- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde iki günüm var bitmesine. Ama bu ay saçma sapan olduyoğun zamanlarım hala devam ediyor..
Biran önce menopoz falan olsam ne kadar iyi olur
Menapoz okadar basit bi durum değil inan bedenen ve ruhsal yaşattıkları insana bi damla kana bile razıyım dedirtir ben geçici olarak yaşadım Allah korusun ne güzel sağlıklısınki yoğun yoğun oluyosun buna şükret nacizane fikrimNormalde iki günüm var bitmesine. Ama bu ay saçma sapan olduyoğun zamanlarım hala devam ediyor..
Biran önce menopoz falan olsam ne kadar iyi olur![]()
![]()
O temizlik ne güzel kalori yaktiriyo var ya29 Kasım Menüm
Sabah 09.00 yağda patatesli yumurta domates salatalik beyaz peynir 1 dilim ekmek
Ara 11.00 1 dondurma
Öğlen 13.30 5 kasik nohut yemegi 1 dilim ekmek tursu 1 bardak ayran
Ara 14.00 yine dondurma
Aksam 17.40 3 kasik nohut 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor; 3 mil leslie 38 dakika
250 ip atlama
1 saat yoğun tempoda temizlik
Dondurma iki tane cornettoO temizlik ne güzel kalori yaktiriyo var yagitsin kilolar..
Dondurma ama ne kadar dondurma.
Bir sefer birşey olmaz bana göre ama cııss![]()
Olan olmuş artık. Temizlik yapıp yakmissindirDondurma iki tane cornetto
Birini yememeliydim hemen sekerimi oynatti canim biseyler istemeye başladı sonra![]()
Aynen öyle insallah yakabilmisimdirOlan olmuş artık. Temizlik yapıp yakmissindir![]()
arada kaçırıyoruz
Dondurma iki tane cornetto
Birini yememeliydim hemen sekerimi oynatti canim biseyler istemeye başladı sonra![]()

Bana olur arada öyle,.. şuan daha iyi gibiyim elhamdülillahAynen öyle insallah yakabilmisimdir
Sen nasilsin gecenlerde moralin bozuktu diye hatirliyorum![]()
Normalde iki günüm var bitmesine. Ama bu ay saçma sapan olduyoğun zamanlarım hala devam ediyor..
Biran önce menopoz falan olsam ne kadar iyi olur![]()
Çok güzel. Spor harika. Aman o kadar olur. Ama birdahaki kaçamakta 1 ye bari29 Kasım Menüm
Sabah 09.00 yağda patatesli yumurta domates salatalik beyaz peynir 1 dilim ekmek
Ara 11.00 1 dondurma
Öğlen 13.30 5 kasik nohut yemegi 1 dilim ekmek tursu 1 bardak ayran
Ara 14.00 yine dondurma
Aksam 17.40 3 kasik nohut 1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor;
3 mil leslie 38 dakika
250 ip atlama
1 saat yoğun tempoda temizlik
suukaa
Biliyorum ve cok vicdan azabi cekiyorum
Kız sen diyettesin 2 cornetto ne![]()
Evet normalde ara öğün hatta öğle yemeği yerine yicektim evdeki hesap carsiya uymadiÇok güzel. Spor harika. Aman o kadar olur. Ama birdahaki kaçamakta 1 ye bari![]()
Güzel olmus canim ama 11den aksam 7ye kadar cok süre gecmemis mi29 Kasım Pazar
Kahvaltı 11.00
1 haş yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin
Salatalık
Akşam 19.00
Kahvaltı türü (peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık, az biber kızartması, yarım yumurta)
sporu sonra yazarım
Afiyet olsun dengeli olmus menüSelam hanımlar
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Havuç-domates-salatalık
Öğle
2 kaşık nohut
2 kaşık et kavurma
Akşam
1 tabak nohut
Turşu
Su - az içebildim. İçmeye devam ediyorum.
Afiyet olsun canım. Maşallah nasıl dayandır 8 saat29 Kasım Pazar
Kahvaltı 11.00
1 haş yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin
Salatalık
Akşam 19.00
Kahvaltı türü (peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık, az biber kızartması, yarım yumurta)
sporu sonra yazarım
1 aydır kaçamak yaptığım için kötü yorumlamayı kendimde hak göremedim. Ay bide insanız sonuçta kaçamak oluyorsa da miktarını ayarlarsak bişey olmazBiliyorum ve cok vicdan azabi cekiyorumikisi beraber 394 kalori insallah birazini da olsa eritmisimdir yarin arti gelmek istemiyorum ya
Olsun arti da gelsem durmak yok beraber devam
Evet normalde ara öğün hatta öğle yemeği yerine yicektim evdeki hesap carsiya uymadi
Ne kadar da sefkatli bi yorum olmus![]()
Afiyet olsun. Saatlerini de yazardan daha iyi olur canım. Güzel olmuş menüSelam hanımlar
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Havuç-domates-salatalık
Öğle
2 kaşık nohut
2 kaşık et kavurma
Akşam
1 tabak nohut
Turşu
Su - az içebildim. İçmeye devam ediyorum.