• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen hafta : 94
Güncel kilo: 93

Anka Anka
resmen öle dümdük 93 çıktım :rolleyes:
iki gün yediğim kabaklar işe yaradı :super:
Dün 94 çıkmıştım,
Önceki yarışmalarım da da çok yaşadım bunu cuma günü birden eksiye düşmeyi

:21:

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik seni geçemedim ama sonucuma bayıldım :21:

seni de tebrik ediyorum :KK9::sampiyon:
Yaaaa ben 92,7 demiştim 300 gr fark kalmış 😍😍😍 harika yaaa inanılmaz sevindim :şampiyon:

sana aralarda tartılma diyorum işte kendini de strese sokuyorsun beni de :D

Kizlar kilom 99 cikti. Aslinda diyetimi bozmamistim. Bugünde 24 saat nöbetteyim. Belki nöbetten cik nöbete git derken ödemim olusmustur bilmiyorum. Canim sıkılmadi desem yalan olur. Cok yorgunum ve vücut direncimin düstügünü hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Aynen canım ödemdir. Şöyle bakınca vücudunda bi incelme bi fark yok mu hiç.

Anka Anka
Dün 94 çıkmıştım,

Tebrikler canim cook güzel eksi😍
O zaman önumuzdeki cuma iyi olan kazansin hadi bakalim:cool:
Yok canım ben ara öğün yapmıyorum zaten alıştım bu düzene 🤗

😍😍😍olumlama doğru sonuç vermiş maşallah :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Güzel canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Çok iyi 😍😍😍 tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:

Waauuwww demekki hepsi ödemmiş normale döndün. Böyle devam etsen 6lar gelecek inşallah 😍😍😍

Ödemdir canım sıkma canını. Sen diyetini bırakma lütfen. Allah kolaylık versin canım.
Teşekkürler canım ☺️😍

Kızlar 7000 adımda kaldım. Hiç bir yerim tutmuyor. Ben uyuyorum iyi geceler 😴
Canım ayakkabı çok fark ediyor skechers al kendine ya da en kötü nike fala. Farkı göreceksin.
Günaydın kızlar🙋🏼‍♀️

Geçen cuma: 71.2 kg
Bugün: 69.7 kg
Fark: 1.5 kg
ayyyy maşallah canım nasıl güzel vermişsin tebrik ederim:9: :9: :9:
Günaydın arkadaşlar

Geçen hafta: 72.4
Bu hafta: 71.8
Fark: 0.6 kg
Harika canım 😍😍100-200 gr gidiyor diyordun. Hafta sonları çok dikkat etsen daha çok gidecek demek ki :9: :9: :9:
Günaydın kızlar 🥰
Geçen hafta 84.00
Bugün 82.90
Fark 1.10
Oyyyy bi muhteşem eksi daha 😍😍😍 tebrik ederim :9: :9:
Evet kızlar gelelim bana. Bu sabah 71.4 çıktım 😍😍😍 1 kasımdan beri çok dengesiz besleniyordum. Pazardan beri menülerimde gördüğünüz gibi hiç bozmadım. Pazar günü doğum günüm. Hafif geçirmeye çalışıcam 😍😍
:oha: demek istiyorum bu ne ya 😍😍 maşallaj naptın sen😍😍 darısı başıma inşallah ben de senin pazar gördüğünü görüyorum çünkü :D
Personel azligi deilde hasta coklugu diyelim. Insallah dönmeyecegim cnm saolasin.
Allah kolaylık versin canım dünya olarak feraha çıkrız inşallah bir an önce:dua:
Herkese günaydın.

Dün markete yetişemedim. Allah izin verirse bugün servisten iner inmez migrosa gideceğim ve akşam da olsa tartılacağım. lanet gelsin bi tartılamadım yahu :KK43:

halen kilomu bilmiyorum.

Ama kilo veren arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.
Canım kargoda dememiş miydin gelmedi mi?

Anka Anka sana cook teşekkür etmem lazim..
Yaklasik 2 aydir kendimle çebelleşiyorum anca 100 200 gram veriyodum..
Şukur bu sayfa sayesinde özüme döndüm iyi ki acmissin yolumuz kesişmiş :KK60:
Ben naptım canım hiç faydam olmadı sana. Senin iraden maşallah 🧿 ben açtığımdan beri baya kilo almışım :D

Ben naptım canım hiç faydam olmadı sana. Senin iraden maşallah 🧿 ben açtığımdan beri baya kilo almışım :KK70:
Ya tam duygusala bagliyodum :D :D :D
Sen de toparlan hadi bak sonra daha zor oluyo pisman oluyoruz geregi var mi beklemenin.
Bugün kacamak günümüz de:KK53: yarin basla artik lütfen❤

