Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli Evimiz & Hayatımız
Günaydın kızlar iki gündür çok yoğundum okul , hastane vs bugün bi maraton yaparım herhalde :KK22:www.kadinlarkulubu.com
Ben arada buraya takılıyorum bazen iş yapasım gelmiyor hiç görünmüyorum falan![]()
Ben de orda takılıyorum tavsiye ederim güzel sayfa
Nego orda burda reklamını yapiyorum ücretimi alabilir miyim lütfen
![]()
Yani konuya bi giriyorsun resmen temizlik aşkı geliyor bütün evi kırklıyorsun diyecektim
Yok canim ne kusuruAyy valla not defterine yazıyordum herkesi sizden sonra güncellememişim kusura bakma ekliyorum deftere şimdi :)
Yani konuya bi giriyorsun resmen temizlik aşkı geliyor bütün evi kırklıyorsun diyecektim![]()
O yüzden en iyisi konuya girmemek diyorsunYani konuya bi giriyorsun resmen temizlik aşkı geliyor bütün evi kırklıyorsun diyecektim![]()
Aaaa tühSlm kizlar. Bikac gündür gelemiyorum. TV den de duyuyorsunuzdur saglik camiasinin ne kdr sıkıntı icinde oldugunu. Calisirken telefonumu servise sokmamam gerekiyor. Suan 24 saat nöbetciyim. Yarin nöbetten cikicam. Cuma tekrar 24 üm. Ve bu liste bu sekilde uzayip gidecek. Diyete devam etmeye gayret ediyorum. Firsat buldugum sürece girip size yazmaya calisirim. Bana ve tüm saglikcilara bolca dua edin. Hepiniz kendinize cok iyi bakin.
aynen iş yapasım yoksa girmiyorumO yüzden en iyisi konuya girmemek diyorsun![]()
Teşekkür ederimHemen ekleyeyim
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinleSlm kizlar. Bikac gündür gelemiyorum. TV den de duyuyorsunuzdur saglik camiasinin ne kdr sıkıntı icinde oldugunu. Calisirken telefonumu servise sokmamam gerekiyor. Suan 24 saat nöbetciyim. Yarin nöbetten cikicam. Cuma tekrar 24 üm. Ve bu liste bu sekilde uzayip gidecek. Diyete devam etmeye gayret ediyorum. Firsat buldugum sürece girip size yazmaya calisirim. Bana ve tüm saglikcilara bolca dua edin. Hepiniz kendinize cok iyi bakin.
Allah şifa versin
İnşallah hafif atlatırsınız canımçok geçmiş olsun
![]()
Gecmis olsun canim, umarim hafif atlatir
Geçmiş olsun canım sorunsuz atlatırsınız inşallah
Sağolun kızlarCok gecmis olsun canim insallah hafif atlatanlardan olursunuz
Al benden de o kadar bıraksam tüm gün yerim. Ama ben de burasi sayesinde frenledim ve alismaya basladim artik saglikli beslenme düzenine
Kesinlikle pes etme basaricaz
Ben nerdeyim
Bizi almamis gel gidek![]()
Şimdiden perşembe moduna girmişsinKahvaltı 12:00
Sahanda 2 yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
7 zeytin
1 parça peynir
2 Salatalık
Ara 16:00 1 nar 2 ceviz
Akşam 18:40
1 sotelenmiş kabak
1 su bardağı yoğurt karıştırıp yedim
1 dilim çok tahıllı ekmek
1,5 lt su
Bugün yemek yapmadın heralde2 Aralık Menüm
Sabah 08.30 1 yumurtadan menemen 1 dilim ekmek beyaz peynir zeytin
Ara 10.00 1 fincan nescafe
Öğlen 13.00 1 kase corba 2 kasik yogurtlu erişte mor lahana havuç salatasi
Ara 16.00 1 fincan filtre kahve
Akşam 17.30 1 kase çorba 1 kase mor lahana havuc salatasi
Su 2 litre
Spor leslie 3 mil 30 dakika+10 dk pilates
suukaa
Yemek bile yapmamış mutfak toplamada benle yarışıyor ben mercimek köfte, kuru fasulye, tarhana çorbası, ayran salata yaptımŞimdiden perşembe moduna girmişsinafiyet olsun canım.
Bugün yemek yapmadın heraldeafiyet olsun canım
![]()
Hergün mercimek köftesi mi yapıyosun allasenYemek bile yapmamış mutfak toplamada benle yarışıyor ben mercimek köfte, kuru fasulye, tarhana çorbası, ayran salata yaptım![]()
Evet ya haftada 3 kere kesin belki de 4 oluyor yemiyor ki çocuklar başka bişeyHergün mercimek köftesi mi yapıyosun allasen![]()