Bu sefer öyle olacak yani şu tadelleyi yemessem bu iş oldu demektirO zaman inadini güzel yönlere çevirip kilo vermek icin inat edicez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer öyle olacak yani şu tadelleyi yemessem bu iş oldu demektirO zaman inadini güzel yönlere çevirip kilo vermek icin inat edicez![]()
Ya altındaki tereyağında ıslanmış muhteşem ekmeği yemezsek gayet sağlıklı aslındaYeriz canım inş ideal kilomuza bi gelelimşuan iskender sadece bir isim bizim için
![]()
Profil fotondaki sen misin? Küçük görünüyor ama görünüyor maşallahTeşekkür ederim deme öyle sende güzelsindir eminim ben zaten gitmek için gelmedimki burda hepimiz fit olucaz anca beraber kanca beraber abla benim yaş 40 yani boru değilsende bizim ışığımızsın
![]()
Aaa neden öyle oldu ki?900gr artidayim malesef 75.7![]()
Tahmin ettim sen olduğunuBen de ekledim kpss sayfamdan![]()
Süperrr. Bol su ne kadar bol?Sabah bir bardak su
12:00 kahvaltı az peynir ,3 zeytin , çeri domates , 1 yumurta ,1 küçük dikim kepek ekmek ,yarım portakal
14. :00 spor sonrası yoğurt içine yarım elma tarçın
15:00türk kahve 6 çiğ badem
17:00 bir tabak et sote bol yeşillikli salata
Bol su , interval koşu ,
Bence fotonu da çek yüzünü puslandırGörmedim bakayım
Sanırım öğünlerin resmini paylaşırım başka ne paylaşılır ki diyet sayfasında dimibi de adım sayımı paylaşırım
daha önce bi denemiştim 3 günde pes etmiştim bakalım bu sefer kaç gün sürecek
![]()
Bence güzel menü sevdimKahvaltı 12:00
1 sahanda yumurta
1 dilim çok buğdaylı ekmek
5 zeytin
5 elma dilim fırında patates
Çay
16:00 Türk kahvesi 2 kare çikolata
akşam 18:15
5 tane etsiz çiğ köfte Marul
Bir kase yoğurt
2 lt su
Secretin dibine vurdun valla. Harikasın. Bende üç olayım nolur nolur nolurHey maşallah Türk kadinina yağ tulumu kezban diyenler utanmasin mi simdi pekiruslar halt etmis bacim yaninda
O zaman hemen olumlama yapiyorum yasim ilerledikce genc göstercem ışıl ışıl görüncem sero bir ben iki olcak
İnaniyorum olacak![]()
Bende yayYay canim senin?
Nere gittim ben yahu gece gündüz mumunun tepesindeyim
Çok teşekkür ederimYa altındaki tereyağında ıslanmış muhteşem ekmeği yemezsek gayet sağlıklı aslında
Profil fotondaki sen misin? Küçük görünüyor ama görünüyor maşallah
Aaa neden öyle oldu ki?Anka gitti diye üzüldün dimi
Tahmin ettim sen olduğunu
Süperrr. Bol su ne kadar bol?
Bence fotonu da çek yüzünü puslandır
Bence güzel menü sevdim
Secretin dibine vurdun valla. Harikasın. Bende üç olayım nolur nolur nolur
Bende yay![]()
Afiyet olsunMenüm
8.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 Trabzon hurması üzerine tahin ceviz
10.00
filtre kahve
12.00
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
16.00
2 kuru kayısı
18.00
yarım kase şehriyeli yoğurt çorbası
1 tabak bamya
Yoğurt
Çok az patates oturtma
2 lt su
6000 adım. 10000 olurmu bilmem.
Onları yemessek iskendermi olur işkembeden olurYa altındaki tereyağında ıslanmış muhteşem ekmeği yemezsek gayet sağlıklı aslında
Bence güzel menü sevdim
Bende yay![]()
Valla şu an bende şoktayım. Çıkamam gibi duruyor. MaşallahÇok teşekkür ederimUtanıyorum kızlar valla demeyin şöyle şeyler
bolsu 1,5 litre oluyo bana göre
normalde suyla aram olmadığı için
Senle enerjimiz ondan uyustu demekki burc kardeşliğiYa altındaki tereyağında ıslanmış muhteşem ekmeği yemezsek gayet sağlıklı aslında
Bence güzel menü sevdim
Bende yay![]()
Bende diyorum neden? BundanmışSenle enerjimiz ondan uyustu demekki burc kardeşliğisecret dedik de bu kadar da mi cektim seni etiketleyip duruyorum ilk günden beri bu kadar olur
![]()
Bide menü paylaşmış mıydın sen?Senle enerjimiz ondan uyustu demekki burc kardeşliğisecret dedik de bu kadar da mi cektim seni etiketleyip duruyorum ilk günden beri bu kadar olur
![]()
Ben de bi uyuz olmadim diiiil yaniValla şu an bende şoktayım. Çıkamam gibi duruyor. Maşallahne kilo var ne bişey?
Kızlarrrrr toplanın bi anket yapacam.
minikkkkkkk ü topikten atalım mı? Hiç kilosu yok hemde mutlu. Topiğin amacını tamamlamış
![]()