Evet canım senin hep böyle oluyordu perşembe artı cuma güzel bir eksi 😍😍😍 tebrikler harikasın :KK9::KK9::KK9:
:KK36::KK71: Teşekkür ederim canım
Yaaaa ben 92,7 demiştim 300 gr fark kalmış 😍😍😍 harika yaaa inanılmaz sevindim :sampiyon:

sana aralarda tartılma diyorum işte kendini de strese sokuyorsun beni de :KK70:
Ama artı çıkınca ona göre kabak yiyorum 🤣aman allahım kabaktan tiksindim ekmeksiz hiç yenmiyor mübarek bi da fırına süreceğim 😁
Profiterolü yemesen 92,7 gelecektin bak
Deme oni:KK70:ama bir tabak geldi görsen en ufağı zararsızı oydu. Diyetteyim de diyemedim , az önce yemek yedim , akşam yerim dedim bir Top onu yedim 🙂

Ya tam duygusala bagliyodum :KK70: :KK70: :KK70:
Sen de toparlan hadi bak sonra daha zor oluyo pisman oluyoruz geregi var mi beklemenin.
Bugün kacamak günümüz de:KK53: yarin basla artik lütfen❤
Ya güya bu gün başlayacaktım işte bir sürü de alışveriş yaptım dün :D gece 6,30 da uyudum sabah zorla kazıdılar yataktan 9 da acıktık diye. Kahvaltı hazırlayasım gelmedi. Gittim simit poğaça aldım öyle işte yani :D

artı çıkınca ona göre kabak yiyorum 🤣aman allahım kabaktan tiksindim ekmeksiz hiç yenmiyor mübarek bi da fırına süreceğim 😁
Hayır ama ben sana kesin kabak ye demiştim zaten :D bi daha ceviz falan da at üzüerine olmadı. Bana bir tabağı 10 kilo zayıflatacak deseler yine de yemem o kadar tiksiniyorum dokunamıyorum bile:D

Canım ayakkabı çok fark ediyor skechers al kendine ya da en kötü nike fala. Farkı göreceksin.

ayyyy maşallah canım nasıl güzel vermişsin tebrik ederim:KK9: :KK9: :KK9:

Harika canım 😍😍100-200 gr gidiyor diyordun. Hafta sonları çok dikkat etsen daha çok gidecek demek ki :KK9: :KK9: :KK9:

Oyyyy bi muhteşem eksi daha 😍😍😍 tebrik ederim :KK9: :KK9:

:oha: demek istiyorum bu ne ya 😍😍 maşallaj naptın sen😍😍 darısı başıma inşallah ben de senin pazar gördüğünü görüyorum çünkü :KK70:

Allah kolaylık versin canım dünya olarak feraha çıkrız inşallah bir an önce:dua:

Sarı civcivin olumlama sonuçları etki ediyo bende düşüncem ondan bu hafta 🤣🤣
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik

Anka Anka
Dün 94 çıkmıştım,

Tebrikler canım harika 👏👏👏

ayyyy maşallah canım nasıl güzel vermişsin tebrik ederim:KK9: :KK9: :KK9:

Harika canım 😍😍100-200 gr gidiyor diyordun. Hafta sonları çok dikkat etsen daha çok gidecek demek ki :KK9: :KK9: :KK9:

Oyyyy bi muhteşem eksi daha 😍😍😍 tebrik ederim :KK9: :KK9:

:oha: demek istiyorum bu ne ya 😍😍 maşallaj naptın sen😍😍 darısı başıma inşallah ben de senin pazar gördüğünü görüyorum çünkü :KK70:

Teşekkür ederim canım benim 🥰🥰🥰

Hayır ama ben sana kesin kabak ye demiştim zaten :KK70: bi daha ceviz falan da at üzüerine olmadı. Bana bir tabağı 10 kilo zayıflatacak deseler yine de yemem o kadar tiksiniyorum dokunamıyorum bile:KK70:
Evet demiştin de ben Çarşamba’da yedim korkumdan :KK70:

aynen aklımdan ceviz geçti de atmadım 😄

Tamam o zaman sen onla takıl :KK12: o ayarlasın menülerini:KK12:
Yaaa hiç sensiz olurmu ben öyle demek istemedim :KK4:
Onun yiyip yiyip olumlamayla kilo verişini öğretmene şikayet ediyim dedim sadece kabak başımda patladı:KK70::mad:

sensiz ben yüz gram verebilirmiyim ben 95 kiloya nasıl geldim sanıyon :mapus:

Kizlar kilom 99 cikti. Aslinda diyetimi bozmamistim. Bugünde 24 saat nöbetteyim. Belki nöbetten cik nöbete git derken ödemim olusmustur bilmiyorum. Canim sıkılmadi desem yalan olur. Cok yorgunum ve vücut direncimin düstügünü hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Allah yardımcın olsun. İşiniz çok yoğun ve yıpratıcı. Kolay gelsin.

Back
X