- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün hiç ekmek yok öğle ve akşam da kabak sotele. Biraz da hareket ettin mi tamamdır.Yok onu hiç içmem ben
Eşim o saatte eve geliyor yemek yiyor , çoğu zaman reddediyorum diyete başladığım için.
ama böyle ABur cubur gibi şeyler olunca dayanamadım.
Hep de o saatte yemekten kilo aldım zaten.
Ama hep 2 tane yerdim 1 yedim.
Napsam eritirim![]()
Bende bişiler atıştırıp uyudum :)))
Bugün telafi edicem başkan :)
Sen geçen hafta gelseydin iyi yedim ben de geçen haftaGünaydın şekerlerim ballarımanca kalkabildim bi bardak suyumu içtim bugün dengelicem dün götürdüm bayaaa cıssslar :)))
Eee beni en fazla senin anlaman lazım :) niye korkutuyon beni :)))Sen geçen hafta gelseydin iyi yedim ben de geçen haftaama bu hafta diyetteyim açım
![]()
Tek tek değil de akşam bütün halde yazarsan daha iyi olur canım böyle karışırKahvaltı 12:00 - 1 tane kiwi ve yarım muz
Bugün bol su
Geçen hafta gelseydin napayım ben açım sen de aç kalEee beni en fazla senin anlaman lazım :) niye korkutuyon beni :)))
Kız hangi birini tutsun aklındaTek tek değil de akşam bütün halde yazarsan daha iyi olur canım böyle karışır
Ayyyy teşekkür ederim canımmm ama öğretmenlik bana mı kaldıSağlıklı beslenme,zayıflama ve
zorlu hayat mücadelesinde yol göstericim öğretmenimAnka
böööön günün kutlu olsun
Emeklerine teşekkürler..![]()
Niye öyle söylüyorsun yaa ben senden çok şey öğrendim kutlamak istedim bence hakediyorsun daAyyyy teşekkür ederim canımmm ama öğretmenlik bana mı kaldı![]()
Haklısın tamam teşekkür ederimTek tek değil de akşam bütün halde yazarsan daha iyi olur canım böyle karışır
Kız hangi birini tutsun aklındayedikçe yazıyor işte
![]()