- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Cok tsk ederiz elinize saglikHepimizden inşaallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tsk ederiz elinize saglikHepimizden inşaallah![]()
Tabii dikkat ederizOlsun sorun değil, başka topiklerde de reklam yapmış, oraları da temizliyorum ama sizden ablanız olarak ricada bulunsam, reklam yapılan mesajları alıntılamayın direkt rapor edin, ki mesajlardan o reklamları ayıklamak zorunda kalmayalım![]()
Gidip yatsana niye oturuyorsun ki
Ne kutluyoruzNe yedin ya hafta sonuna kutlama yaparım belki cumaya 100 gram verirsem
Böyle de çok gizemli oluyor yedin ama ne yedin![]()
Bir süredir uyku düzenim bozuldu geç yatıp geç kalkııorum oysa en geç 12 de yatar sabah 8 de kalkardımGidip yatsana niye oturuyorsun ki![]()
Doğru söyle kim gönderdi seni banaŞimdi naptığımı demeyim burdan atarsın kesin :)))
O zaman yarın erken kalk bir gün idare et akşam erken yatarsın. Leptin için uyku önemli. benim kızım uyusa uyuyacağım da uyumadı halaBir süredir uyku düzenim bozuldu geç yatıp geç kalkııorum oysa en geç 12 de yatar sabah 8 de kalkardım

Kaç yaşında kızınO zaman yarın erken kalk bir gün idare et akşam erken yatarsın. Leptin için uyku önemli. benim kızım uyusa uyuyacağım da uyumadı hala![]()
11Kaç yaşında kızın
Kimse göndermedi bile bile geldimDoğru söyle kim gönderdi seni banakesin beni sevmeyen biri gönderdi dimi itiraf et
![]()
Allah bağışlasın sen kaç yaşındasın hangi ildesin naparsın
Ayy gecmis olsun kurtarabildin mi? Kim yapiyo surekli böyleSelam kızlar. Bu ara bir çok hesabım hekleniyor. Bu akşam da yarın indirime girecek alışveriş hesabım heklendi. Offf ya. Valla bunaldım.artık hiç bir şeyimiz gizli kalmıyor
Allah seni napmasin güldürdün beni muhallebi icin degmez demekİçli köfte iyiymiş
Tatliyi geç
Bulsam bende içli köfte affetmem zaten
İşte yapan yok
Muhallebi için diyet bozmaya değmez
Onun yapımı kolay![]()

Sakin ol reyizben sabah ne yazdım yahu kola ne ya kola ne![]()
no kola no kola no kola no kola
Duyduk bi daha icersen yakariz 20 tane merdiven inip cik derim felegin sasarTamam bidaha yok sondu :))) duyun gelinler :))(
Sizin kiz kimBizim kızın videosunu silmişler kızçeyi de mapusa atmışlar. @Mune abla sen mi yaptın Allah razı olsun![]()
Ya ne kadar farkındalıkla yemek yiyorum görAklında nasıl tuttun bunları onu merak ettim![]()
İşallah canım. Verdiğin her kilo sana iyi gelecek. Yavaş yavaş hafifliycez işallah. Ben de 80 kilolardan indim. Bir de yaş dolayısıyla metabolizmam yavaş, çok yavaş veriyorum. Daha önce takımlardaydım . Herkes 1.5 kilo verirken ben max 300-500 gr şeklinde verdim. Önümüzde uzun bir süreç var. Keyfini çıkararak veririz kilolarımızı :)Hoşbuldum canım
Ne güzel sende Ankara’dasın demeksüper boy ve hedefte aynı inşallah bende senin gibi bir an önce 7 Li rakamları görebilirim 8 ler beni fena kasıyor
![]()
Gece şarjım bitti kalkıp takmaya üşendim başka bişey yemedin inşallah.Allah bağışlasın sen kaç yaşındasın hangi ildesin naparsın