• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar. Bu ara bir çok hesabım hekleniyor. Bu akşam da yarın indirime girecek alışveriş hesabım heklendi. Offf ya. Valla bunaldım. 🙁 artık hiç bir şeyimiz gizli kalmıyor
Ayy gecmis olsun kurtarabildin mi? Kim yapiyo surekli böyle
İçli köfte iyiymiş 😁
Tatliyi geç 🤪🤪
Bulsam bende içli köfte affetmem zaten 😁
İşte yapan yok🤪🤪
Muhallebi için diyet bozmaya değmez 😁😁
Onun yapımı kolay 🤭🤭🤭
Allah seni napmasin güldürdün beni muhallebi icin degmez demek :D :D ama haklisin :deli:
Bugün de dogum gunum esim simdi elinde pasta alir gelir offf bugün dengelicektim o cıktı bide. Siskoysan hayat cok zor :D
ben sabah ne yazdım yahu kola ne ya kola ne :kızgın: :kızgın:

no kola no kola no kola no kola
Sakin ol reyiz :KK45:
Tamam bidaha yok sondu :))) duyun gelinler :))(
Duyduk bi daha icersen yakariz 20 tane merdiven inip cik derim felegin sasar :D :D
Diyene bak bugün icli köfteleri goturen ben değildim sanki :D
Bizim kızın videosunu silmişler kızçeyi de mapusa atmışlar. @Mune abla sen mi yaptın Allah razı olsun 🤗🤗
Sizin kiz kim :KK57:

Hoşbuldum canım :KK66:
Ne güzel sende Ankara’dasın demek 🤗🤗süper boy ve hedefte aynı inşallah bende senin gibi bir an önce 7 Li rakamları görebilirim 8 ler beni fena kasıyor 😂😂
İşallah canım. Verdiğin her kilo sana iyi gelecek. Yavaş yavaş hafifliycez işallah. Ben de 80 kilolardan indim. Bir de yaş dolayısıyla metabolizmam yavaş, çok yavaş veriyorum. Daha önce takımlardaydım . Herkes 1.5 kilo verirken ben max 300-500 gr şeklinde verdim. Önümüzde uzun bir süreç var. Keyfini çıkararak veririz kilolarımızı :)

Günaydın arkadaşlar,
Dünki menüm:

Sabah: 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Öğlen: 1 tabak kuru fasülye, yarım kase çorba, 5 kaşık pilav, biraz lahana turşusu
Akşam:1.5 tabak fasülye, 5 kaşık pilav, 1 kase yoğurt, yarım dilim ekmek (öğlen işyeri menüsü ve akşam yemeğinde pişti oldum)
Ara: Orta türk kahvesi, 1 nar

Su: 1.5 lt
Spor: 5000 adım+10 dk chloe standing abs

Back
X