gitti kapandı tekrar açıldı , ama korkuyorum gönderemiyorum.. 1 saat etkinlik yapıyoruz öyle günlerimiz geçiyor.

sen yine çok almamışsın birde bana baksana :KK35::cry:
amin canım amin bide haftada 2 saat özel ders aldırıyorum ......... yoksa evde eba ile olacak gibi değil. benimlede bir yere kadar en azından disipline girdik eylül ayının başından beri ders aldırıyorum....
şu aralar göndermemekle iyi yapmışsın canım çoook yayılmış hastalık Rabbim yardımıcımız olsun inşallah :dua::dua: grip yok artık direkt herkes kovid teşhisi koyuluyormuş...
yine istersek hep beraber başarır veririz... benim şuan tedirginliğim aman direncim düşmesin diye bir iki tık fazla yiyorum....

amin canım amin bide haftada 2 saat özel ders aldırıyorum ......... yoksa evde eba ile olacak gibi değil. benimlede bir yere kadar en azından disipline girdik eylül ayının başından beri ders aldırıyorum....
şu aralar göndermemekle iyi yapmışsın canım çoook yayılmış hastalık Rabbim yardımıcımız olsun inşallah :dua::dua: grip yok artık direkt herkes kovid teşhisi koyuluyormuş...
yine istersek hep beraber başarır veririz... benim şuan tedirginliğim aman direncim düşmesin diye bir iki tık fazla yiyorum....
Amin herkesin yardımcısı olsun inşallah :dua:
Artık sağlık olsunda bir şekilde veririz inşallah 🙂

Allah kabul etsin canım 🤲
Sağol canım çok borcum var haftada 2 bari tutayım dedim
Allah kabul etsin canım uyuyabilirsin inşallah
Sağol canım uykuyu kim kaybetmiş de ben bulucam öyle bi hayaldi esti geçti 😅
Suçluyum kabul ediyorum :)
Hafta sonu yediğim 5-6 bisküvi, gece 10'dan sonra sahanda yumurta yemem ve çeyrek ekmek gömmem tamamen regl olmanın verdiği bir huzurla olmuştur. 10 gün sarkması nedeniyle aşırı gergindim.
Ama bu sabah itibariyle eski halime döndüm. Ekmeği alıp tereyağına girişecektim ki, yavaşça yerlerine bıraktım. Öğlen de ekmek yemedim. Biraz pilav yiyerek dengeledim.
Neyse olan olmuş önümüzdeki günlere bakalım uzak kalma öyle durumda buraya gel hemen ben zaten 7/24 burda sayılırım 😅
1 soda ve küçük bi eti puf yedim şekerim düştü :)))
Eti puf ne ama ya helalliği bile şüpheli bari kaliteli bişey yiyin de değsin :( çok üzülüyorum ben cipstir, eti puftur, jelibondur görünce :(

Sağol canım çok borcum var haftada 2 bari tutayım dedim

Sağol canım uykuyu kim kaybetmiş de ben bulucam öyle bi hayaldi esti geçti 😅

Neyse olan olmuş önümüzdeki günlere bakalım uzak kalma öyle durumda buraya gel hemen ben zaten 7/24 burda sayılırım 😅

Eti puf ne ama ya helalliği bile şüpheli bari kaliteli bişey yiyin de değsin :KK43: çok üzülüyorum ben cipstir, eti puftur, jelibondur görünce :KK43:
Aynen canım bende bazı haftalar pazartesi perşembe niyetleniyorum adet zamanındayım ara verdim şu an borçları ödemek için iyi bir zaman rabbim kabul etsin inşallah 🤲🤲

Back
X