• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlü 🤦‍♀️ Bu arada adım fit_ve_mutlu_yasam 😅😅 takip etmek isterseniz beklerim 😅😅 diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım :KK70:
Yinemi seni göremicem 😂hemen geliyorum

Geçen hafta : 94
Güncel kilo: 93

Anka Anka
resmen öle dümdük 93 çıktım :rolleyes:
iki gün yediğim kabaklar işe yaradı :super:
Dün 94 çıkmıştım,
Önceki yarışmalarım da da çok yaşadım bunu cuma günü birden eksiye düşmeyi

:21:

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik seni geçemedim ama sonucuma bayıldım :21:

seni de tebrik ediyorum :KK9::sampiyon:
Harikasınnnn 😍😍😍😍
Yok canım ben ara öğün yapmıyorum zaten alıştım bu düzene 🤗

😍😍😍olumlama doğru sonuç vermiş maşallah :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Güzel canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Çok iyi 😍😍😍 tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:

Waauuwww demekki hepsi ödemmiş normale döndün. Böyle devam etsen 6lar gelecek inşallah 😍😍😍

Ödemdir canım sıkma canını. Sen diyetini bırakma lütfen. Allah kolaylık versin canım.
Teşekkür ederim canım inşallahhhh 😍😍
Canım ayakkabı çok fark ediyor skechers al kendine ya da en kötü nike fala. Farkı göreceksin.

ayyyy maşallah canım nasıl güzel vermişsin tebrik ederim:KK9: :KK9: :KK9:

Harika canım 😍😍100-200 gr gidiyor diyordun. Hafta sonları çok dikkat etsen daha çok gidecek demek ki :KK9: :KK9: :KK9:

Oyyyy bi muhteşem eksi daha 😍😍😍 tebrik ederim :KK9: :KK9:

:oha: demek istiyorum bu ne ya 😍😍 maşallaj naptın sen😍😍 darısı başıma inşallah ben de senin pazar gördüğünü görüyorum çünkü :KK70:

Allah kolaylık versin canım dünya olarak feraha çıkrız inşallah bir an önce:dua:

Canım kargoda dememiş miydin gelmedi mi?
Canım Nike kalıpları ayağıma uymuyor. Skechers var zaten. Ben işte çok yoruldum ya 🤕 bide regl oldum bugün. Onun etkileriymiş.
seni de bir an önce yanıma bekliyorum. Acele et. Yapabilirsin. Ben şu an kendimi çok formda hissediyorum. Vazgeçmicem yılbaşında hedefte olucam
Hayır ama ben sana kesin kabak ye demiştim zaten :KK70: bi daha ceviz falan da at üzüerine olmadı. Bana bir tabağı 10 kilo zayıflatacak deseler yine de yemem o kadar tiksiniyorum dokunamıyorum bile:KK70:
Ayyy ben yerim verdiriyormuymuş 10 kilo 🤣🤣🤣🤣🤣
Olmayan formami suan giyebiliyorum cnm.
Ya işte bu işte bu harikasın maşallah de. Böyle devam et 😍😍😍
Kızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlü 🤦‍♀️ Bu arada adım fit_ve_mutlu_yasam 😅😅 takip etmek isterseniz beklerim 😅😅 diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım :KK70:
Ay alemsin dur bende gelirim birazdan
Arkadaşlar size nekadar teşekkür etsem az !zayıflayalım size iskender ısmarlıcam😂😂😂😂😂kaç gündür enerjimi buldum resmen seviyorum sizi hatta aşığım bu topiğe ❤️🌹
Yaaa iskendeeeeeerrrr

Harikasınnnn 😍😍😍😍

Teşekkür ederim canım inşallahhhh 😍😍

Canım Nike kalıpları ayağıma uymuyor. Skechers var zaten. Ben işte çok yoruldum ya 🤕 bide regl oldum bugün. Onun etkileriymiş.
seni de bir an önce yanıma bekliyorum. Acele et. Yapabilirsin. Ben şu an kendimi çok formda hissediyorum. Vazgeçmicem yılbaşında hedefte olucam

Ayyy ben yerim verdiriyormuymuş 10 kilo 🤣🤣🤣🤣🤣

Ya işte bu işte bu harikasın maşallah de. Böyle devam et 😍😍😍

Ay alemsin dur bende gelirim birazdan

Yaaa iskendeeeeeerrrr
Yeriz canım inş ideal kilomuza bi gelelim 😜şuan iskender sadece bir isim bizim için 🤪

Ya maşallah bu ne güzellik bu nasıl bakım seni gördüm ya hayatta göndermem artık :KK70: resmen ablan gibi görünüyorum senim :KK70:
Teşekkür ederim deme öyle sende güzelsindir eminim ben zaten gitmek için gelmedimki burda hepimiz fit olucaz anca beraber kanca beraber abla benim yaş 40 yani boru değil 😜😜😜😜🤪 sende bizim ışığımızsın 🤩

Teşekkür ederim deme öyle sende güzelsindir eminim ben zaten gitmek için gelmedimki burda hepimiz fit olucaz anca beraber kanca beraber abla benim yaş 40 yani boru değil 😜😜😜😜🤪 sende bizim ışığımızsın 🤩
Kız fotoğrafımı göndermem demek istedim :D ne 40 ı ya maşallah genç kızlara taş çıkarırsın 😍😍

Back
X