- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bravo sister hizli bir giris yaptin. Ben 20 dk eliptik yaptim nöbete gelecegim icin kendimi cok yormak istemedim. Ayrica adimlarimi da artirmaya calisiyorum. Senin icinde firsat buldukca ziplarim oldugum yerde![]()
+1 aynen katılıyorum.Anka videoya bakayim dedim midem bulandi. Yalniz saka maka tiklanma sayisini artirdi hatun. Reklamin iyisi kötüsü olmaz dedikleri bu olsa gerek.
Ben menünü beğendim. Afiyet olsun canımsabah(12.00)
2 yumurtadan tereyagli omlet
Biraz tel peynir
1 dilim hindi füme
Ara
Yesil cay
Aksam(17.00)
1 kasenin 2/3 ü kdr kapuska
1 fileto izgara somon
Birkac dal limonlu roka
1 parca incecik misir ekmegi
Tadelle favorimdirTadellenin helal sertifikası var. Bi de ben züberi seviyorum bi nebze daha sağlıklı.
Bütün halde paylaşır mısın canım bi de ben aklımda tutamadımAkşam yemeğim ;Taze fasülye
Az makarna
Salata (bol yeşillikli)
2 dilim kepek ekmek
Allah kabul etsin inşallah afiyet olsunYemek yapamadım resmen daha
İftar
soğanlı yumurta (2 yumurta ile)
2 dilim TB ekmek
3 dilim mercimek köfte
1,5 litre su ayarladım kendime bakalım birebilirim inşallah
Ayy ya insallah benim ilk hedefimde 88.zor motive oldum ama artık başladım inşallah.
Yılbaşına kadar 88 olmak istiyorummmmm
+1 aynen katılıyorum.
Evet cnm ankanin takiminda. Sen kaptan yardimcisiydin. Bende siradan bir yarismacifantastikaaa biz daha önce aynı takımda olduk mu canım ?ben öyle gibi anımsıyorum ama net hatırlayamıyorum
Saol cnm.Ben menünü beğendim. Afiyet olsun canım
geceden 1 ltre suyun icine bi avuc maydonoz yarim linon 1 cubuk tarcin bi kac karanfil atip ertesi gün yavas yavas ic canimVücudumuzda dönem dönem olan ödem için bi öneriniz varmı arkadaşlar balon gibi içim
Teşekkür ederim yapıyım bu akşamgeceden 1 ltre suyun icine bi avuc maydonoz yarim linon 1 cubuk tarcin bi kac karanfil atip ertesi gün yavas yavas ic canim