• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah bir bardak su
12:00 kahvaltı az peynir ,3 zeytin , çeri domates , 1 yumurta ,1 küçük dikim kepek ekmek ,yarım portakal

14. :00 spor sonrası yoğurt içine yarım elma tarçın

15:00türk kahve 6 çiğ badem

17:00 bir tabak et sote bol yeşillikli salata

Bol su , interval koşu ,

Sabah bir bardak su
12:00 kahvaltı az peynir ,3 zeytin , çeri domates , 1 yumurta ,1 küçük dikim kepek ekmek ,yarım portakal

Bol su , interval koşu ,
Menülerin gittikce daha saglikli hale mi geliyo bana mi öyle geliyo😍 cok iyi menü de spor da💪

Menülerin gittikce daha saglikli hale mi geliyo bana mi öyle geliyo😍 cok iyi menü de spor da💪
Teşekkür ederim aslında herşeyi biliyorum ama uygulama istek yoktu onuda sizinle tamamladım ;) tabi birbirimizden öğreneceklerimiz var o ayrı :) rahmetli ananemin sözüyle devam edeyim keçiyi biliyon hoyu biliyon ama sürüye gitmiyon :))))) bu düzene girdiğimden beri bedenen ve ruhen daha iyiyim ve çok daha güzel olucak inşAllah hepimiz için 🧿❤️🥰

Sabah bir bardak su

Bol su , interval koşu ,
Süper afiyet olsun 😍

Sabah bir bardak su

Bol su , interval koşu ,
Çok güzel canım afiyet olsun 🥰🥰

Kızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlü 🤦‍♀️ Bu arada adım fit_ve_mutlu_yasam 😅😅 takip etmek isterseniz beklerim 😅😅 diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım :KK70:
İg nedir diyecektim de sayfa sayfa gelirken ne olduğunu öğrendim istek attım 🤣
Valla reklam yapmadim kovmayin beni nolur:skandal:
Kahkaha attım ya Allah seni emi :KK70:

Çok hafif kaçırdım yanlışlarım var ama cuma olduğu için böyle oldu 🙂 dün gece eşim görümcelerim yemişti köfte , yememiştim ben akşam yemeğim yaptım bugünlükte böyle olsun 🙂

15 dk Leslie kesin yapacağım inşallah
Kahvaltı 12:00
1 sahanda yumurta
1 dilim çok buğdaylı ekmek
5 zeytin
5 elma dilim fırında patates
Çay

16:00 Türk kahvesi 2 kare çikolata

akşam 18:15
5 tane etsiz çiğ köfte Marul
Bir kase yoğurt

2 lt su

Çok hafif kaçırdım yanlışlarım var ama cuma olduğu için böyle oldu 🙂 dün gece eşim görümcelerim yemişti köfte , yememiştim ben akşam yemeğim yaptım bugünlükte böyle olsun 🙂

15 dk Leslie kesin yapacağım inşallah
Çiğ köfte yiyebilirsin nolcak ki🤔 neden bu kadar açıklama yaptın 😆

Back
X