• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 gün oldu evi süpürmüyorum
Saat oldu 1 hala bir iş yapmadım
Anka
Senin temizlik düzen topiklerinden hangisine gitsem gaza gelirim :KK51:
Ben de orda takılıyorum tavsiye ederim güzel sayfa :KK8:
Nego Nego orda burda reklamını yapiyorum ücretimi alabilir miyim lütfen:D

Ben arada buraya takılıyorum bazen iş yapasım gelmiyor hiç görünmüyorum falan 😅

Artı olarak da hemen cevap veriyor. hiç yani amannn morali bozuktu yesin ben ekstradan çalışır yakarım canı sağolsun demiyor :-)
Kesinlikle öyle.. ama cok kacamak yapip sabit geldugim günler de oldu. Demekki kacamgi bile ölcülü yapinca oluyo tabi ben masallah habire yedigim icin kilo almam normaldi🤭😁

Geçmiş olsun canım..

Ayy çok geçmiş olsun :KK43: nasılsınız peki hafif geçirirsiniz inşallah :KK43:

Sağolun 🙏 akşam eşimin vücut ağrısı oldu gitti test yaptı. Sabah aradılar pozitif bana da mesaj geldi temaslı olduğunuz için izole olun diye. Ama eşim şuan gayet iyi hiçbişeyi yok. Bende henüz bi belirti yok bakalım süreç nasıl işleyecek 🤷🏻‍♀️

Sağolun 🙏 akşam eşimin vücut ağrısı oldu gitti test yaptı. Sabah aradılar pozitif bana da mesaj geldi temaslı olduğunuz için izole olun diye. Ama eşim şuan gayet iyi hiçbişeyi yok. Bende henüz bi belirti yok bakalım süreç nasıl işleyecek 🤷🏻‍♀️
İnşallah hafif atlatırsınız canım :( çok geçmiş olsun :(

Kesinlikle öyle.. ama cok kacamak yapip sabit geldugim günler de oldu. Demekki kacamgi bile ölcülü yapinca oluyo tabi ben masallah habire yedigim icin kilo almam normaldi🤭😁
Benimde o yönde hiç ayarım yok yedimmi tam yemedimmide hiç ama şekersiz bi hayat daha 2 inci günden zormuş alıştım tabak tabak tatlılar çukulatalar tabi :) ama bura benim aklımı başıma getirdi :) şu göbeği dümdüz yapana kadar pes etmicem 💪🏼

Eşim pozitif çıktı kızlar bizde karantinaya girdik :işsiz:
Cok gecmis olsun canim insallah hafif atlatanlardan olursunuz :(
Benimde o yönde hiç ayarım yok yedimmi tam yemedimmide hiç ama şekersiz bi hayat daha 2 inci günden zormuş alıştım tabak tabak tatlılar çukulatalar tabi :) ama bura benim aklımı başıma getirdi :) şu göbeği dümdüz yapana kadar pes etmicem 💪🏼
Al benden de o kadar bıraksam tüm gün yerim. Ama ben de burasi sayesinde frenledim ve alismaya basladim artik saglikli beslenme düzenine☺️
Kesinlikle pes etme basaricaz💪
Ben nerdeyim😐
Bizi almamis gel gidek:KK4:

Cok gecmis olsun canim insallah hafif atlatanlardan olursunuz :KK43:

Al benden de o kadar bıraksam tüm gün yerim. Ama ben de burasi sayesinde frenledim ve alismaya basladim artik saglikli beslenme düzenine☺️
Kesinlikle pes etme basaricaz💪

Ben nerdeyim😐

Bizi almamis gel gidek:KK4:
Ayy valla not defterine yazıyordum herkesi sizden sonra güncellememişim kusura bakma ekliyorum deftere şimdi :)

Back
X