Teşekkür ederim gerçektenValla şu an bende şoktayım. Çıkamam gibi duruyor. Maşallahne kilo var ne bişey?
Kızlarrrrr toplanın bi anket yapacam.
minikkkkkkk ü topikten atalım mı? Hiç kilosu yok hemde mutlu. Topiğin amacını tamamlamış
![]()
Yok kiz tam tersi her gun girmiyodum hatta girince de atiyorum 20 dk diye kisitlama koymustum kendime. Güncel konuları falan takip etmek icin actim. Girince de daha cok ders notlari falan okuyodum uyumadan önceBende diyorum neden? Bundanmış
Civcivim o değilde ig hesabında paylaşım yapacağın süreyi ders çalışmaya harcasan daha iyi olmaz mı?![]()
Ben bugün paylasmiyim caninizi cektirmeye hic gerek yok bence kimse farkinda degildi arada sıvıscaktim niye hatirlatiyosun senBide menü paylaşmış mıydın sen?![]()

Beni unutma amaSenle enerjimiz ondan uyustu demekki burc kardeşliğisecret dedik de bu kadar da mi cektim seni etiketleyip duruyorum ilk günden beri bu kadar olur
![]()
Tamam tamam o ben değilimBen de bi uyuz olmadim diiiil yaniatalim mi bu bildigin taş
![]()
Hazırdı da o yüzdenÇiğ köfte yiyebilirsin nolcak kineden bu kadar açıklama yaptın
![]()

Kuru iftiraRakip saglam olunca korktu ellam![]()
Köfte hazırdıMenü de spor da güzel canım afiyet olsun
Bence menün gayet güzel hatta çiğ köfteyi bikaç tane daha arttırabilirdin bile afiyet olsun canım![]()

5 bile çok oldu midem bulandı bayadır yemiyordum Hey maşallah Türk kadinina yağ tulumu kezban diyenler utanmasin mi simdi pekiruslar halt etmis bacim yaninda
O zaman hemen olumlama yapiyorum yasim ilerledikce genc göstercem ışıl ışıl görüncem sero bir ben iki olcak
İnaniyorum olacak![]()
Teessüflerimi iletiyorumBence fotonu da çek yüzünü puslandır![]()
Bence yaz. Canımızın çekeceği şeyleri cıs de. Hem sen beni takip et demedin miBen bugün paylasmiyim caninizi cektirmeye hic gerek yok bence kimse farkinda degildi arada sıvıscaktim niye hatirlatiyosun sen![]()
Bencede siz kardeşsiniz. Kızın değil. yaşın da max 30 olsun hadi.Tamam tamam o ben değilim![]()